自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆:警界線,你睇咗未?

好悶,麻麻地

侯爵府

睇佐,可能個個都講到好好睇咁,所以有d失望,不過都ok既!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我相信,真正在乎我的人,是不會被別人搶走的。無論是友情,還是愛情。

當你長大,你慢慢學會幾件事情:有些人不必理會,無論他說什麼,
做什麼,多麼幼稚,又多麼討厭,真的不需要在乎。

有些人永遠成不了你的敵人,不必抬舉他,這種人太看得起自己了,以為拼命攻擊你,
傷害你,就能夠被你所恨。

大宅

一套劇集可能有廿集, 依家只係播出一集, 我地好難評論呢套劇集拍得好唔好!
不過, 單以男女主角受歡迎的程度, 可能已經對將來的收視(如果有)有頗大的影響.
第一集如果當一套電影來睇, 質素就唔夠班; 如果當劇集, 節奏又太快, 而且快得黎有點悶, 不過可以讚的地方亦唔少, 起碼拍得認真同揼本!

禁止訪問

男爵府

我覺得班演員做得好好,畫面亦好靚。。。但個劇情可以再好少少囉。。。。

侯爵府

引用:Quote:goat+發表於+13-10-21+11:23+我都係

原帖由 elyseluk 於 13-10-21 發表
唔係新架啦,周俊偉係主攻拍電影架,十年前李心潔套「見鬼」係佢做男主角。
某程度上,可能因為你唔識佢地係邊 ...
我知係邊個,不過佢真係麻麻地。

珍珠宮

畀面勳章

引用:已睇過但飛來睇的+,好悶真心話~美劇同韓劇

原帖由 mrscheung 於 13-10-21 發表
已睇過但飛來睇的 ,好悶
真心話~美劇同韓劇好睇好多。
最近追緊高清台韓劇十級重案,好好睇
你講左我想講既野

大宅

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 陪月勳章

幾好睇
起碼有用心去諗劇本
相比起\"大輪\"
有晚咩比人收保護費,成晚鬧梨去 喊苦喊忽 來來去去都係亞田同個男主角
真係悶到抽筋:pppp:

首頁

尾頁

跳至