自由講場

跳至

首頁
23456...11

尾頁

大宅

回覆:荃灣悦来商場奇x天地男職员趕客人走!

爆炸頭幾nice喎,我同3歲仔仔成日都去,有時唔買淨睇,仔仔睇完都有放番原位,呢d一定要教

子爵府

自己唔好好睇住小朋友仲話人:;pppp:

大宅

引用:樓主很利害呀,+說兩年前生了第一件,+還說醫

原帖由 CANDY_SAMSON 於 13-08-23 發表
樓主很利害呀, 說兩年前生了第一件, 還說醫生不好, 現在準備生第二件, 但又可以說有孫子實在太利害 ...
B6慣左造假

iamlonelypig    發表於 13-8-24 00:04

子爵府

BK Milk勳章

引用:OH~~~可能佢地只歡迎香港人

原帖由 iamlonelypig 於 13-08-23 發表

OH~~~
你又知樓主唔喺HK人

iamlonelypig  HK人又會用殘體字?又點會明知唔岩都仲強詞奪理?又點會浪費警力? 偽香港人  發表於 13-8-24 00:06

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 月餅勳章 育兒性格勳章

就算樓主所有嘢都啱,剩係喺間舖走嚟走去已經足夠我小爆我仔啦!教咗兩年都唔識!

不過我真係好好奇想去問吓爆炸頭到底發生咩事tim

風雨同路

男爵府

引用:事出必有因

原帖由 i.love.baby 於 13-08-23 發表
事出必有因
絶對同意!佢哋都幾好人,又成日都見慣小朋友,我相信一定有問題存在

伯爵府

畀面勳章

引用:未去这間店時,已听聞这间店的男職員态度好

原帖由 ayya 於 13-08-23 發表
未去这間店時,已听聞这间店的男職員态度好差。不過今次亲眼見到店舖職員趕客走,平生還是第一次。話說我 ...
重作!

momomoie    發表於 13-8-23 12:59

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

yiqiyihui 發表於 13-8-23 11:53
諗諗下.. 都唔一定講大話
會唔會係果d後生大陸女人嫁落嚟俾個香港阿伯.. 阿伯都仔大女大.. 所以D孫仔同自己 ...

大宅

引用:自己唔好好睇住小朋友仲話人,職員唔係下下

原帖由 ellako99 於 13-08-23 發表
自己唔好好睇住小朋友仲話人,職員唔係下下幫無知細路、蠻不講理的大人收拾佢地搗亂的物品ga,如果個個都咁 ...
佢出街見到我,我會嚇親佢嫁

大宅

淨係識彈香港人,咁唔鐘意,你可以返b6生仔,返b6買玩具,點解要係度勞氣啫

男爵府

呢間舖有個男職員真係好衰架,我領教過,永遠都唔會再幫襯

男爵府

唔好意思,真係唔識睇簡體字

男爵府

引用:本來我都想回應一下,+不過都唔駛了,+大家都

原帖由 newcook 於 13-08-23 發表
本來我都想回應一下, 不過都唔駛了, 大家都講左我想講既野~
Same

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

掂咗仲要摆回原处,咁请这些職員来做什麼? <-----咩歪理?????做人要自律呀!!!!

要小孩把物品放回原处,对小孩来说是很困難的 <------所以做家長有責任睇住自己的小朋友!! 在人家店亂抓, 家長就必須阻止, 及幫人放回原處, 我自己及我見大部份港媽都會咁做!!

想想自己會不會太自我中心吧!! 做人也要自律!!唔係有小朋友大晒, 就要人體諒, 大前提係先自律!! 你也要先道歉吧??是你們先抓亂人家的店啊!!

禁止訪問

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

子爵府

樓主如果描述係事實o既全部,咁店員就真好可惡…… 但請問閣下兩歲孫兒看玩具時是好輕柔及保護態度嗎? 當然陳列品是讓客人看,店員工作範圍亦是要整理貨品,但遇著有些嬌貴客人看完貨品,隨意亂放或粗魯用力放低貨品,又或成人帶著未懂性兒童任意破壞貨架…… 作為純消費者的我都睇唔過眼囉! 樓主我並沒有說你是那些嬌客喔,只是有感而發。

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

iamlonelypig 發表於 13-8-23 11:30
回覆 Ocean11 的帖子

哈哈
哈哈, 我笑了, 前排仲有POST話邊度可以避蝗~

大宅

引用:未去这間店時,已听聞这间店的男職員态度好

原帖由 ayya 於 13-08-23 發表
未去这間店時,已听聞这间店的男職員态度好差。不過今次亲眼見到店舖職員趕客走,平生還是第一次。話說我 ...
咁都要報警?!依家係你自己無家教喎!就算係兩歲小朋友,要佢物歸原處都好正常!唔好將大陸啲歪風帶來香港!:;pppp:

大宅

我之前都去過,吾覺有問題?小朋友要教,吾教係你問題

大宅

細既冇家教, 大既更冇家教, 果然係一家人

首頁
23456...11

尾頁

跳至