婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:你們生完第一胎後6299幾時會出聲叫你們生第二胎?

佢地好意思叫我生咩

大宅

如果老爺系四叔我咪生囉

大宅

回覆:SMILE_CHINGB 的帖子

我意思係未擺酒,龍鳳呃都無對

男爵府

我陀住第一個時已叫我生第二個

大宅

我都係,而家陀緊個女想我遲下生個仔有錢咪生囉,香港地夠食都唔夠住

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

好彩又無喎,佢地唔興叫人生第二胎,不過佢地幾兄弟都主動再生,唔駛催

珍珠宮

我生完大仔未滿月就促我哋生第二個,仲成日話邊個邊個親戚生咗四個陀第五個,邊個邊個生三個仲諗住生〜因為老公單丁所以我都有打算遲少少比阿仔四五歲生個伴,奶奶日日都eeoo生生生〜煩到我講到明只生兩個就收工,後尾大仔16個月有咗細仔,終於可以收工了(而家無論佢點哦我都話吾生)

公爵府

引用:我6299都on+xx,我生完後一個月個仔擺滿月

原帖由 永恆的傻女 於 13-08-13 發表
我6299都on xx,我生完後一個月個仔擺滿月個日就叫我生多個,我想講你地咁中意生就自己生!我係你們度坐月 ...
從沒摧生過因佢知自己無貢獻:;pppp:

男爵府

而家仲陀緊第一胎已經講緊
當佢地發up瘋

首頁

尾頁

跳至