跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章

Re: 再續架部 ~~~ 西區左鄰右里 (Part 16)

Starry, kittylock, carol,
多謝你地 !!

starry,
所以比人地sin 得多, 我都學精左, 未到最後關頭, 都唔會同matthew講d 咩.

祝大家街坊聖誕快樂, 新年進步 !!
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

大宅

ccmeow,

我收倒 pm 啦, 唔該晒, 遲些 e 比你啦.

teresa,

希望你爸的事早日解決!

祝matthew仔 22/12 生日快樂! 聰明伶俐!學業進步!

祝容容 27/12 生日快樂! 活潑可愛! 赿大赿靚!

Hi all,

SAT, 帶左忠忠睇套兒童音樂劇 - 鍚鍚啤啤熊, 佢不知幾開心, 仲叫我下次記住帶佢再睇. 我已經當送左聖誕禮物比佢加啦, 你地又送麥野比仔仔囡囡呀.

我都祝大家 Merry X'mas & happy new year.

伯爵府

畀面勳章

candy:

唔係呀!我老公初時係講過年去星,但最新決定係返台灣囉!

rita:

我都係成日比人sin!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

[size=large]祝Matthew仔22/12生日快樂!

[size=large]祝yungyung27/12 生日快樂!!

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

水晶宮

2024年龍年勳章

3G姨姨,
好靚呀個thomas 蛋糕 !!!! 多謝您 !!!!
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

chungma,

我星期六都會去睇《鍚鍚啤啤熊》呀!!

你有冇買《小紅帽的藍色世界》?? 依家開始有飛賣 lu.

大宅

kitty,

e....chingchinma 都好似這個 sat 睇和, 不過唔知睇幾點. 我地買左隻 vcd, e+ 忠忠日日都放來睇, 就來我都識唱晒些歌啦.

忠忠都話要睇 -小紅帽的藍色世界, 不過我要睇 chungpa 幾時放假先得, 你有冇買飛呀, 如果未, 你 sat 會有人比些優惠卷, 平 $30 大元.

大宅

Rita:
祝Matthew身體健康!升小學開開心心!快高長大!

恩祺媽:
唔好意思,一時忘記…要補祝祺祺生日快樂!身體健康!聽晒媽咪話!
可能我阿媽時不時會出現,咁又好D。如果我有ccmeow咁強,我都想唔請人,不過我連煮飯都好mung......

starry^.^, Rita, kittylock, 恩祺媽, candy, 忠媽, 3豬:
多謝你地呀!尤其3豬個靚靚Hello Kitty蛋糕,妹妹好為食,最鍾意食蛋糕。

candy:
我地上次就係先去Bintan五日,再去新加坡。不過我地住Club Med,無出過去。我老公提我建議你去Zoo,真係幾好玩,園內又有shuttle bus同火車仔坐,o岩晒小朋友。

多謝你問候我媽媽

Kitty:
我老公同仔都係今個星期六睇呀,不過我要開工:-( 張飛要畀老公家姐lu。仲約左朋友同朋友個女添,唉,都係無得玩。忠媽仲話好好睇添 :-(

係喎,你收到DB信未呀?

侯爵府

chingchingmom,

星期六咪見到靖靖 law!

尋晚未見有信 wor.... 你呢?

大宅

kittylock:
係呀,佢地下午睇(唔記得係咪得一場?)。你地呢?Kevin仲有無返PIP呀?

我地尋晚收信,收左佢,問阿仔,佢問係咪要隔日返一間?我地話只可以返一間,佢話想識多D女仔 我地叫佢返學唔好亂講o野嚇親人

大宅

chingchingmon,

ching ching 真係勁呀, in 4 間, 4間都收, 果然係叻仔, 好再比忠忠識倒姐, 仲帶埋佢識唔少知識, 真係多謝晒.

侯爵府

靖靖咁早熟嘅?

咁你决定邊間未?會唔會去埋 DB 註冊,可以再諗多陣...

我都係鍾意男女校多D,同埋 prefer 香港區,所以唔會多心 lu!

我地睇夜場,見唔到靖靖添!!

大宅

chingchingmon, kitty,

我係大細路, 所以覺得好睇, 唔知你地會唔會鐘意, 不過小朋友就一定喜歡

大宅

chungmother:
唔好咁講,搞到我好…唔知點咁…忠忠都好醒,而且幾靚仔下 阿仔其實不時發夢,九唔搭八,無忠忠反應咁快咁專心添。

港大同學會無收佢呀,佢只係on waiting list。其實搞完呢次「升小活動」,我覺得最後彩數都好緊要,尤其apply係阿仔個case上。

侯爵府

chungma,

其實我都係好鍾意睇劇場組合嘅兒童劇架!!

我最喜歡"泰臣哥哥"...

大宅

kittylock:
我地都係prefer港島,最初都有諗,如果阿仔鍾意DB點呢。點知佢想搵女朋友:evil: 其實我又有諗,佢成日坐唔定,男校就無咁覺,女校有斯文女仔相比下就……而且DB的男仔都好smart。不過真係遠。

我諗過兩日放假時,會寫封信去退返個位,方便人地。

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 睛靈勳章

chingchingmom 寫道:
.....我地話只可以返一間,佢話想識多D女仔 :wth

侯爵府

點解咁講??我覺得靖靖好有"食"力wor!!

依家靖靖有冇學音樂?

chingchingmom 寫道:
其實搞完呢次「升小活動」,我覺得最後彩數都好緊要,尤其apply係阿仔個case上。

大宅

kittylock:
泰臣哥哥都好好,不過一同台,有比較,詹哥哥就好似更壓場咁。你覺唔覺呀?

starry:
Hugo有無咁?我已經同佢解釋幾次,話唔駛咁細個搵女朋友,大家都係朋友,佢都仲係咁講,點算好?

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 睛靈勳章

chingchingmon,

hugo無wor! 佢一向都比較自閉, 唔多主動認識朋友, 與人相處需要多加輔助. 我成日問佢有邊個係佢朋友, 佢只係話hayley一個, 無其他朋友 要我提下d人名, 佢先話嗰d都係 hugo係一個好奇怪既人, 見唔到d朋友仔又會問....見到面時又唔會傾計, 又唔會有眼神接觸, 要人主動搵佢

點解chingching咁重視要搵[size=xx-large]女朋友?? 咁細個 ?-(

首頁

尾頁

跳至