自由講場

跳至

首頁
23456...12

尾頁

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

tihsaede 發表於 12-6-22 20:56
算啦。點睇你都係似盲目支持果d。OR 只是based on 敵人既敵人就係自己朋友呢個理論先支持CY
...
係囉... 算啦... 你都係似盲目反對果D... OR... 只是想睇戲果D朋友... 先反對CY

禁止訪問

大宅

去餐廳食野,點知D野好難食.
於是話俾FD知D野難食,
點知FD竟然話甘「你覺得D野難食,甘你又唔做廚師」
「你煮得比那個廚師好嗎?有資格批評嗎?」

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

tihsaede 發表於 12-6-22 21:04
我係#1咪解釋左佢有誠信問題既理據囉你1d都冇反駁過而家仲要話我盲目
:badfeel ...
我咪講過佢係有錯囉... 我咪講過我贊成搵ICAC查佢囉... 你冇野化??? .......

禁止訪問

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

fasc 發表於 12-6-22 21:06
去餐廳食野,點知D野好難食.
於是話俾FD知D野難食,
點知FD竟然話甘「你覺得D野難食,甘你又唔做廚師」
真係有好多人會咁講架喎.... 會話... 你咁巴閉... 自己煮啦....未聽過?? 哦.....

大宅

回覆:tihsaede 的帖子

最討厭D人,有口話人,無口話自己....

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

tihsaede 發表於 12-6-22 21:10
去球場睇球賽,點知D球員踢得好差.
於是話俾FD知D球員好咋,
點知FD竟然話甘「你覺得D球員好廢,甘你又唔落場 ...
抄?? 有理?? OMG~

禁止訪問

禁止訪問

大宅

睇報紙,發現XX家中有僭建物.
於是話俾FD知XX講大話,並且分析前文後理.
點知FD竟然話甘「你覺得呃人,甘你又唔你出來選」
「你一向唔妥XX嗎?YY&ZZ就無問題嗎?」

子爵府

引用:最討厭D人,有口話人,無口話自己....

原帖由 turtoto 於 12-06-22 發表
最討厭D人,有口話人,無口話自己....
agree x 100,000,000 ,最討厭D人,嚴人恕己

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

唐唐個單就誇d。今時今日,唔好日日係到攪哩d,正經事就擺埋一邊

littlesister  都未上任  發表於 12-6-24 15:09

大宅

我係指梁振英呀!

公爵府

唔通大家真係嫌香港唔夠煩~

禁止訪問

子爵府

回覆:[你呃人!] 梁振英又講大話

唔知點解?愛真係盲目

我的婧婧係2004年9月10日出世啦! 重3.2kg

侯爵府

回覆:[你呃人!] 梁振英又講大話

點解釋都無用,假的真不了!僭咗就係僭咗啦

珍珠宮

有「營」勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

候 任 特 首 辦 主 管 羅 范 椒 芬 認 為 , 候 任 特 首 梁 振 英 是 真 心 不 知 道 及 不 認 為 家 中 的 花 棚 是 僭 建 的 一 種 。
羅 范 椒 芬 認 為 , 類 似 的 屋 宇 改 動 在 香 港 很 普 遍 , 如 果 這 樣 都 算 問 題 , 擔 心 全 港 很 多 作 過 屋 宇 改 動 的 業 主 , 都 需 要 擔 心 家 中 是 否 有 僭 建 。

羅 范 椒 芬 不 認 為 事 件 涉 及 梁 振 英 的 誠 信 和 能 力 , 亦 不 認 為 梁 振 英 的 敏 感 度 不 夠 高 , 她 指 出 , 測 量 師 是 分 開 很 多 種 , 梁 振 英 作 為 土 地 測 量 師 , 不 能 充 分 理 解 屋 宇 條 例 是 可 以 想 像 的 , 希 望 公 眾 體 諒 梁 振 英 很 繁 忙 。 被 問 到 在 特 首 選 舉 期 間 , 梁 振 英 多 次 指 責 唐 英 年 僭 建 問 題 涉 及 誠 信 , 羅 范 椒 芬 認 為 兩 者 規 模 並 不 相 同 , 被 問 到 是 否 「 出 口 術 」 , 羅 范 椒 芬 強 調 沒 有 這 種 用 意 。

禁止訪問

首頁
23456...12

尾頁

跳至