夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:我會影,雖然影完真係好少睇返。但係再老d

原帖由 Rubycheungc 於 14-07-06 發表
我會影,雖然影完真係好少睇返。但係再老d想睇返都唔出奇

我自己好enjoy影的過程同埋睇相過程,好開心
係呀,好彩我老公都中意影

複式洋房

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆:nothing123 的帖子

我冇影過婚紗相亦冇諗過要影,影咁輯相又唔代表生活美滿幸福,我寧願花嗰成萬蚊響新婚生活度(例如:每星期買一朿鮮花放響廳、周未一齊去郊外玩),同老公一齊enjoy...

大宅

回覆 Rubycheungc 的帖子

Agree~~~

其實最重要係兩個人都ENJOY~

唔enjoy影相的~一輯都會覺得辛苦

enjoy o既~你會覺得好玩~

我o地又影light painting, 又玩飄浮

我o地當時真係當係拍拖活動~

Rubycheungc    發表於 14-7-7 07:41

大宅

育兒性格勳章

回覆:婚紗相?

俾你參考下,我地當時一輯俾錢,三輯DIY。DIY辛苦,但好有滿足感,過程亦更加memorable。

大宅

育兒性格勳章

回覆:kukarma 的帖子

影DIY既過程識左好多人,好開心,亦遇到好多難忘事。

公爵府

最緊要影出來效果, 如果係靚既, 一套介衫都夠, 唔靚既十套都嫌多.

子爵府

影一次已足夠, 不會拿出來睇, 無謂浪費$, 可以留來買家倯

pigpeppapig  Agree 回頭看,這些全不重要  發表於 14-7-8 02:36

侯爵府

我的育兒心得勳章

回覆:婚紗相?

我係堔圳影,因朋友都係同一間我地覺得幾靚,本身我諗住一輯就夠啦,平日唔like影相既c6話要影多輯。。。計苦到暈,但真係ok靚既,不過擺完酒都無咩點睇啦,掛到就掛出嚟,相簿就放櫃,我同c6都save係手機同電腦。

子爵府

回覆:nothing123 的帖子

不用急住拍,結婚周年都可以拍番輯。我結婚十周年,剛拍了,最重要是過程,一件婚紗不嫌少。可以留意團購,當玩下。

禁止訪問

引用:我上個月去左澳門影婚紗相個package得3套,

大宅

引用:其實我覺得如果影一日,三套真係好夠,4套

原帖由 Hippo323 於 14-07-04 發表
其實我覺得如果影一日,三套真係好夠,4套會太多,但我都選擇左影兩次,雖然真係唔會成日睇返0的相,但始終 ...
我都想參考下吖。。可以pm D資料我嘛?

男爵府

回覆 nothing123 的帖子

我覺得唔好而加影, 尤其唔係個個男仔都咁鍾意, 如果想影, 我就情願結婚後唔知几多週年先再影....對比下... 几得意...

首頁

尾頁

跳至