跳至

首頁
23456...7

尾頁

大宅

引用:你返咗幾耐?我通常會早d+同個囡去到玩陣當

原帖由 慳C9 於 13-03-13 發表
你返咗幾耐?我通常會早d 同個囡去到玩陣當warm up ! 佢地個playroom間唔中轉主題呢!

...
係呀!暫時我地上佐三堂,每次都學唔同野

大宅

tingting-baby 發表於 13-3-13 13:44
有得試堂的,我的小朋友只有兩歲,上的是英文playgroup,老師是香港人,不過是ABC,英文好叻,發音好凖,識 ...
可否PM 資料俾我,我的小朋友都係兩歲.謝謝!

大宅

引用:Quote:tingting-baby+發表於+13-3-13+13:44

原帖由 kenchu1122 於 13-03-13 發表
可否PM 資料俾我,我的小朋友都係兩歲.謝謝!
已Pm了!

如果你又報,我地可以一齊玩:)

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆:路過見到有間新開教育中心, 裝修太靚唔敢入去!

係呀,我都係因為路過見到間野,入去問野覺得佢地的老師的accent好好,所以報咗

請勿打招呼~

大宅

回覆 tingting-baby 的帖子

親子班??
我都有興趣去試下

大宅

回覆:sabrinalee410 的帖子

係親子班架,我又學生字,回家知道點教,重溫生字

別墅

引用:Quote:原帖由+kenchu1122+於+13-03-13+發表

原帖由 tingting-baby 於 13-03-13 發表
已Pm了!

如果你又報,我地可以一齊玩:)
我都為小朋友搵緊合適的playgroup , 請pm 埋我呀!你哋有無上過醒目教室SLJ, 可否兩者作个比較。

大宅

回覆 tingting-baby 的帖子

thanks
我打去問下先

大宅

引用:Quote:原帖由+tingting-baby+於+13-03-13+

原帖由 evawpw 於 13-03-14 發表
我都為小朋友搵緊合適的playgroup , 請pm 埋我呀!你哋有無上過醒目教室SLJ, 可否兩者作个比較。

...
Pm 佐妳

lamlamming  PM埋比我好嗎?謝謝!  發表於 13-4-10 09:24

複式洋房

回覆 evawpw 的帖子

我有睇過阿....SLJ 都OK..但係好似好多同胞小朋友一齊報讀, 可能文化差異啦~ 我不太喜歡! (絶無歧視)

別墅

引用:你返咗幾耐?我通常會早d+同個囡去到玩陣當

原帖由 慳C9 於 13-03-13 發表
你返咗幾耐?我通常會早d 同個囡去到玩陣當warm up ! 佢地個playroom間唔中轉主題呢!

...
可否pm我呀

別墅

可以pm我嗎?thx!

複式洋房

我個女讀緊個間既英文教育中心出咗呢個復活節特別班,有冇朋友仔join 埋一齊玩?

大宅

醒目開學勳章

請問可以PM INFORMATION 俾我嗎? 都想試堂, 搵緊PLAYGROUP 俾我兩歲BB呀, THANKS!!
[img]https://hk.images.search.yahoo.com/images/view;_ylt=A8tUwJuhCb1TzSwAJ621ygt.;_ylu=X3oDMTIzYWxvcTdlBHNlYwNzcgRzbGsDaW1nBG9pZANjMTk0MDU2ZjM2NWMzZDZkNzU3YzQ4MzNmYmI4MzcxMARncG9zAzMwBGl0A2Jpbmc-?back=http%3A%2F%2Fhk.images.search.yahoo.com%2Fsearch%2Fimages%3F_adv_prop%3Dimage%26va%3Dlee%2Bmin%2Bho%26fr%3Dyfp%26tab%3Dorganic%26ri%3D30&w=900&h=600&imgurl=seoulrhythms.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2013%2F01%2FLee-Min-Ho.jpg&rurl=http%3A%2F%2Fseoulrhythms.com%2F2013%2F01%2F26%2Fforever-20%2F&size=2

大宅

有無資料可以pm比我,我都想報

複式洋房

我報咗Playgroup 試堂

複式洋房

回覆:missmummy 的帖子

試成點阿?

複式洋房

超開心!阿女讀咗呢間中心足足一個月啦,終於見成績啦!(老實說我女資質平庸)

早前我囡學校老師專登打比我,讚佢宜家好肯主動講英文,寫字方面好有進步!我真係好開心啊!

原來呢間中心老師已經教佢寫幾句句子,夾埋變小短文章,而中心老師仲話佢繼續進步的話就有機會貼堂呢!

宜家先生同我都決定比囡囡繼續係呢間讀,雖然係同區較貴,但我覺得最緊要係囡囡鐘意同埋有成績!

至於我個細仔都應該會join佢地既playgroup! 不過聽講佢地五月開始係牛津playgroup, 唔知係點呢?有冇家長都聽過?

別墅

真係oxford 既playgroup?佢地有:surprised? 真唔真嫁。 我之前去間野都仲未有嫁!!係元朗揾 無一間有wor. 甘好羅 唔洗去甘far !

我幾鐘意oxford playgroup 因為我有同小朋友睇oxford d storybooks.甘係出面學完 我自己可以係屋企同佢温下再讀下。。 更加重要係佢有cert !! 我幾buy oxford.

甘我想問佢地有無oxford 既RWI?cz 我朋友同我都係要特登出去香港讀oxford courses. 好鬼辛苦。

大宅

回覆 慳C9 的帖子

可否pm我呢? Thx!

首頁
23456...7

尾頁

跳至