親子旅遊

跳至

首頁
34567...13

尾頁

複式洋房

我都想要包車司機資料,唔該pm給我,thanks.

用戶要求終止服務

引用:我地買左香港快運,來回機票$99港元,連埋

原帖由 fishwawa 於 14-04-29 發表
我地買左香港快運,來回機票$99港元,連埋稅,油加埋行李$,係$640一位,上回香港快運出台中機票係 ...
你係咪3月個陣買架?thx!

fishwawa  上年12月,來回$99!  發表於 14-5-22 07:40

子爵府

回覆 rachel1024 的帖子

我8月計劃去台中,想找包車,可否pm包車資料和價錢给我,謝謝

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我地book了愛力家生活村.... 唉~
你們再愛力家生活村吃晚飯嗎?

複式洋房

回覆 choco623 的帖子

我都想要包車司機資料,唔該pm給我,thanks.

侯爵府

rachel1024 發表於 14-4-28 14:22
剛去了五天台中,是第一次去台灣,印象很好。
*小食又平又好食,台中的人很多都較有人情味,不是凡事向錢看 ...

下次留意hk express啦,我好早之前買6月頭去,$2400有找,兩大兩小機票,連TAX,連40KG行李去,60KG返
好抵玩呀

請問你到左當地,大概用左幾多飲飲食食呢?thanks!

大宅

我來緊6月頭都會同BB一起去台中呀...想請問你簡旅行社的pACKAGE MA? OR 買左機票之後自己再BOOK 住宿?

大宅

kylie852 發表於 14-5-22 17:41
我來緊6月頭都會同BB一起去台中呀...想請問你簡旅行社的pACKAGE MA? OR 買左機票之後自己再BOOK 住宿? ...
我去過旅行社,但發覺package同自己book差不多價錢,而且民宿係佢地介紹,好唔好都唔知。
於是自己網上訂機票,可以睇到不同日子出發及回程的價錢再揀,又可以自己揀座位。
另外民宿可以自己先睇相睇價錢慢慢揀,台灣網上訂民宿好方便,很多都可以用信用咭或paypal網上俾錢,個匯率仲好過我在香港兌換台幣。
台中啲人都好樂於助人,如果有個好嘅包車司機,就導遊服務都有埋。
你去幾多日?想去咩景點?

大宅

songsongyeah 發表於 14-5-22 17:18
下次留意hk express啦,我好早之前買6月頭去,$2400有找,兩大兩小機票,連TAX,連40KG行李去,60KG返
好抵玩呀
...
除左在霧社食左一餐鱘龍魚要2600台幣(5人食,仲打包走),其他都係約300元台幣一餐,早餐都係民宿包,有一間民宿連晚餐都包。
反而係買手信食品用得多錢,但好快食哂,而家又想返去買

大宅

choco623 發表於 14-5-22 11:27
我地book了愛力家生活村.... 唉~
你們再愛力家生活村吃晚飯嗎?
早餐晚飯都無問題,仲幾豐富添,廚房嘅人都好好,甚至有額外為我地煮野,只係大堂職員態度差,及樓中樓木屋嘈

choco623   thanks!  發表於 14-5-23 11:31

大宅

lemonbid 發表於 14-5-22 00:01
想請問你台中的交通怎樣,叫的士方便嗎?你有幾天要包車呢?
郊區的士要預定,包車方便啲,但台中市應該唔難,好彩時清境都經常見到。
我五日中有三日包車,在日月潭時會坐船及纜車,唔使包車。
若全日留在清境,都可以不包車。

大宅

回覆:台中剛回來,首遊台灣經過分享

我都想要包車資料,thx u

大宅

rachel1024 發表於 14-5-22 21:20
我去過旅行社,但發覺package同自己book差不多價錢,而且民宿係佢地介紹,好唔好都唔知。
於是自己網上訂機 ...
我去5日4夜...個台灣朋友車我地周圍去...
佢叫我地住佢果度...
甘我朋友講...你買機票的錢...同PACKAGE 的錢一樣....
甘始終係自己住酒店可能會方便自由D...HAHA

所以想睇下個價錢係咪真係差不多....
唔知仲有無咩地方平少少機票....
E+2個大人加個1BB $48XX..KA

大宅

我朋友都想要包車司機資料,唔該pm給我,thanks.

大宅

唔該可唔可以都pm埋我台中包車司機的資料?

另外想搭單問下, 我有5個大人去台灣 (有老人家),
想問下的士係咪只會車4個人(唔計司機)

因老人家又唔想同佢地分兩架車, 又得我一個識煲通話....
好難搞, 有冇人有經驗?

大宅

kylie852 發表於 14-5-23 10:17
我去5日4夜...個台灣朋友車我地周圍去...
佢叫我地住佢果度...
甘我朋友講...你買機票的錢...同PACKAGE 的 ...
港龍差不多啦,HK Express應該會平一千左右

唔知有無平酒店,但民宿都好好,應該會平啲

大宅

on1230681 發表於 14-5-23 16:46
唔該可唔可以都pm埋我台中包車司機的資料?
的士通常係六至七人車,5個大人都得,但多行李就可能太逼。
我上次個司機話佢有另一架大啲嘅車,如果我地下次多人一齊去,佢可以揸大車。
所以你可以搵個有大車的司機問下先囉

男爵府

可以pm包車資料嗎?thx!

別墅

Can u pm me 包車司機資料?

大宅

回覆:Tracy_ching2000 的帖子

please pm包車資料?thanks

首頁
34567...13

尾頁

跳至