自由講場

跳至

首頁
34567...9

尾頁

珍珠宮

引用:我岩岩係fb見到D留言仲恐怖

原帖由 Rannie.april 於 14-08-28 發表
我岩岩係fb見到D留言仲恐怖
巧多粗口丫

水晶宮

2018復活節勳章

回覆:淋bb冰水班媽媽已被高登起底兼報警

我支持拉佢地成班廢人,高登仔勁

大宅

http://youtu.be/37ZxsoKpdWg
我只睇到呢條

珍珠宮

好媽媽勳章

虐兒同傷害他人身體係罪案,點解唔可以起底報案?

大宅

引用:Link+https://m.youtube.com/watch?v=f5YU8

原帖由 abbytsang218 於 14-08-28 發表
Link https://m.youtube.com/watch?v=f5YU8MQLiOg
睇唔到

珍珠宮

Bb好慘,有個蠢個隻豬嘅阿媽

禁止訪問

BK Milk勳章

大宅

起人底係唔啱,但今次涉及虐兒喎高登bro好野

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

抱怨只會使人發瘋,
報恩才會使人發奮 ❣

男爵府

引用:贊成,其實起底又點,可能父母都已經知錯,

原帖由 sweetannann 於 14-08-28 發表
贊成,其實起底又點,可能父母都已經知錯,公審人都無意義,人地未必係唔錫小朋友。

...
明顯係虐兒事件,做得人父母都無常識,應該得到相對的警告及處罰。

琥珀宮

連我個11歲女係網上睇到個BB凍到喊,都話個BB好可憐,呢種家長腦殘,搵子女開玩笑,低溫症會有機會傷害BB㗎。

今朝聽電台新聞報導有人係網上舉報呢單嘢,勁正!俾個like

男爵府

十七 發表於 14-8-28 00:36
人奶整冰黎凍自己個b...有病嫁

我諗係整定冰奶又食唔哂,我果陣都有將D 冰奶融左後加落去俾個女沖涼。

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

做完仲理所當然,

~眼啤啤, 吹咩咩~

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

大宅

這不算是網路欺吧!不起底如何拉班 PK呀?依家係虐兒喎,你估佢同個 BB 玩呀?!就算佢自以為係玩吓無問題,但事實係佢傷害緊 BB 喎。啲人虐貓虐狗都係話自己玩下之嘛!咁佢行為係啱定錯吖?係唔係個個人做錯事都可以被原諒或唔使負責任!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢地起底能力好勁

珊瑚宮

引用:作為父母的大家,真的認為這樣是最好的結果

原帖由 SoNyPig 於 14-08-28 發表
作為父母的大家,真的認為這樣是最好的結果。
then大家一句二句‘抵x‘。人無完人,呢件事証明他日 ...
咁見到child molesting/abuse/raping 呢?一句私隱就了事?盡量俾料警方,佢地亦會查驗。

反而只係網絡圍攻批評,係犯私隱同欺凌。

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:作為父母的大家,真的認為這樣是最好的結果

原帖由 SoNyPig 於 14-08-28 發表
作為父母的大家,真的認為這樣是最好的結果。
then大家一句二句‘抵x‘。人無完人,呢件事証明他日 ...
佢地淋b前又係咪應該諗清楚, 高登唔起底點交警方處理?

伯爵府

抵。淋之前唔諗清楚,人做佢又佢,就要承擔後果

首頁
34567...9

尾頁

跳至