跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

Re: 2004年6月BB (part 19)

又到出血時間啦....

pcsiauw 寫道:
Oh NO......

男爵府

蓮蓮, 冇呀, 有一次take off ian已經訓左, 我抱住ian, 個空姐仲同我地扣左條抱仔安全帶, 唔洗迫ian坐番埋位.今次預先畫定位真係唔錯, 我地坐economy第一行, 一來亞仔反時唔阻人, 二來個位真係闊好多, 冇咁壓迫.

男爵府

我同老公今次ge宗旨係盡量順住ian, 唔好激興佢, 因為ian eq極低, 一發脾氣就不可收拾.

等待驗證會員

仙蒂亞,
係woh, 亞仔兩歲, 係咪full fare呀??

男爵府

pauline,
收到啦, thanks~

sandra,
阿妹好得意呀~~睇吾出佢個口仔細細, 可以成個拳頭放入口wow, btw, 阿妹真係好標緻~~第日實追c d 男仔 lu

男爵府

cynthia,
日本 d 天氣好吾好呀~~ 有無買到gap 架

等待驗證會員

wilfred ma,
亞囡都真係幾得意ga.... 嘻... 賣花讚花香... 嘻... 有無興趣要佢做您新抱呀???

男爵府

渣渣, ian張ticket好似$2700, 佔坐位.

zeco, 我只係買左幾件gap衫, 唔知係唔係gap d infant/baby衫靚d, 今次去到gap睇亞仔d衫冇以前咁可愛, 男仔都冇乜得意款. 反而我買左好多miki house, 因為大減價真係好抵. :mrgreen:

我地去果幾日都唔太熱, 仲要好好太陽, 我都黑左好多. :-(

男爵府

sandra,
嘩, 求之不得啦~~ (c啦, 呢度好多靚仔可能已經吼住阿妹)不過, 阿妹個樣甘靚囡, 我驚同我隻豬仔鏗吾襯呀~~ 不過, 吾緊要, 我量地之後會加快步伐操fit 鏗鏗, 甘第日o米男才女貌 lu... :mrgreen:

大宅

Cynthia,

Ian真抵錫! 你睇佢幾叻,邊係你口中ge一舊飯.嘻嘻

你家下可以每年都同ian仔去旅行 :mrgreen:

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

Oni,
一陣會去"蘇高"嗎?

大宅

Elaine, check pm pls!

仙仙, Ian good boy ar! 去到japan 都咁合作, 你咪成日話佢 '舊飯' 啦!!

渣渣, 我都想睇亞妹食拳頭呀, E埋俾我丫!?

男爵府

天拿,

雙職生活如何, 返屋企後係咪比以前忙左好多?

男爵府

pauline,
你換左手提未呀 我部手機真係勁吾惦呀~~ 想拿拿臨買個第2個呀

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

zeco,
仲未換呀, 不過咁o岩我表妹用緊樂基亞6280, 我借左黎玩一陣, 發覺佢影相 function 好似唔係好掂 (好慢), 反而我隻佬果部 (SE750i) 仲好, 所以宜家應該只係會考慮 SE :mrgreen:

咁你又有冇心水機?

等待驗證會員

蓮蓮,
唔該您幫我貓埋俾天拿呀... 順便貓埋俾我呀....

男爵府

不過我部"平啦喪黎"都ok喎, 可能我要求低, 求其影到相聽到電話就得, 不過係舊電唔襟!

男爵府

pauline,
無呀~~ 我對e d 野無咩 idea 架~ 求其架咋, 諗住你地 in d, 問下你地睇下有無好介紹 lu

大宅

Good afternoon !!!

WAW,
What a good boy !!!!!!!!!!!!!
xx aggie x xx
IanCynthia 寫道:
我地今次冇帶bb車, 全程抱同ian自己行, 都支持得住, 因為好多時ian都肯自己行, 只是慢左d.
[/quote]

男爵府

有相睇啦.:mrgreen:

click here

首頁

尾頁

跳至