親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

Koala_Chu 發表於 13-8-8 16:51
2歲應該唔收錢,但最好check in時問清楚
其實睇到妳地介紹以上幾間, 其實邊間岩一家大細 (4 大1 小) 住同玩呢 ?
最好少D 大6 人........
THX !

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:Koala_Chu+發表於+13-8-8+16:51+2歲

原帖由 fullmama 於 13-08-08 發表
其實睇到妳地介紹以上幾間, 其實邊間岩一家大細 (4 大1 小) 住同玩呢 ?
最好少D 大6 人........:thinking ...
Banyan Tree 1間房屈蛇可住4大1小,check in時其中兩大人行開一下

如果舒服d就book大倉2間房

以上兩間都少b6

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

Koala_Chu 發表於 13-8-8 17:53
Banyan Tree 1間房屈蛇可住4大1小,check in時其中兩大人行開一下

係呀, 咁價錢方面大約係幾錢呢 ? 經邊間BOOK 會平D 呀.....THX !

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:Koala_Chu+發表於+13-8-8+17:53+Bany

原帖由 fullmama 於 13-08-08 發表
係呀, 咁價錢方面大約係幾錢呢 ? 經邊間BOOK 會平D 呀.....THX !
上網或去agent格價,呢d靠自己

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

引用:剛過去的星期六日一去完澳門,各方面都唔錯

原帖由 Koala_Chu 於 13-07-31 發表
剛過去的星期六日一去完澳門,各方面都唔錯,但真係好多b6

我哋10個人去,第一晚住Banyan Tree,第二晚住S ...
我想問 Sheraton ,全名是不是 「澳門喜來登金沙城中心酒店」呀?

大宅

引用:Quote:原帖由+Koala_Chu+於+13-07-31+發表

原帖由 nico_tam 於 13-08-09 發表
我想問 Sheraton ,全名是不是 「澳門喜來登金沙城中心酒店」呀?
Yes

大宅

引用:Quote:原帖由+nico_tam+於+13-08-01+發表自

原帖由 Koala_Chu 於 13-08-01 發表
大約$300/位,under 11歲唔駛錢
點解我今日book,佢話3歲開始要計小童$250~啊!

大宅

引用:Quote:原帖由+nico_tam+於+13-08-09+發表我

原帖由 AdrianChowB 於 13-08-09 發表
Yes
謝謝!

水晶宮

引用:Quote:原帖由+Koala_Chu+於+13-08-01+發表

原帖由 nico_tam 於 13-08-09 發表
點解我今日book,佢話3歲開始要計小童$250~啊!

...

Sorry... 原來我聽錯咗, 以為小童唔駛錢... 家人找數, 小童要計錢

男爵府

回覆:澳門遊

請問住sheraton,可以去人造沙灘玩嗎?因银可己full,没有房間了

大宅

回覆:Man04 的帖子

銀河個人造沙灘只給住客使用

大宅

引用:Quote:原帖由+fullmama+於+13-08-08+發表其

原帖由 Koala_Chu 於 13-08-08 發表

係咪兩張雙人床?可住到咁多人既

男爵府

回覆:evoncc 的帖子

Thx

水晶宮

引用:請問住sheraton,可以去人造沙灘玩嗎?因银

原帖由 Man04 於 13-08-17 發表
請問住sheraton,可以去人造沙灘玩嗎?因银可己full,没有房間了
Sheraton喺金沙城,人造沙灘喺galaxy,唔係galaxy / 大倉 / banyan tree住客唔入得人造沙灘

水晶宮

引用:Quote:原帖由+Koala_Chu+於+13-08-08+發表B

原帖由 evoncc 於 13-08-17 發表
係咪兩張雙人床?可住到咁多人既
2張雙人床+1張梳化床,都好闊落

男爵府

回覆:Koala_Chu 的帖子

如我住威尼斯,可以5人(2大3小)同房嗎?

水晶宮

引用:如我住威尼斯,可以5人(2大3小)同房嗎? +

原帖由 Man04 於 13-08-17 發表
如我住威尼斯,可以5人(2大3小)同房嗎?
我未住過呢間呀! 不過聽聞佢間房都幾大

大宅

回覆 Man04 的帖子

可以,仲有張sofa可以放出來當寐用.

大宅

回覆 Koala_Chu 的帖子

HI,請問住喜來登去睇水舞間,遠嗎?謝謝

水晶宮

引用:回覆+Koala_Chu+的帖子HI,請問住喜來登去睇

原帖由 lilyh 於 14-04-05 發表
回覆 Koala_Chu 的帖子

HI,請問住喜來登去睇水舞間,遠嗎?謝謝
Sorry,我唔清楚

首頁

尾頁

跳至