自由講場

跳至

首頁
23456...26

尾頁

子爵府

回覆:7-11自由斟唔可以斟第二次,係唔系已經違反新商品說明條例

真係好容易誤會左,個名係有少少 confuse D 客人,可以同7仔HR反影下尼個問題!

大宅

引用:我仲以為7仔既“自由斟”可以任斟,點知今

原帖由 tonytong090520 於 13-10-20 發表
我仲以為7仔既“自由斟”可以任斟,點知今日同囡囡隔一陣去斟多次,俾個7仔經理話唔得。
我問佢唔係唔係可 ...
嘩咩事 好似係你自己誤會 小小野就話嘈 好難睇
你應該了解清楚先 我諗99%人都知係自己揀飲一杯 而唔係任飲 人地仲洗做生意既

侯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

自由斟冇話係任飲喎!

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 +4熱血勳章 親子王國15週年勳章

回覆:7-11自由斟唔可以斟第二次,係唔系已經違反新商品說明條例

珍珠宮

好媽媽勳章

任飲.

子爵府

引用:Quote:貓宅+發表於+13-10-20+23:59+我c6話

原帖由 tonytong090520 於 13-10-21 發表
我記得細個都可以,可能我太耐無係7仔買呢d嘢。
其實錢銀事小,只係突然覺得好似有少少被誤導既感覺 ...
唔好再撑啦,“錯就要認,打就企定“。一時牛角尖誤會可以接受,個個都解釋咗比你知,你都重辨駁。我地個個都知點樣飲7仔個汽水,真係得你一個唔知or誤會㗎咋!

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

又一個 Y 理 hot post

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

公爵府

最關心BB問題熱投勳章 陪月勳章 畀面勳章

嘩〜〜〜爆趣

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:俾你自由行去斟一次?佢夠冇講自由斟兩次啦

原帖由 肥妹心 於 13-10-21 發表
俾你自由行去斟一次?佢夠冇講自由斟兩次啦,如果係任斟,應該改無限斟會貼切d,其實就算你係消費者,都會 ...

總有離別的時候

水晶宮

熱血金章

引用:真係好容易誤會左,個名係有少少+confuse+D

原帖由 mammycat1818 於 13-10-21 發表
真係好容易誤會左,個名係有少少 confuse D 客人,可以同7仔HR反影下尼個問題!

...
哇吓,咁游水嘅自由式,咪都要改名,自由呀嘛,游兩下蛙式,又游兩下蝶式。。。。再唔係就叫國際泳總改名,唔好再叫自由式。

tszyau2000  e 個比喻好  發表於 13-10-21 00:27

水晶宮

BK Milk勳章

引用:Quote:s2+發表於+13-10-21+00:03+我十幾年

原帖由 tonytong090520 於 13-10-21 發表
小學成日都同d同學仔都系7仔飲完再斟啦,都無人話過。(我相信好多人細個都試過) ...
講真
我從來未試過
亦係第一次聽

不過如果係我就覺得好
會即刻走
吾會理論
因為好魚
人地都講左吾得
嗰幾蚊咁大个人
我就真係吾好意思
吾得咪吾得
有咩問題
咁大杯我就好難飲晒

男爵府

我細個都有試過飲左半杯再斟滿先走. 不過好快已經知吾得. 再加上其實這杯我都飲吾哂. 所以無再做嚕! 樓主. 下次可以改去IKEA買. 真係可以任斟架!

大宅

同埋斟多次 都唔衛生啦

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:tonytong090520+發表於+13-10-21+00:

原帖由 小倩 於 13-10-21 發表
從來没有
自由講場都不是自由乜都講得,又唔見佢投訴

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

水晶宮

米係囉"自由斟"e 個字眼點都扯吾上"任斟"又或者"無限次斟"

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:貓宅+發表於+13-10-20+23:59+我c6話

我記得細個都可以,可能我太耐無係7仔買呢d嘢。
其實錢銀事小,只係突然覺得好似有少少被誤導既感覺 ...
外國點關香港乜事啫?
你想表達的乜?
扮自己外國番?
Bk呢處大把見多識廣嘅媽咪,但無人有你咁貪心又死撐嘅人囉!

子爵府

環保接龍勳章

咪玩啦,…………

水晶宮

BK Milk勳章

引用:真係好容易誤會左,個名係有少少+confuse+D

原帖由 mammycat1818 於 13-10-21 發表

...
咁樣我又覺得啱
係吾夠清晰
不過大部分人應該好清楚明白係咩意思
我就從未見過飲完又斟

公爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆 tonytong090520 的帖子

係自由斟唔係無限斟喎

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

樓主係爸爸嚟㗎?
好少男人咁斤斤計較喎!

首頁
23456...26

尾頁

跳至