跳至

首頁

尾頁

別墅

覺得Ms Cheung 好嚴.
我鍾意曾老師, 吳老師, 鄧老師.... 多d!

原帖由 KoB媽 於 10-11-1 14:43 發表
KoB 真係好鐘意 Ms Cheung....而家返學不知幾開心, 連病都話要返學...

大宅

我初初都覺得Ms. Cheung 幾嚴呀, 但而家有覺得ok 喎...都幾like~~

起初覺得曾老師外表好cool, 囡囡都唔係好鐘意佢, 但原來老師都有like 嘅一面同小朋友玩....所以而家 KoB 不知幾開心返學...仲要係全日班都已經習慣 lor...

原帖由 bimum 於 10-11-1 16:00 發表

民房

KoB ma 你就好喇! Ms.Cheung其實得個樣嚴,佢對吾同既baby有吾同方法,我同我baby都好接受不過今年只教K.1,我唯有接受
原帖由 KoB媽 於 10-11-2 17:09 發表
我初初都覺得Ms. Cheung 幾嚴呀, 但而家有覺得ok 喎...都幾like~~

起初覺得曾老師外表好cool, 囡囡都唔係好鐘意佢, 但原來老師都有like 嘅一面同小朋友玩....所以而家 KoB 不知幾開心返學...仲要係全日班都已經習慣 ...

大宅

雖然只讀n班,但曾老師好有經驗,佢好好。

原帖由 bimum 於 10-11-1 16:00 發表

****未經本人許可, 不得轉載****

別墅

係呀! 曾老師好好人的.
雖然, 佢從來無教過我個女, 但有時在街遇到都叫得出阿女個名又同我打招呼, 非常nice!

原帖由 carchu12 於 10-11-4 12:51 發表
雖然只讀n班,但曾老師好有經驗,佢好好。

大宅

我都覺得Ms. Cheung 個樣好嚴, 原來佢好like... KoB 不知幾like 佢...果然有一手

曾老師我初時都覺得佢好cool 呀, 原來熟咗之後我有另一種睇法...

原帖由 pigpig_chow 於 10-11-2 23:36 發表
KoB ma 你就好喇! Ms.Cheung其實得個樣嚴,佢對吾同既baby有吾同方法,我同我baby都好接受不過今年只教K.1,我唯有接受

民房

很開心收到取錄信了, 今日已經註冊.
有無其他小朋友明年入讀N1班?

大宅

你好 ~ 我囝囝都收到取錄信 ~
但係係 K1 全日.
請問有無其他同學仔可以交流下!

民房

原帖由 牛家之婦 於 20-11-2010 10:01 發表
但係係 K1 全日.

你好!你囝囝而家喺咪讀N1全曰班?
讀邊間?

大宅

你好呀!我個女都收到信,出年會讀N1下午班
原帖由 Dominic517 於 10-11-20 01:08 發表
很開心收到取錄信了, 今日已經註冊.
有無其他小朋友明年入讀N1班?

大宅

好媽媽勳章

原帖由 牛家之婦 於 10-11-20 10:01 發表
但係係 K1 全日.

hi~我都收佐K1,但係上午班~你嗰囝囝有冇讀緊其他n1?有冇報過其他學校?

大宅

回復 91# ah_tal 的帖子

我個囡現在讀緊n1下午班, 如無意外會讀k1上午班.
吾知各位可否講吓點解會選這間讀呢?

大宅

宜家係有讀半日n1.
因為 K1 由公公湊放學所以轉去雅麗斯.

原帖由 Dominic517 於 10-11-20 13:23 發表

你好!你囝囝而家喺咪讀N1全曰班?
讀邊間?

大宅

大家好, 好耐無上嚟啦....原來已經有好多新嘅同學仔, 我囡囡而家讀緊 K1 全日班, 佢返得好開心, 日日都話要返學...

囡囡讀全日班真係學到好多自理能力, 可能佢之前 n1 已經係返全日, 所以都好快習慣, 第一日返 K1 完全無喊, 我都估唔到....諗起佢返 n1 時喊得咁勁, 都有d 心痛, 不過依家見佢返得咁開心....d 老師好like 呀...

今個星期係親子旅行, 希望都見到大家~~

大宅

我仔仔都係 n1 下午班

首頁

尾頁

跳至