興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 有無用緊NOKIA 6280?

Kantsoi,
Download the software from Nokia web-site,
you can convert any CD format to AAC format.

Enquiry from Nokia customer service. they can provide more information about it.
:wave: :wave: 我心專主為大。

大宅

YINGLAM

Thank you.

kan

大宅

我都想出6280呀,不過早排聽說"3"架3.6版有問題,要3.7版先無問題,請問知唔知"3"而家的機是否3.7版

咁其實3.6同3.7有乜分別

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

點樣知道3.7 ??

我相信,真正在乎我的人,是不會被別人搶走的。無論是友情,還是愛情。

當你長大,你慢慢學會幾件事情:有些人不必理會,無論他說什麼,
做什麼,多麼幼稚,又多麼討厭,真的不需要在乎。

有些人永遠成不了你的敵人,不必抬舉他,這種人太看得起自己了,以為拼命攻擊你,
傷害你,就能夠被你所恨。

大宅

想問出面買既保護貼應該幾多錢?

大宅

*#0000# for information about the verson

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

開心寶寶 寫道:
想問出面買既保護貼應該幾多錢?

十零二十蚊到.....

大宅

畀面勳章 陪月勳章

我老公都係用 $1080 起 "3" 到出左呀.....

洋房

I have the 1st one which is something wrong. Then, I checked another one. Just checked that it's 3.7. Right now, it's no problem la.

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

The one with me is vision 3.65, so is there anything wrong?

複式洋房

請問依家係邊樹出最抵呀? 有冇人用橙色呀? 靚嗎?

複式洋房

新地會會員

大宅

睛靈勳章

我都出佐部紫色.

別墅

我用緊部橙色呀, 都幾好用喎, 影相又靚
Ah B

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

我想轉去"3" 個台出6280.
有冇人知道如果而家出機果d機,
個version係咪已經係3.7
定係重係要去upgrade果隻呀

男爵府

我想問買6280係末跟機有多個殼架~
而且出面淨機價唔上台係幾$~THX~

子爵府

畀面勳章

6280 係冇得換殼o架喎??!!

軒軒媽咪~ 寫道:

大宅

3.8 VERSION LA

男爵府

有得換架~不過個機面就要好小心囉~
我發覺我買貴左添~
波子媽 寫道:
6280 係冇得換殼o架喎??!!

[quote]
軒軒媽咪~ 寫道:
[/quote]

男爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章

請問6280好唔好用,有咩function ????
尋日係apm見到出機$780+$12(隧道)有1100基本+900心連心,(大概),請問著數嗎 ???要預期$1000(簽15個月)

首頁

尾頁

跳至