自由報料

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

CONNIEQ 發表於 13-6-2 12:44
zeven 在邊度有得買?

海運 & 利園都有
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

esmehouse 發表於 13-6-4 11:47
海運 & 利園都有

我家姐去意大利旅行,幫我買咗個,港幣$840,係幾輕,不過「揚」開好似幾大個咁,仲諗緊駛唔駛買多個lego俾佢升小一用住先?

伯爵府

我個囡都轉咗用zeven, 佢話咩上身好舒服

esmehouse    發表於 13-6-4 12:44

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:回覆+milky_red+的帖子其實有隻晝包成個盒

原帖由 CONNIEQ 於 13-06-04 發表
回覆 milky_red 的帖子

其實有隻晝包成個盒咁,小丸子卡通個D呢,係咪好貴?边度有呢? ...
係咪紅色、有塊冚冚落嚟,遮住成個書包嗰款?我見過吉豬島有

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:+http://www.spi.com.hk/ch/products/check

原帖由 961123 於 13-06-04 發表
http://www.spi.com.hk/ch/products/checkers/index.html咁有冇人用過呢隻,好用嗎?
我喺吉豬島都見到呢隻

大宅

畀面勳章

回覆:milky_red 的帖子

系呀

首頁

尾頁

跳至