影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:套劇除了蘇大叔外,崔丹尼爾、嚴基俊、瘋牛

原帖由 Benbenmum 於 14-08-14 發表
套劇除了蘇大叔外,崔丹尼爾、嚴基俊、瘋牛都做得好好
見到金祕書做蘇蘇老闆,有啲唔慣

大宅

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 Benbenmum 於 14-08-14 發表

原帖由 birdy09 於 14-08-14 發表
見到金祕書做蘇蘇老闆,有啲唔慣
係呀!係呀!
金秘書一出場我直頭大嗌左出黎,主君同金秘書又一齊啦!

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:cocok 發表於 14-8-14 18:19 睇左喇

原帖由 JP 於 14-08-14 發表
峇里島的故事,同河智苑有咀咀床戲,但結局超爛,唔like!
第幾集? 同苑苑?? OMG! 要即睇!!

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 birdy09 於 14-08-14 發表見

原帖由 whitetea 於 14-08-14 發表
係呀!係呀!
但上下級調轉勁唔慣

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:Quote:原帖由 birdy09 於 14-08-14 發表見

原帖由 whitetea 於 14-08-14 發表
係呀!係呀!
仲有阿高跟鞋鬼老公做左博士 呢個又係睇到怪怪地

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 whitetea 於 14-08-14 發表係

原帖由 cocok 於 14-08-14 發表
但上下級調轉勁唔慣
睇睇下就慣,不過我要到中後期至慣

琥珀宮

畀面勳章

引用:忍唔住手, POST: http://bbs.krdrama.com/

原帖由 rosebb 於 14-08-14 發表
忍唔住手, POST:
http://bbs.krdrama.com/forum.php?mod=viewthread&tid=417521&extra=page%3D1&page=1 ...
我都睇唔到,咩來?

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 JP 於 14-08-14 發表峇里島的

第幾集? 同苑苑?? OMG! 要即睇!!
睇完可以收工

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 cocok 於 14-08-14 發表但上

睇睇下就慣,不過我要到中後期至慣
Birdy我睇緊主君呀!

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 birdy09 於 14-08-14 發表睇

Birdy我睇緊主君呀!
你指 J2 定係網版

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 cocok 於 14-08-14 發表Birdy

你指 J2 定係網版
J2直播, 仲同主君谷蘇粉傾到好開心! 你快d返來啦!

伯爵府

引用:Quote:原帖由+rosebb+於+14-08-14+發表忍唔

我都睇唔到,咩來?
2011/09/22 06:30 蘋果日報

【娛樂中心╱綜合報導】韓國「清純玉女」韓孝珠為蘇志燮獻銀幕的處女床戲!她在新片《只有你》中和蘇志燮有激情戲,她20日在《只》片記者會上,大讚蘇志燮很會帶戲,蘇志燮則臭屁地說:「我床戲的經驗豐富。」細數蘇志燮的「床戲史」,他在韓劇《Road No.1》中裸著上半身,和金荷娜在稻草堆裡你儂我儂;在韓劇《千年之愛》中他犧牲更大,兩點全露,跟成宥利纏綿,果然是身經百戰。

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 cocok 於 14-08-14 發表我都

原帖由 winladyship 於 14-08-15 發表
2011/09/22 06:30 蘋果日報
臭屁地說
佢果d叫床戲呀? 身經百戰?
笑死人……:lol

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:cocok 發表於 14-8-14 18:19 睇左喇

原帖由 JP 於 14-08-14 發表
峇里島的故事,同河智苑有咀咀床戲,但結局超爛,唔like!
睇左床戲,冇咀咀喎…冇咩料到……
個結局爛透了,咁既戲點解趙、蘇、河會接?

JP  咀戲在中段,不在結局  發表於 14-8-15 13:48

男爵府

減齡達人勳章

引用:套劇除了蘇大叔外,崔丹尼爾、嚴基俊、瘋牛

原帖由 Benbenmum 於 14-08-14 發表
套劇除了蘇大叔外,崔丹尼爾、嚴基俊、瘋牛都做得好好
係咪第二條之後就無崔丹民爾架喇?

男爵府

減齡達人勳章

引用:Quote:原帖由+Benbenmum+於+14-08-14+發表

原帖由 anniefish 於 15-06-13 發表
係咪第二條之後就無崔丹民爾架喇?
係咪第二集之後就無崔丹尼爾架喇?

伯爵府

引用:Quote:原帖由 anniefish 於 15-06-13 發表

係㗎,互換左身份,整埋容

男爵府

引用:Quote:原帖由+anniefish+於+15-06-13+發表

其實仲有,之後十幾集會喺蘇嘅回憶片段裡面穿插出現
崔喺呢套劇雖然只屬客串/特別演出,但存在感超強

大宅

引用:為左繼續有得睇主君,决定咩劇都暫定,今日

原帖由 whitetea 於 14-08-12 發表
為左繼續有得睇主君,决定咩劇都暫定,今日開始睇幽靈。
好多評論話好緊湊,仲型過主君,期待。
好睇,好緊張,值得睇

男爵府

減齡達人勳章

引用:Quote:原帖由+anniefish+於+15-06-13+發表

原帖由 soscho 於 15-06-13 發表
係㗎,互換左身份,整埋容
哎呀,好可惜,之前睇學校2013先認識佢,覺得佢做戲幾好,咁岩J2播幽靈先發現佢有份做,等唔切J2於是上網睇,睇到第二集一半已經燒傷晒

首頁

尾頁

跳至