自由講場

跳至

首頁
23456...10

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+wy_yen+於+13-08-22+發表3台

原帖由 lily233242 於 13-08-22 發表
收得 好唔好?
有人話唔ok,但我個人用,冇問題,我用好多年了,之前諗住轉其他台,平d,但計完冇so,最後冇轉。
大家轉台前,記得留意截數日同合約到期日呀,我果時就係因為截數日早過合約到期日,而令我計過唔抵轉先冇轉台呀!

子爵府

回覆 MANGAWONG 的帖子

3 $149 無限上網, (之前0機价簽咗24個月$398)

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:MANGAWONG 的帖子

123 $249 4G

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

funbi0816 發表於 13-8-22 10:51
數記,398未計附加xpower、隧道費,加埋後每月450左右,好貴而且上網好唔穩定,又成日load得好慢 ...
咁貴

我同台,比緊208

子爵府

認識瑞士牛牛第一回

數碼通358....仲有半年..用到嘔血

AK47AK47  唔好用嗎? 我想轉佢TIM.  發表於 13-8-22 15:06

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆:你地手機月費幾多??

Smart tone$238無限

子爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

數馬X, $80限速無限上........

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:數記,398未計附加xpower、隧道費,加埋後

原帖由 funbi0816 於 13-08-22 發表
數記,398未計附加xpower、隧道費,加埋後每月450左右,好貴而且上網好唔穩定,又成日load得好慢 ...
Xpower 我覺得作用不大,只不過可以看到flash片,同埋煩忙時間過海坐mtr上唔到網

大宅

3 $120 冇限

珍珠宮

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

pccw $193(5G)
老公都係 pccw $152(10G)

男爵府

Pccw 186 無限上網~

子爵府

123,$431。

阿尼陀佛   enjoy enjoy
black lady/sexy cool/fifty cent/多肉動物/式持恒/沈思懷

別墅

電x數碼,$72,預繳一年送$100超市現金劵。上網有死位,但我覺得夠用就得喇!

大宅

3記!68大元無限上網

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

2XX

侯爵府

數碼電訊68蚊加無限上網……睇片就超慢,但用來收發信息、FB、就好OK

侯爵府

陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋

72包1200分鐘,無限上網

男爵府

smartone $80

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章

人仔 $206 4G無限仲送1卡2號
+咗$80多張卡比亞女共用4G無限 & 5800分鐘