美容扮靚

跳至

首頁
23456...7

尾頁

大宅

回覆:買左oenobiol減肥

飲左好乾我都有,開頭個幾日感覺差d,重會有d反胃想嘔,不過可以接受,大家加油呀,堅持幾日就瘦la,之前我110磅,依家107,我瘦多2磅就收手,hahaha~努力堅持^^

子爵府

牛年勳章 BK Milk勳章

回覆 cocoma617 的帖子

我都係飲到喉嚨痛, 而家仲大傷風.....

你除左飲佢, 仲有冇做其他運動, 我都想好似你咁減到磅

別墅

我都買了topslim,1.5L我9點沖,12點半就飲晒

大宅

我想要呀, 點解pm唔到你? 你可否pm我? 謝謝!

大宅

引用:我都買了topslim,1.5L我9點沖,12點半就飲

原帖由 baojai_wong 於 13-06-21 發表
我都買了topslim,1.5L我9點沖,12點半就飲晒
我同你差唔多,好快飲晒。但飲完之後又會飲起碼3杯水或者茶,唔知怕唔怕飲得太多野,又會水腫呢

侯爵府

yee825 發表於 13-6-9 23:57
見大家講到咁好,今日馬上入左貨希望真係減到,加油~
你買3件是否都係有88折優惠?

侯爵府

fathippo 發表於 13-6-10 09:15
我買咗topslim and remodelant。
對我嚟講,一飲topslim 即覺個人好乾,面好乾,飲咗兩日即停咗!隔幾日再 ...
如果真係唔岩自己, 你剩餘既Topslim同Remodelant試下去二手市場平放出去.

侯爵府

cocoma617 發表於 13-6-10 19:23
我飲到喉嚨痛,但飲左一個月減左8磅左右,會繼續keep 住飲
一個月就減到8磅左右真係好好成績, 我飲一個月都係減3-4磅.

侯爵府

fracfrac_baby 發表於 13-6-21 12:16
先前登記左攞佢sample , 琴晚收到了, 仲有張$20 coupon.
我都收到 如果有45+個系列一日試用裝就好.

伯爵府

好媽媽勳章

回覆 ada0708 的帖子

咦,仲有張$20現金卷,點先可以用?

侯爵府

olimo 發表於 13-6-23 06:57
回覆 ada0708 的帖子

咦,仲有張$20現金卷,點先可以用?
張Coupon話唔可以同其他優惠同時用, 唔知係唔係唔可以買2件88折後用.

如果有JM黎緊會去屈臣氏買Oenobiol既產品時問問可唔可以用埋?

伯爵府

好媽媽勳章

12星期一個cycle,扣除積分送的一盒,我要再買一盒。
如果積分不換Topslim,換什麼好呢?

侯爵府

olimo 發表於 13-6-23 07:14
12星期一個cycle,扣除積分送的一盒,我要再買一盒。
如果積分不換Topslim,換什麼好呢? ...
你有無興趣試下佢地既Eye Contour / Skin Purifer?

之前收到Email通知可以用一半積分換.

Copy 個email比你睇.

親愛的OENOBIOL會員: 為感謝您對OENOBIOL的持續支持,由201361日起至2013831,妳只需用原本一半的積分便可換領OENOBIOL的兩款皇牌護膚系列「Eye Contour亮眼去圈」及「Skin Purifier淨顏嫩肌」!先到先得,換完即止!
*請注意:於推廣期內,登記「Eye Contour亮眼去圈」及「Skin Purifier淨顏嫩肌」的美麗密碼所賺取的積分亦會有所調整,如現時手上持有任何「Eye Contour亮眼去圈」及「Skin Purifier淨顏嫩肌」的美麗密碼,請於201361日前登記。
推廣期內(201361日起至2013831日)積分調整如下:

產品名稱

換領所需積分

登記美麗密碼可賺取積分

Eye Contour亮眼去圈

195(原本所需積分為:390分)

32(原本可賺積分為:65分)

Skin Purifier淨顏嫩肌

165(原本所需積分為:330分)

27(原本可賺積分為:55分)

祝美麗常駐OENOBIOL Paris

伯爵府

好媽媽勳章

剛剛看到產品介紹,原來全部產品也要吃2至3個月,我換那些,要再進入另一個深淵喎

大宅

回覆:Syingky 的帖子

食埋邊款藥好D啊?

男爵府

剛開始咗飲Topslim, 今日第二日, 淨係覺得去大嘅時候超順暢

伯爵府

我都買左一包topslim.試下

禁止訪問

複式洋房

我今日都買左O黎試, 希望真係可以減到啦

男爵府

我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

the_runabout040 發表於 13-6-26 13:57
我今日都買左O黎試, 希望真係可以減到啦

我都飲左topslim有幾個月, 之前好勤力咁每日一包,
1-2個月左右都減到4-5磅, 而家懶左隔日至飲,
但都可以keep到無重返.

首頁
23456...7

尾頁

跳至