美容扮靚

跳至

首頁
23456...10

尾頁

子爵府

畀面勳章

Re: 毛孔大點算好?

Pulmma, 我收唔到呀!!
please e-mail the information to me.價錢?
[email protected]
THANKS

禁止訪問

複式洋房

hihi..
可以給我醫生資料麻..thx

MK
wellyma 寫道:
我以前都毛孔勁粗, d "loan"大到吉得入支牙簽, T位同面豬最犀利, 又多油, 索極都有, 又難上化妝品, 好慘, 四個月前做左兩次碳粉激光收毛孔, 唔試過都真係唔信, 做完第一次已好明顯收左面油, d "loan"都縮細左, 隔三weeks後做埋第二次, d "loan"幾乎唔見左, 到宜家仲keep得幾好, 塊面唔再 "tsz lup lup", 又易上妝, dr 仲一併用個laser 幫我美白同收緊皮膚, 個look都正左索左青春左, hehe,

以前都使左唔少money買skin products去收毛孔, 大大話都萬萬聲, 使左都係無乜用, side錢
:verycold:

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

PRINCENESS & ICE

send 咗去你地個yahoo mail box 啦, check 下啦

大宅

wellyma,

Pls PM info to me. Thanks a million!!

洋房

Pulmma
請pm我thx~

男爵府

Hi Pulmma,

could u pm me your dr. 's details? Thanks!

Clarasun

複式洋房

HarryPotter,
pls check pm

HarryPotter 寫道:
wellyma,

Pls PM info to me. Thanks a million!!

複式洋房

dreammk,
pls check pm

dreammk 寫道:
hihi..
可以給我醫生資料麻..thx

MK[quote]
wellyma 寫道:
我以前都毛孔勁粗, d "loan"大到吉得入支牙簽, T位同面豬最犀利, 又多油, 索極都有, 又難上化妝品, 好慘, 四個月前做左兩次碳粉激光收毛孔, 唔試過都真係唔信, 做完第一次已好明顯收左面油, d "loan"都縮細左, 隔三weeks後做埋第二次, d "loan"幾乎唔見左, 到宜家仲keep得幾好, 塊面唔再 "tsz lup lup", 又易上妝, dr 仲一併用個laser 幫我美白同收緊皮膚, 個look都正左索左青春左, hehe,

以前都使左唔少money買skin products去收毛孔, 大大話都萬萬聲, 使左都係無乜用, side錢
[/quote]

已刪除用户

民房

唔該PM埋俾我!
[email protected]

洋房

I want to know the price and place to do!! Thanks thanks

民房

唔該PM埋俾我 !

Thanks !

民房

sorry,
typo

民房

wellyma,
really want to try,
can you please pm me?

wellyma 寫道:

複式洋房

Pulmma,
can u pm the informations for me? i am having this problem for a long long time lah....thanks!!

民房

Pulmma,
我都有興趣, 唔該PM埋俾我, 謝榭!
我家有隻小魔怪,好可愛但又好乞人憎

別墅

Pulmma,

我都都想知﹐被呢個問題困擾好耐....尤其個鼻..好醜怪.... :cry: 請pm埋俾我吖!等我發左達的話就去試下先~Thanks!:lol:

民房

wellyma,
I booked your doctor for 炭粉laser收毛孔 already, hope my big big hair holes can disappear.
But may I ask what extra care should i do after the treatment?

wellyma 寫道:

大宅

i want to know it TOO~!i have the same problem TOO~ THX u so much!!!!
無lala~做o左龍媽媽~

首頁
23456...10

尾頁

跳至