母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

引用:我用胸圍整hand+free(我見youtube有鬼婆教

原帖由 千色mama 於 12-08-28 發表
我用胸圍整hand free(我見youtube有鬼婆教整)單泵果時已經係!對手仲可以上網,玩電話

...
請問點用架?

禁止訪問

引用:Quote:bestseller990+發表於+12-8-29+10:03

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章

給大家一個溫馨及重要的提示:

無論產品是購買或自製, 必須要留意!

請大家慎重考慮產品的質素是否安全.

膠的原材料是否適用於食物使用呢?

是否可供高溫消毒後仍然安全給 b b 的食物經過呢?

此外, 在討論區召集或參與集體購買的回應是違規的, 所以此類交流會一律屏蔽. 如有任何資訊分享, 可直接在此留言, 請不要提出要求pm或送出pm的留言, 此等留言也會被屏蔽.

請大家體諒版主執行版務的責任. 謝謝!

【母乳餵哺資料庫】 保 守 著 大 家 的 母 乳 路 ! 無 論 順 逆 , 願 大 家 都 以 喜 樂 和 盼 望 的 心 迎 接 喜 與 憂 ! 加 油 啊 ! 因 為 我 們 在 這 裡 耕 耘 的 路 上 , 有 的 是 扶 持 和 關 顧 啊 ! 願 【母乳餵哺區】 是 母 乳 家 庭 的 加 油 站 !

大宅

回覆 myBBanson 的帖子

尚健醫療

大宅

引用:Quote:原帖由+woostock+於+12-09-03+發表唔

原帖由 myBBanson 於 12-09-05 發表
即係要買多個喇叭,同connector同yellow parts, 係邊買平?
但你要買多條喉先整到喎!尚健有得賣,好似$99

大宅

引用:Quote:原帖由+woostock+於+12-09-03+發表唔

原帖由 myBBanson 於 12-09-05 發表
即係要買多個喇叭,同connector同yellow parts, 係邊買平?
唔好意思,頭先無睇前頁!跟woostock做真係抵呀!條喉都好似唔係$99,connector 先係

大宅

引用:Quote:原帖由+千色mama+於+12-08-28+發表我

原帖由 aprilplc 於 12-09-05 發表
請問點用架?
#15有張相係我個自制handfree bra,插兩個喇叭入去個窿度,再帶起個bra,跟住插返兩個connector落去個喇叭度(連埋樽),平時咁插喉,開機,用得

男爵府

Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

千色mama 發表於 12-9-5 12:32
#15有張相係我個自制handfree bra,插兩個喇叭入去個窿度,再帶起個bra,跟住插返兩個connector落去個喇叭度( ...

Thanks

大宅

回覆:myBBanson 的帖子

其實買一體成形果隻喇叭比接駁器再加喇叭平好多。果隻喇叭係 mini 同 swing 都用到的。不過隻喇叭係硬的,同埋得 24mm,冇得拆出來用樓主果種 handfree bra, 但喇叭上面有個位可以用穿繩果種 handfree 帶。我就試過就咁攝入 bra 度都 ok。

禁止訪問

回覆:swing終於變到雙泵喇(淘寶買喉)

子爵府

引用:買了多一套喇叭$55,connector+$99同valve+

原帖由 myBBanson 於 12-09-07 發表
買了多一套喇叭$55,connector $99同valve+membrane $86, 好貴!加埋$240
下,貴唔過你買個雙泵下嘩

大宅

回覆:myBBanson 的帖子

唔使買 swing 專用果隻 connector 㗎,Mini 用嘅 connector swing 都用到的,只需 $39 一個。

大宅

DIY好似好抵咁喎,不過我懶得出去買同怕麻煩,都係淘寶算喇:;pppp:

複式洋房

我都想知呀,可以比條link我嗎?thz

禁止訪問

引用:唔使買+swing+專用果隻+connector+㗎,Mini

禁止訪問

畀面勳章 陪月勳章

回覆:小龍之寶 的帖子

複式洋房

回覆 千色mama 的帖子

可否給我link? Thanks

大宅

回覆 千色mama 的帖子

[size=15.555556297302246px]可否給我link, thx

大宅

我有條喉 ,有興趣pm我!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊