自由講場

跳至

首頁
23456...9

尾頁

侯爵府

引用:Quote:welove1006+發表於+13-11-13+12:53+

原帖由 cwsarahtam 於 13-11-13 發表
我成日都唔敢認幫小朋友採礦有收穫嗰種難以形容嘅快感....有同路人
,幫老公「了」,他幾十歲人積埋個D , 我一舊舊「了」出來,堅過癮

水晶宮

pizzapark 發表於 13-11-13 11:21
平時小朋友有耳油, 用棉花棒清潔會有黃黃地, 係咪唔會有這些硬耳屎??

油耳無哩啲硬野架, 如果積得太犀利聽唔到野就要去比醫生吸出黎
生得積極, 老得開心
病得舒服, 死得安樂

男爵府

回覆:阿女跌咗粒耳糞(內有糞照)

咦,我細個都試過,係因為游水耳仔痛而發現!其實點解會咁㗎呢?

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

YURICKY 發表於 13-11-13 13:44
有時“了”得耐,會嗌痛同唔耐煩,最近發現眉鉗好好用,夾住耳屎慢慢拉出嚟

...

莎莎有種有燈既鉗,好好用。

greenpea  thanks! 等我趣買翻個旁身先   發表於 13-11-13 21:38

不知所謂的乙陸!!!

公爵府

畀面勳章

引用:Quote:YURICKY+發表於+13-11-13+13:44+有時

原帖由 chowqv 於 13-11-13 發表
莎莎有種有燈既鉗,好好用。
得閒去搵下

寶石宮

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

好媽媽勳章 BK Milk勳章

引用:我女果陣都係甘..去急証室,之後安排醫生再

原帖由 cherry2003 於 13-11-13 發表
我女果陣都係甘..去急証室,之後安排醫生再約去吸走耳屎~真係好大舊..一定要吸出黎~醫生話可能bb果陣d胎水未 ...
急症室會唔會又要排期洗?我仔e排成日扭耳仔,見到一大舊,但佢又唔比我整,用油洗又唔得

唔好點評我,電話睇唔到點評

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:另一面仲未出,已見耳洞全塞,請求教~+

原帖由 MIC-MIC 於 13-11-13 發表
另一面仲未出,已見耳洞全塞,請求教~
我自己清潔 我仔細個都係甘 成日都好似聽唔到甘 後尾先知耳屎好大舊 結果清潔完情況好好多

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

點解可以咁大粒?

大宅

另一边了埋出來啦!

大宅

用E隻了

nelson8  請問係邊度買架?  發表於 13-11-14 11:10
nelson8  請問係邊度買架?  發表於 13-11-14 11:10

子爵府

禁止訪問

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

伯爵府

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:另一面仲未出,已見耳洞全塞,請求教~+

原帖由 MIC-MIC 於 13-11-13 發表
另一面仲未出,已見耳洞全塞,請求教~
我個仔都係上星期成功清出,我煩惱咗好耐,咩辦法都出晒,點知比佢老豆攪掂我問呀仔,你平時聽唔聽到嘢,佢話好細聲,我話佢問你咁耐都唔答又唔話我知

禁止訪問

首頁
23456...9

尾頁

跳至