自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

呢D野好難講,有時人會有情緒失控,咩都會做得出
希望快D真相大白

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

VKwan 發表於 13-12-4 11:09
咁做乜要同個男人頂罪咁蠢?:

n 年前有個賤男夾埋個新女友 , 溶咗個 ex , 之後個新女友頂晒所有罪 , 個賤男係獄中 , 又坤到一個探監女敎友幫佢救情 (係法庭跪晒地) , 出監後仲同個女敎友結埋婚 , 之後又離咗婚 , 世界之大 , 蠢女人何其多

珍珠宮

回覆:Happy小米 的帖子

愛?點可以將愛女遺體淪落為垃圾?!

水晶宮

Giant 發表於 13-12-4 10:58
如果愛B女就應該第一時間call白車,話知要坐一世監。

佢就係唔想坐監 (因疏忽照顧兒童), 所以b 女死後應該諗左好幾日點做, 最後先決定去講大話報警話比人捉左. 佢諗住可以呃晒所有人, 拐帶呢個理由最好, 因為大部份都無咩可能搵返之後不了了知. 但我唔覺得個亞媽會殺個女.....否則平日唔會幫b女影相, 湊到肥肥白白. 如果有心殺b女既其實都唔會有人知, 亦無必要過成個星期去call police 講呢個大話.

伯爵府

引用:如果媽媽唔愛個女,点會成日同佢影相。。。

原帖由 Happy小米 於 13-12-04 發表
如果媽媽唔愛個女,点會成日同佢影相。。。??

做人媽媽,好明白,唔覺得bb 得意,可愛,都唔會影相啦!
你思想簡單定膚淺? 佢當個女垃圾咁送去堆填區喎

珍珠宮

Sumyeema1 發表於 13-12-4 11:14
估唔到, 仲有人同情佢

我都講左, 我唔係同情佢係以点論点

男爵府

Happy小米 發表於 13-12-4 10:14

影相有幾巴閉? 大把人同啲貓貓狗狗動物影相啦, 又好愛佢地?

死左當垃圾咁掉好合理?
洋房, 複式洋房, 別墅, 大宅, 男爵府, 子爵府, 伯爵府, 侯爵府, 公爵府, 珍珠宮, 水晶宮, 翡翠宮, 珊瑚宮, 瑪瑙宮, 琥珀宮, 象牙宮, 寶石宮, 榮譽會員, VIP, 官方特派專員, 王國會長, 家長會會長, 管理員, 超級版主, 版主, 彩鑽殿, 天珠殿, 雲母殿

伯爵府

回覆:唔似有意殺b女

愛同殺無衝突嘅。 問題係佢如非身有屎就唔需要毀屍滅跡啦。

別墅

可能當時個媽媽同個男人剛剛嘈完交, 而亞B又突然唔知咩事哭得好緊要, 個亞媽就突然失控, 唔知做左啲咩事出來 講真, 個B女真係好可愛

大宅

Happy小米 發表於 13-12-4 11:19
我都講左, 我唔係同情佢…係以点論点…
Actually I also agree with you.
阿B肥肥白白, "有媽的孩子像個寶", 我都唔係好明發生左咩野事.
[em: 1 0:]

男爵府

LIME_BABY 發表於 13-12-4 10:44
係喎,正常放相都放張最靚,佢都好求其。

都唔明點解仲有人開post講好說話

難理解
洋房, 複式洋房, 別墅, 大宅, 男爵府, 子爵府, 伯爵府, 侯爵府, 公爵府, 珍珠宮, 水晶宮, 翡翠宮, 珊瑚宮, 瑪瑙宮, 琥珀宮, 象牙宮, 寶石宮, 榮譽會員, VIP, 官方特派專員, 王國會長, 家長會會長, 管理員, 超級版主, 版主, 彩鑽殿, 天珠殿, 雲母殿

禁止訪問

引用:Quote:VKwan+發表於+13-12-4+11:09+咁做乜

子爵府

BK Milk勳章

回覆:唔似有意殺b女

我陀bb26週無左心跳, 我都堅持要同佢辦個葬禮, 唔捨得佢當人體垃圾咁處理, 更何況係6 個月bb? 點捨得當佢垃圾咁掉呀?

珍珠宮

引用:愛?點可以將愛女遺體淪落為垃圾?! +

原帖由 爸爸豬 於 13-12-04 發表
愛?點可以將愛女遺體淪落為垃圾?!
佢應該愛自己更多。。

manlam66  agree  發表於 13-12-4 13:48
Kittymummy  Agreed !!!  發表於 13-12-4 11:29

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:rabbit75 的帖子

咁爆!真係有機喎!

眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

男爵府

引用:Quote:Happy小米+發表於+13-12-4+10:14+如

原帖由 candycatt 於 13-12-04 發表
若唔係有意,正常見到自己BB焗親焗暈,一定報警希望BB仲有一線生機,點會冷血到當垃圾掉落垃圾桶!!!!!!!!!!!!! ...
Agreed! 我覺得個女人有意報復BB女嘅老豆所以咁做

男爵府

好媽媽勳章

即使係寵物,佢地去左,主人睇到佢地啲日常用品,都喊到收唔到聲音啦!佢重可以推住架BB車去行街。。。。。。

一個可以當個女垃圾咁棄置咖呀媽,點都唔覺得佢係愛個女啦!我估佢生呢個女只係以為生左可以坐正,點知個男人無行動,咪揾個女嚟發脾氣羅!

一個無腦咖賤婦!

barbiewong    發表於 13-12-4 11:57

珍珠宮

引用:愛同殺無衝突嘅。+問題係佢如非身有屎就唔

原帖由 bearclub 於 13-12-04 發表
愛同殺無衝突嘅。 問題係佢如非身有屎就唔需要毀屍滅跡啦。
係攞,可能一時錯手,可能兇手另有其人。。。

珍珠宮

你諗得太簡單,我都好愛我3個仔女,但都唔會日日影相,唔通代表我唔夠愛?我覺得佢日日影係影俾個男人睇,係一種手法

伯爵府

虎到金來勳章

佢做咁多野, 都好難諗到佢係愛個女羅!!!

一個唔識字既老人家, 都知有事要打999啦, 係米??? 唔識打999, 都識搵人幫手啦, 點都唔會當垃圾啦!!!

佢太多大話, 而且係絕對唔值得同情, 佢死返10次都唔夠呀!!!

首頁

尾頁

跳至