跳至

首頁
23456...7

尾頁

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 元朗phonics

Hi Aprilli:
元朗有一間叫啟言英語教育中心
佢的導師d英文真係好準架...而且佢以前係教開九龍塘名校架...我個囡讀左幾個月啦...覺得佢進步左好多,佢以前唔敢講英文架...宜家就大膽左...這間中心重有試堂架
一班只係6個小朋友...只要組到4個人就可以85折架
一個月$660.00(4堂)若一星期上2堂或3堂...費用重會平d架...若有興趣可pm我...因我有coupon券

地址:元朗泰祥街2-8號宏盛商業大廈1樓全層
電話:2811-2999

大宅

dear iriskko,
原來你係講呢間,其實我之前都有上過去問,但係佢哋sunday冇堂,我就唔到時間去.但係都多謝你既幫忙.
thank you!

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

aprilli 寫道:
原來你係講呢間,其實我之前都有上過去問,但係佢哋sunday冇堂,我就唔到時間去.但係都多謝你既幫忙.
thank you!

aprilli:
唔緊要啦...
不過佢地真係教得幾好

大宅

我個女今年小一,昨天剛剛和她的同學仔在 啟言試堂, 都ok, 但就貴了少少. 最衰唔夠人, 如果再多兩個小朋友, 咁我地會有85折. 而且可以就番我地d時間開一班新既比我地. 現在要我們插住班先.
唔知有冇媽咪有興趣, 又同我個女同level. 我prefer既時間係星期六. 有興趣pm比我.

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

nganfung 寫道:
我個女今年小一,昨天剛剛和她的同學仔在 啟言試堂, 都ok, 但就貴了少少. 最衰唔夠人, 如果再多兩個小朋友, 咁我地會有85折. 而且可以就番我地d時間開一班新既比我地. 現在要我們插住班先.
唔知有冇媽咪有興趣, 又同我個女同level. 我prefer既時間係星期六. 有興趣pm比我.

Hi:
你好!唔緊要架...你讀住先
只要你有多2個朋友加入
就會係下次收學費的時侯做番85折架
iris

大宅

nganfung,

我囡囡係下午 3-4 o個班, 妳有冇興趣 join 埋一齊呀?

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

各位BK朋友:
最新一季啟言英語教育中心coupon券出左啦
若未報讀而又想報讀的
可以pm我攞架
iris

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

各位BK朋友:
最新一季啟言英語教育中心coupon券出左啦
若未報讀而又想報讀的
可以pm我攞架
iris

該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

民房

我試左堂啦. 鄭博士解釋課程真係好詳細. 我自己都學到好多野, 對點可以幫個女學英文個信心都大左.

我一直都覺得個女對英文冇興趣, 話同佢去試堂佢都唔係幾開心, 但係試完堂見佢又好OK喔, 佢同我講話鐘意上堂, 所以我同佢報左一星期两堂.
該用戶已被刪除

民房

我個女返星期一四. 佢昨日上左第一堂, 好開心. 返屋企之後會s-s-s-s 咁講個s音. 叫佢表演下, 佢可以做得返個動作.

見個女學到野, 我自己都開心左. 佢以前上成個月堂我都唔知佢學左D咩架.

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

hi:
咁咪好囉!係呀...佢地每個音都有一個動作令佢地加深
記憶架...
你返星期四幾點呀??
我過完年都會同個囡報多一堂(一個月8堂)
iris

大宅

i would like to have one and i will send my self-addressed envelope to you.many many thanks.
aprilli
該用戶已被刪除

大宅

hi lamlamkiukiu媽咪 & everyboby,
祝大家新年快樂,小朋友聽教聽話.
我仲未去試堂呀,我係比較漏氣d既!希望喺開學前抽倒空去啦.
aprilli

別墅

我今天去了試堂&報了名,逢星期六1500-1600,我個仔3.5year,一星期一堂可以嗎?唔知中途入了班會否學少左呢? 有人想一同join嗎?85折係頭一個月平定以後每個月都有嗎?

民房

你可以睇番手冊, 佢地有mark學左邊d音, 唔會學小左架. 我個女讀一個星期两堂, 學得唔錯. 我覺得一星期两堂可能會好d.
該用戶已被刪除

首頁
23456...7

尾頁

跳至