跳至

首頁
34567...31

尾頁

大宅

阿小豬咁眼利既?! 果度咁多石仔都比佢執到,佢對$$都好有sense喎:lol

原文章由 crystal888 於 07-9-10 13:58 發表
昨日, 同阿豬仔入了tko,參加左聚會, 很好玩呢, 麻煩晒各位mami, 唔該晒gu ma, 我果到, 原來真係有好多書, $400, 真係抵到爛呀. thanks! 你地個會所, 好豪華. 仲有一樣嘢, 好搞笑, 我阿仔係所一堆石頭果到, 執到 $1 ...

大宅

原文章由 dilyshung 於 07-9-11 01:41 PM 發表
Yvonne, 你有所不知...:mrgreen:
小豬媽,多謝你咁捧場!! 下次諗唔到玩咩先算啦...或者大家輪流帶唱啦:lol

甘下次個吉日又點呀?去唔去其他媽媽度,定我再訂場呀?

10月吉日請報到

7日
14日
21日
28日

男爵府

係呀, 我地D草根, 係對 $$ 比較眼利既

原文章由 dilyshung 於 07-9-11 13:44 發表
阿小豬咁眼利既?! 果度咁多石仔都比佢執到,佢對$$都好有sense喎:lol

男爵府

我有一首歌仔, 係PLAYGROUP 學既, 都幾搞嘢架, 調子都唔錯既, 係唱國語, 再配合小小動作, 都幾OK 架. 下次, 我可以同小豬一起帶. 不過, 我係5音不全既, 大家要忍一忍啦

原文章由 dilyshung 於 07-9-11 13:41 發表
Yvonne, 你有所不知...:mrgreen:
小豬媽,多謝你咁捧場!! 下次諗唔到玩咩先算啦...或者大家輪流帶唱啦:lol

男爵府

10月吉日請報到

7日 - Bearso
14日
21日
28日
Michael B. was born on 15 Nov 2005!
www.facebook.com/bearso

大宅

呢排唔知做咩?個心好痕,好想生女,哈哈哈哈
大家唔好當真,個心真係甘想,不過,行動不會做,但係有少少痕

男爵府

我昨晚睇完港台既 "97同學會"節目... 我都好想呀!

原文章由 gu 於 07-9-12 11:27 發表
Michael B. was born on 15 Nov 2005!

男爵府

TKO Gathering~ 9.9.2007

http://www.yeungsfamily.com/try/v26/showalbum.asp?item=albums/2007/09/09%20-%20TKO%20Gathering/

大宅

10月吉日請報到

7日 - Bearso
14日-毫子媽
21日-毫子媽
28日

大宅

唔知係唔係進入秋天的發情期, 毫子爸都成日提想生女, 嘩哈哈~~~~~
原文章由 gu 於 07-9-12 11:27 發表

大宅

我肯定毫子爸一定係 "種"女狂,gu爸都係個隻,哈哈.....

各位,
我亞gu10月6日去面試啦,藍田迦南
10月20日又面,係循道

好期待,好似大個仔左甘,哈哈哈

大宅

呢幾晚,我都無睡過,亞gu出好多牙,係咪出哂就好架啦,我快個頭近呀

男爵府

好媽媽勳章

哈哈~你個秋天發情期,好好笑~
Anyway,加油啦!!

原文章由 人間天堂 於 07-9-12 16:57 發表
唔知係唔係進入秋天的發情期, 毫子爸都成日提想生女, 嘩哈哈~~~~~

大宅

睛靈勳章 BK Milk勳章

囡囡就唔多喜歡拖車仔, 事關嗰日佢比d突然好大聲o既音樂嚇親, 搞到要拉我立即離場, 佢到e+仲成日同我講「叔叔扭 (大聲), 驚」。

囡囡越來越細胆, 乜都話驚, 見到類似甴曱物體會驚 (拜我所賜), 之前喺屋企會所有小朋友被管理員大聲鬧, 佢驚咗成個月到e+都仲不時提起。另外, 唔知點解見到有風吹"yuk"d衫或者布, 又驚。如果我哋唔立即安撫, 佢會驚到喊。

究竟喺咩問題? ?-(

原文章由 dilyshung 於 07-9-10 19:31 發表
尋日你地分贓真係好壯觀! 大家都好有書卷味!

混亂中我地唔見左gu媽小禮物呀:-( :-( . 不過德德對拖車仔好似突然好鐘意,返到屋企主動要拿架車仔出來拖 .拖拖下仲企埋上去,相拖郁埋自己?-(

真係要多謝gu媽,毫 ...

男爵府

好媽媽勳章

囡囡似乎係一個好敏感嘅小朋友喎~
應該會好聰明
不過太敏感又好似有d問題...?-(
會唔會係其他方面呢?
例如佢知道自己好快會做家姐,不知所措/有壓力呢?

男爵府

我有時都信有"老二"既情況下,大果個心理上有點壓力~

原文章由 meimeicat 於 07-9-13 17:02 發表
囡囡似乎係一個好敏感嘅小朋友喎~
應該會好聰明
不過太敏感又好似有d問題...?-(
會唔會係其他方面呢?
例如佢知道自己好快會做家姐,不知所措/有壓力呢? ...

大宅

正! gu媽, 下次己有節目啦!

原文章由 crystal888 於 07-9-11 15:30 發表
我有一首歌仔, 係PLAYGROUP 學既, 都幾搞嘢架, 調子都唔錯既, 係唱國語, 再配合小小動作, 都幾OK 架. 下次, 我可以同小豬一起帶. 不過, 我係5音不全既, 大家要忍一忍啦

...

大宅

會唔會係,佢次次話驚,你地都好緊張佢呢? 變左係一種吸引你地注意力的方法??

原文章由 fongbonnie 於 07-9-13 16:52 發表
囡囡就唔多喜歡拖車仔, 事關嗰日佢比d突然好大聲o既音樂嚇親, 搞到要拉我立即離場, 佢到e+仲成日同我講「叔叔扭 (大聲), 驚」。

囡囡越來越細胆, 乜都話驚, 見到類似甴曱物體會驚 (拜我所賜), 之前喺屋企會所 ...

大宅

10月吉日請報到

7日 - Bearso, dilys
14日-毫子媽, dilys
21日-毫子媽, dilys
28日-dilys

男爵府

10月吉日請報到

7日 - Bearso, dilys
14日-毫子媽, dilys
21日-毫子媽, dilys, 豬師奶 (crystal888)
28日-dilys, 豬師奶 (crystal888)

首頁
34567...31

尾頁

跳至