美容扮靚

跳至

首頁
23456...11

尾頁

子爵府

引用:2包循環秘貼加一包刮沙面膜 +

原帖由 SA豬豬 於 14-01-05 發表
2包循環秘貼加一包刮沙面膜
買幾千蚊都送咁小

子爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

cmary234 發表於 14-1-5 19:47
買幾千蚊都送咁小
係囉, 送咁少SAMPLE...

大宅

回覆:Sarahoney 的帖子

再黎用後感
天氣丹essence: 較一般精華杰身,用好少已可以揸全面,很滋潤,較拱辰享essence更滋潤,唔lup 身

天氣丹eye cream: 很滋潤,但用左幾日都無生油脂粒,用左無眼紋

天氣丹cream: 很杰身,有d 似repair cream 對我而言較為lup, 可能我未需要用咁lup 嘅cream 住,我用拱辰享都好足夠

男爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

回覆 Sarahoney 的帖子

天氣丹好似ok喎

複式洋房

回覆:whoo 后 各種護膚品用後感 (會繼續更新)

大宅

引用:Quote:原帖由+PHOEBEANN+於+13-12-19+發表w

原帖由 lovebibibobo 於 13-12-19 發表
喺呢間買既
https://www.facebook.com/kuromimeowbunbun
呢間都好貴wor

複式洋房

thanksss for sharing

男爵府

近呢個月都瘋愛上Whoo, 我分別用以下產品:

Day Time:
拱辰享 水face cream
天氣丹 eyecream

Night Time:
自生秘貼
天氣丹eyecream
津率享 局部去雛精華
美白膏
天氣丹face cream

Mask:
鹿茸面膜

買左但末用:
拱辰享 雪face cream
津率享 eyecream
Luxury BB 霜

Sarahoney  雪cream 好易推,都好正架,津率享eye cream 都好滋潤,你快啲試啦^^  發表於 14-1-13 09:24

別墅

回覆:whoo 后 各種護膚品用後感 ...

尋晚第一次用whoo. 感覺唔錯,我係第一次g, 所以樣樣都有d.
我尋晚用嘅次序
拱辰享雪 brightening cleansing foam
天氣丹 balancer
鹿茸mask
秘貼自生
津率cream
但鹿茸mask敷時冇你哋講嘅會有熱熱地嘅感覺。我有按摩1-2分鐘。係咪我用得唔夠呢?因為我係g sample, 我冇用晒一包。係咪要用晒一包?
另外有個低能問題。你哋洗完面之後用咩抹乾番d水?我自己用紙巾或者化妝棉
仲有問題,天氣丹另外仲有枝lotion, 因為g balancer時一齊跟埋,咁駛唔駛用?如果係應該幾時搽?定係佢已經同我當中有嘢類似,可以唔駛duplicate?
希望唔好介意我有咁多問題。 thanks

別墅

引用:我又分享下:我係~~+**最愛:+all+in+one+tre

原帖由 春卷 於 13-12-15 發表
我又分享下:我係~~
**最愛: all in one treatment, repair cream 超好用,敏感時用可舒緩
**天氣好乾時: ...
想請問紅cream係咪津率cream?

侯爵府

醒目開學勳章

引用:Quote:原帖由+春卷+於+13-12-15+發表我又分

原帖由 kittymakk 於 14-01-16 發表
想請問紅cream係咪津率cream?
yes ah

別墅

引用:Quote:原帖由+kittymakk+於+14-01-16+發表

原帖由 春卷 於 14-01-16 發表
yes ah
Thx

大宅

引用:尋晚第一次用whoo.+感覺唔錯,我係第一次g,

原帖由 kittymakk 於 14-01-16 發表
尋晚第一次用whoo. 感覺唔錯,我係第一次g, 所以樣樣都有d.
我尋晚用嘅次序
拱辰享雪 brightening cleansin ...
鹿茸面膜sample 裝應該一包一次剛剛好,至於洗面後我用毛巾整乾塊面,不過應該用化妝棉會好d, lotion 就用喺cream 之前

子爵府

回覆 Sarahoney 的帖子

小妹平日都只係用秘貼+天氣丹眼霜
剛加咗新成員: all in one treatment & all in one cream & 天氣丹面霜 & ui turn over ampule
請有心得JM指教,次序點用呢

別墅

引用:Quote:原帖由+kittymakk+於+14-01-16+發表

原帖由 Sarahoney 於 14-01-21 發表
鹿茸面膜sample 裝應該一包一次剛剛好,至於洗面後我用毛巾整乾塊面,不過應該用化妝棉會好d, lotion 就用 ...
我早幾日又g咗,今次有兩種秒貼,all in 1, 天氣丹cream . 但唔記g埋天氣丹個eye cream

大宅

繼續更新

all in one treatment: 質地較秘貼杰少少,易推,沒乜味,用完覺得面色均勻左,好滋潤,唔lup

wild ginseng ampule oil: 用大陣人參味,水狀,但用落塊面唔覺得油,暫時感覺唔多,可能用得唔耐

yeol hydro ampule: 有d 似水cream, 補水之選

別墅

引用:繼續更新all+in+one+treatment:++質地較秘

原帖由 Sarahoney 於 14-01-21 發表
繼續更新

all in one treatment: 質地較秘貼杰少少,易推,沒乜味,用完覺得面色均勻左,好滋潤 ...
想問第二第三樣係咩嚟,有咩用?
我都等緊all in 1, 已送到倉了,但另外爭一年貨未到。好心急想快d到齊,快d寄俾我
All in 1你係幾時用?可唔可以朝早洗完面就用佢而唔搽其他嘢

男爵府

我25+,,皮膚係混合性偏乾,,而家用緊天氣丹成set (sample size),,好好用呀,,用完皮膚一d都唔乾,,好滋潤,,但唔笠!!

鹿茸mask 只用過一次,,用秘貼打底,,但哥次唔記得按摩下先,,用完都好滋潤~~

男爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

我都g咗等貨返,之前yahoo買咗津率享按摩mask,eye cream,balsncer lotion.美白膏,自生秘貼,全部都唔錯,只係mask比較lup

男爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

有冇人試過防晒同cc cream?m好用嗎

首頁
23456...11

尾頁

跳至