自由講場

跳至

首頁
23456...32

尾頁

禁止發言

引用:其實我未生細仔,有諗過想做死人化妝師,人

男爵府

回覆:呢度有無人或c6做冷門職業?

夜場算唔算呀?

珍珠宮

識人做道士。

珍珠宮

引用:Quote:Elenalan+發表於+13-8-19+13:38+講開

原帖由 RSG媽媽 於 13-08-19 發表
認錯 咁會點呀
巡例落份口供,因為阿蛇知你係妹

翡翠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

有識朋友係係實驗室研究細菌。

pandaforever  我老公係,同做白老鼠實驗  發表於 13-8-20 07:49

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:我係香港最早期果批註冊樹藝師,+咭片Title

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:Quote:yiqiyihui+發表於+13-8-19+13:31+個T

瑪瑙宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Rubik 發表於 13-8-19 14:42
巡例落份口供,因為阿蛇知你係妹

好似幾有趣咁

侯爵府

我做賭場荷官,以香港人角度係冷門,以澳門人角度係普遍。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

Elenalan 發表於 13-8-19 13:29
我係香港最早期果批註冊樹藝師, 咭片Title係首席生態學家(植物學家)

第一份工係要set trap/籠捕捉野生動物 ...
真心想問:我老公成日都想入行,係咪要讀左相關課程先架?

蕃茄薯仔湯  我老公都係!  發表於 13-8-21 08:07
Elenalan  樹藝師HKUSPACE & CUHK都有課程, 不過要再考國際試。  發表於 13-8-19 15:49

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

kachunma 發表於 13-8-19 14:28
回覆 JASON1124 的帖子

我哥哥做炸豬皮、豬油
好爆

象牙宮

Catrabbitc 發表於 13-8-19 13:42
朋友表哥係藝人
呢d唔係太特別

Jolin_Yuen    發表於 13-8-21 14:50

象牙宮

Elenalan 發表於 13-8-19 13:38
講開冷門職業, 我有個ex專係搵partime o係差館做「嫌疑犯」俾人「認人」, 認唔認到都有錢收, 唔好彩被認錯 ...
呢份parttime我做過

人工唔算高

~仔仔媽咪~  我都貪得意八卦玩過一次,其實人工真係好低.仲低過做老臨,所以之後冇玩.  發表於 13-8-20 02:16

子爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:+本帖最後由+Elenalan+於+13-8-19+13:38+編

原帖由 Elenalan 於 13-08-19 發表

講開冷門職業, 我有個ex專係搵partime o係差館做「嫌疑犯」 ...
係咪成個賊樣咁架

Elenalan  唔係架, 我個Ex好似余文樂架  發表於 13-8-19 15:27
Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me...

禁止發言

引用:我做賭場荷官,以香港人角度係冷門,以澳門

翡翠宮

我有個朋友係紐西蘭做牧場,算唔算特別?

lingan  我個三叔(真架)以前紐西蘭都有牧場。  發表於 13-8-21 16:27

子爵府

回覆:muybien 的帖子

有朋友系澳洲買左大片雨林之後,澳洲政府比post佢做所謂 “雨林守護員“

另一人做某國駐希臘大使,之前駐非洲穷國

Eternaltraveler  so rich they are!  發表於 13-8-22 01:26

珍珠宮

引用:賭場,我c6成日話自己好特別,好少香港人做

原帖由 pppsze 於 13-08-19 發表
賭場,我c6成日話自己好特別,好少香港人做
你c6係澳門人?做管理層?荷官果啲要本地人先做得呢

子爵府

以前識個姨姨,之前係何生其中一個太太家做管家,屋企有個大魚鋼,長期有D靚石班係度stand by,何生除時來都有新鮮魚食,仲有太太去旅行,佢又要跟去打點。

翡翠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

識人做領事。

首頁
23456...32

尾頁

跳至