自由報料

跳至

首頁

尾頁

公爵府

LittlePrincess 發表於 14-2-27 10:09
我覺得3間分店好少野買
係呀, 凍櫃都無個, 多舊魚, 想買乜無乜, 百佳惠康同759對我黎講路線唔同無乜沖突

大宅

回覆:【阿信屋】獲匿名人士告密:百佳出手追擊!

support 759

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都唔想只係剩番兩大超巿的

珍珠宮

好媽媽勳章

其實759愈開愈多, 咪一樣打擊緊小店.

gigiyu28  agree  發表於 14-2-28 08:10

子爵府

陪月勳章

大宅

好似「萬」字是油x田特價同759未折前一樣,你話d大超市給幾多$

男爵府

支持759!!!!!!!!!

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

支持數字屋
I 大蚊豬   

子爵府

引用:我會帮襯數字屋,佢死左,你估2大超市唔加

原帖由 MRS.KAREN 於 14-02-26 發表
我會帮襯數字屋,佢死左,你估2大超市唔加反
759開舖初時,我一定幫襯759,因價平、公道!两大超市惡晒,減$0.1叫荀價
但759價$漸漸貴,日元跌咁多都唔減,只以不定期三、四又會員、又街坊、又正價咁8折!所以現在我實際d,超市同759same price, 買759, 超市平過759, 買超市!

複式洋房

d超市收銀阿姐,仲惡過我老細 ! 又要同人迫! 數字屋对我好d!!

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 15週年勳章

其實阿信好多野都好貴~~~又不知名牌子~~~所以都係睇多過買~~~

禁止訪問

引用:+http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/

子爵府

BK Milk勳章

引用:係真就係好事,因數字屋已經唔係初時咁平啦

原帖由 loolooloo 於 14-02-26 發表
係真就係好事,因數字屋已經唔係初時咁平啦。整整下咪同以前嘅兩大超級市場一樣。 ...
我都覺得 ~~~ 貴了好多。。

子爵府

BK Milk勳章

引用:Quote:happyfamily2012+發表於+14-2-26+21:

原帖由 _candy_ 於 14-02-26 發表
多謝你先我成日覺得要做會員好難,一次買夠$300
買到150可送。。。我有送張比你。。
你pm我地址。。如果係工業區,我可以寫速遞給你。

_candy_  好多謝你呀  發表於 14-2-27 19:47

大宅

醒目開學勳章

平最重要

男爵府

阿信屋四圍入貨,市面多些新食品賣。有競爭下,價格又下調,消費者得益。如果它被超市擊敗,我們選擇又少了,又俾超市賺盡。我繼續支持阿信屋,特價日又去幫襯。

男爵府

759其實好多都唔知咩貨又難食,無曬質素可言,,好似急凍三文魚扒唔太新鮮又唔靚.出面專賣急凍鋪果D靚過佢多多聲又平過佢啦...
而且愈黎愈貴..MARK高曬D價格刊定時玩會員制又7,8折咁..
而家好多零食店長期都賣得平過759果D所謂7折8折...所以愈黎愈少幫襯

大宅

I prefer to buy from 價真X.
7X9 don't have too many things suitable for me.
Too bad.

公爵府

2018復活節勳章 BK猜猜猜慶中秋

759都冇嘢好買,價錢又唔係平,唔支持

C'est La Vie

公爵府

2018復活節勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:759其實好多都唔知咩貨又難食,無曬質素可言

原帖由 aaaaabhk 於 14-02-27 發表
759其實好多都唔知咩貨又難食,無曬質素可言,,好似急凍三文魚扒唔太新鮮又唔靚.出面專賣急凍鋪果D靚過佢多多 ...
agree with you

C'est La Vie

首頁

尾頁

跳至