嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

chou2bb 發表於 12-10-26 08:05
回覆 小寶貝兒 的帖子

冇呀,我什麼都吃,什麼都沒有戒,連西瓜,芒果,冰條都吃,因為我覺得自己太辛苦了,連吃 ...
咁又係呀, 陀得咁辛苦, 仲要咩都介口唔食得, 真係雙重痛苦!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

大宅

回覆 小寶貝兒 的帖子

大宅

引用:Quote:chou2bb+發表於+12-10-26+08:05+回覆

原帖由 小寶貝兒 於 12-10-26 發表
咁又係呀, 陀得咁辛苦, 仲要咩都介口唔食得, 真係雙重痛苦!
食完嘔返晒出黎仲傷心呀

大宅

回覆:23w 已經咁大,生個時點算?

我而家 17 weeks, 由 15 weeks 開始突然變大.... 而家晚晚茶野, 唔敢懶....

禁止訪問

大宅

加油媽媽,我生龍鳳出世時有‘52吋腰^^,佢地一歲
好辛苦減到29吋。繼續努力!
偉大的媽媽

大宅

我而家32w, 個肚有41吋!! 而家已經好勁大啦! 仲要返多3個星期工! 我3個月開始搽肚, 但早排都開始爆紋! 我而家都無眼睇啦!! 唯有安慰自己唔搽就爆得仲勁!

子爵府

我有搽,32周爆到七彩。。。生個時48

大宅

我20w,同你一樣,都38' 啦!
琴日經過街市,生果檔d人都叫我買西瓜食……

子爵府

回覆 bbbeans 的帖子

不要擔心!! Happy mum, happy bbs!!

最重要係bb成長速度+胎水份量, 信doctor!!!

bb偏細, 你瞓d多, 開心d才長胎!!!

大宅

我36週生個時43",之前兩個星期已經行唔郁,去邊都係的士點對點(其實除左去檢查之外已經冇其他地方可以去)。

個肚到左大約30週開始爆紋,down晒

孖女出世時4.5磅+5磅,依家11個月各重18.5磅

禁止訪問

別墅

我38週開刀,腰有48寸現在BB已十個月啲紋一直跟住我😩

複式洋房

依家29w, 42吋,平瞓同側躺都腰骨痛,已經同公司攞左前4後6,再加大假,其實我依家已經唔想返工:;pppp:

複式洋房

引用:我而家+17+weeks,+由+15+weeks+開始突然變

原帖由 twins_man 於 12-11-04 發表
我而家 17 weeks, 由 15 weeks 開始突然變大.... 而家晚晚茶野, 唔敢懶....
15weeks時有幾大?我依家15weeks都只係得28寸,完全睇唔出係大肚婆……

大宅

我18週已經35吋。係咪算好大呢?

大宅

引用:Quote:原帖由+twins_man+於+12-11-04+發表

原帖由 皮夫人 於 13-05-02 發表
15weeks時有幾大?我依家15weeks都只係得28寸,完全睇唔出係大肚婆……
我唔記得了, 我諗同你一樣唔過 30\', 到我生得 bbs 時, 38w 時都係得 45\'~~

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

最緊要健康..

大宅

2018母親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

我個時廿幾週時都大左好多,但到最尾兩個月會大得慢好多,生時43寸

首頁

尾頁

跳至