自由講場

跳至

首頁
23456...28

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:ChammyMAMA+發表於+13-8-29+12:24+我

原帖由 mc_pigpig 於 13-08-29 發表
我都有咁既同感,我唔明點解D 人對佢D 衫咁"趨之若騖"
會唔會全部打手嚟架

緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

大宅

引用:Quote:原帖由+sweeticandy+於+13-08-29+發

原帖由 ChammyMAMA 於 13-08-29 發表
我去過間shop睇過,d衫唔靚,又貴特價清貨都勁貴呀,完全唔值
其實我都覺得唔值

瑪瑙宮

畀面勳章

回覆:Cotton Cxxdy...又一傑作.

邊位?唔識

kawai120  me 2  發表於 13-9-6 23:39

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

唔講得

瑪瑙宮

引用:邊位?唔識 +

原帖由 kuromi_kuromi 於 13-08-29 發表
邊位?唔識

賣衫架,sell自家品牌,但成日比人捉同淘寶款有9成似

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

小心人家一陣出....錄屎信.......話我地批評佢呀....

子爵府

其實佢好多衫都唔靚

水晶宮

佢成日都鍾意出醜人前架啦~

瑪瑙宮

引用:+小心人家一陣出....錄屎信.......話我地批

原帖由 dasy 於 13-08-29 發表
小心人家一陣出....錄屎信.......話我地批評佢呀....
無言論自由架咩,但佢最like封舖囉

瑪瑙宮

引用:+佢成日都鍾意出醜人前架啦~+

原帖由 thunder_bunny 於 13-08-29 發表
佢成日都鍾意出醜人前架啦~
係囉,次次都中架喎

公爵府

牛年勳章 夏天玩到顛

ChammyMAMA 發表於 13-8-29 13:26
會唔會全部打手嚟架

我諗真係有一部份人係佢粉絲,
記得佢之前在FB 做過 promote 請小 model,
最多人 like 的人就做到小 model,我有個朋友勁叫我 like 佢個女張相

禁止訪問

瑪瑙宮

引用:Quote:ChammyMAMA+發表於+13-8-29+13:26+會

原帖由 mc_pigpig 於 13-08-29 發表
我諗真係有一部份人係佢粉絲,
記得佢之前在FB 做過 promote 請小 model,
最多人 like 的人就做到小 mode ...
好似要著佢d衫先有機會幫呢間做小麻豆架,咁有d父母都好想自己個囡做到,咪落力搵人like囉,但都係宣傳技倆之一啦

子爵府

佢d嘢堅貴, 質地又硬,以前啱啱開舖時都無咁差
上次我買happy shoes先一肚氣(無計,阿囡超鍾意對鞋
之前留咗電話waiting list 有日星期天下午兩三點打比我話有貨,要我即日去買,只可以hold 貨hold當天, 我咪問佢可唔可以hold到星期一,因為我住新界,我hold貨間舖係銅鑼灣,無理由突登為買佢對鞋而出城吓!我再同佢話我今日真係唔會出香港島,我係銅鑼灣返工,星期一可以去買,佢都話唔得,咁我再叫佢你trans過嚟沙田舖我當天過去付款,佢又話tran 貨要先比$, 真係講到我把幾火最後我話:你咁巴閉我依家唔要喇個老闆同間公司都不知所謂真係以為自己係名牌時裝要人去搶咁

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ChammyMAMA 發表於 13-8-29 13:34
無言論自由架咩,但佢最like封舖囉

講真件衫真係似睡衣...點解唔比人講者....
難道只能有讚好既說話聽...

瑪瑙宮

引用:Quote:ChammyMAMA+發表於+13-8-29+13:34+無

原帖由 dasy 於 13-08-29 發表
講真件衫真係似睡衣...點解唔比人講者....
難道只能有讚好既說話聽... ...
佢份人就係咁架囉,都唔係第一次架喇

子爵府

話時話,件衫似e院生仔啲孕婦裙

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

睡衣,講完。

瑪瑙宮

引用:佢d嘢堅貴,+質地又硬,以前啱啱開舖時都無

原帖由 ming0314 於 13-08-29 發表
佢d嘢堅貴, 質地又硬,以前啱啱開舖時都無咁差
上次我買happy shoes先一肚氣(無計,阿囡超鍾意對鞋:igive ...
對鞋好貴架,都唔知係咪真咁好,唔買唔係損失

子爵府

引用:Quote:原帖由+ming0314+於+13-08-29+發表佢

原帖由 ChammyMAMA 於 13-08-29 發表
對鞋好貴架,都唔知係咪真咁好,唔買唔係損失
對鞋問心句真係舒服嘅

首頁
23456...28

尾頁

跳至