親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

貢獻勳章 環保接龍勳章

原文章由 FT_Daddy 於 08-1-17 14:26 發表

KaiHeiBaBa,

喂喂 ! PM條link同 Password比我睇下好喎.

FT_Daddy,

同你影果 D ,級數真係爭好遠個喎(你果 D 係第"一"班,我o地果 D 就係第"七"班) !!

不過你開到聲,冇理由托你手"爭"o卦 ??

唔好笑我o地喎:http://www.fotop.net/benlo/macau

will pm you asap,thanks for your interest !!

別墅

原文章由 KaHeiBaBa 於 08-1-17 14:54 發表

FT_Daddy,

同你影果 D ,級數真係爭好遠個喎(你果 D 係第"一"班,我o地果 D 就係第"七"班) !!

唔好笑我o地喎:http://www.fotop.net/benlo/macau

will pm you asap,thanks for yo ...

KaHeiBaBa,

嘩! 咪玩我啦. 你影D酒店相直程可以用黎幫間酒店賣廣告啦...:-P

子爵府

貢獻勳章 環保接龍勳章

原文章由 FT_Daddy 於 08-1-17 16:19 發表

KaHeiBaBa,

嘩! 咪玩我啦. 你影D酒店相直程可以用黎幫間酒店賣廣告啦...:-P

賣完廣告之後,果間酒店一定唔會再有人幫襯 !! :-(

你咪玩我就真,不如等我介紹你睇o下 BK 裡面又一大師級o既傑作重好過啦:

http://www.fotop.net/starry/macau07

:loveliness:

子爵府

貢獻勳章 環保接龍勳章

原文章由 AE_bb 於 08-1-17 14:16 發表
睇左喇..... kahei 好開心呀 d 相都影得好靚呀:D :D

我上次北海道之旅都係寫左5日左右咋 ops:" /> ops:" />

其實 D 相真係唔多得,如果 FT_Daddy 肯教o下我影相就好咯 !! ops:" />

5日都好丫,我懶到1日都冇寫 !! :cry:

2008年,我o地一家三口會視為係 "旅行年" (唔係大選年,又唔係奧運年);因為三月中,我o地會跟團去 歐洲 玩 9日(已報名),七月尾就會去 北海道 自駕遊 11日,十一月中係我同 KaHeiMami o既 十周年 結婚紀念日子,暫時重未知去邊度慶祝好,妳有咩好提議俾我o地呢 ?? Thanks a lot !!

[ 本文章最後由 KaHeiBaBa 於 08-1-17 16:48 編輯 ]

大宅

原文章由 KaHeiBaBa 於 08-1-17 12:55 發表

有辦法,換o左個大婆先啦(冇人再阻撓) !!

2 奶就話可以換姐......大婆點可以換嫁....你小心我們一班大婆煎你皮, 拆你骨呀

大宅

原文章由 FT_Daddy 於 08-1-17 09:11 發表

我個換二奶計劃比大婆阻撓. 大婆話現任二奶重後生. 而新二奶禮金又貴...............:cry:

咁大婆話遲d咪遲dlaw
留定蛋藥去玩多轉北海道

大宅

原文章由 AE_bb 於 08-1-16 17:04 發表
睇見你地又傾得咁開心呀, 我都想快d再去呀:loveliness: :loveliness: [quote]原文

你又今年會去邊到玩呀:lol:

子爵府

貢獻勳章 環保接龍勳章

原文章由 waisin 於 08-1-17 17:18 發表

2 奶就話可以換姐......大婆點可以換嫁....你小心我們一班大婆煎你皮, 拆你骨呀

終於都要出 掘頭掃把 喇 !!

大宅

原文章由 KaHeiBaBa 於 08-1-17 16:41 發表

其實 D 相真係唔多得,如果 FT_Daddy 肯教o下我影相就好咯 !! ops:" />

5日都好丫,我懶到1日都冇寫 !! :cry:

2008年,我o地一家三口會視為係 "旅行年" (唔係大選年,又唔係奧運年);因為三月中,我o地會跟團去 歐洲 ...

你們去歐洲都post d 相比我們欣賞下啦, 我未去過, 都好恨去, 3月去係咪玩滑雪?

別墅

原文章由 waisin 於 08-1-17 17:20 發表

咁大婆話遲d咪遲dlaw
留定蛋藥去玩多轉北海道

無法啦......當然要聽大婆話.

大宅

原文章由 KaHeiBaBa 於 08-1-17 16:32 發表

賣完廣告之後,果間酒店一定唔會再有人幫襯 !! :-(

你咪玩我就真,不如等我介紹你睇o下 BK 裡面又一大師級o既傑作重好過啦:

http://www.fotop.net/starry/macau07

:loveliness: ...

你們個個d相好鬼靚呀! macau真係靚好多, 但又貴好多
以前拍拖hubby book聖地牙哥酒店好靚嫁, 好想住多一次, 但現在咩酒店都好鬼貴

大宅

原文章由 KaHeiBaBa 於 08-1-17 14:54 發表

FT_Daddy,

will pm you asap,thanks for yo ...

我又要睇

子爵府

原文章由 KaHeiBaBa 於 08-1-17 12:51 發表

You mean 馬交 D 相 ??

Will PM you asap,希望妳唔會嫌棄 D 相:"鬼五馬六" !!

I want to view your photo album for Sapporo last year. May I?

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 Icycream 於 08-1-17 22:44 發表
I want to view your photo album for Sapporo last year. May I?

我都想睇呀!

子爵府

貢獻勳章 環保接龍勳章

原文章由 Icycream 於 08-1-17 22:44 發表

原文章由 SumSumBB 於 08-1-17 22:49 發表

我都想睇呀!

Icycream, SumSumBB,

冇問題:Please click here!!

Will pm you the password, thanks for your interest !!

cheers/KaHeiBaBa

子爵府

貢獻勳章 環保接龍勳章

原文章由 cricri 於 08-1-17 23:44 發表

KaHeiBaBa,

我都想睇, 可以pm 埋password 比我嗎?

OK, no problem !! :mrgreen:

* 唔記得提你o地,記得要扭細個 pc speaker (降低聲量) 先喎 !!

子爵府

貢獻勳章 環保接龍勳章

原文章由 waisin 於 08-1-17 17:41 發表

我又要睇

幾乎漏o左俾妳添 !!

子爵府

貢獻勳章 環保接龍勳章

原文章由 waisin 於 08-1-17 17:36 發表

你們去歐洲都post d 相比我們欣賞下啦, 我未去過, 都好恨去, 3月去係咪玩滑雪?

希望今次會影得好 D,snap shot 就番留俾 KaHeiMaMi 負責;3月應該冇雪滑,如果 瑞士 遇o岩日子有雪落,已經好開心 !! :mrgreen:

唔好恨喇,一於叫 何先生 同妳一齊去啦,話哂妳都係 大婆 o黎嘛,冇理由淨係錫 二奶 o既,哈哈 !!

別墅

原文章由 KaHeiBaBa 於 08-1-18 01:07 發表

希望今次會影得好 D,snap shot 就番留俾 KaHeiMaMi 負責;3月應該冇雪滑,如果 瑞士 遇o岩日子有雪落,已經好開心 !! :mrgreen:

唔好恨喇,一於叫 何先生 同妳一齊去啦,話哂妳都係 大婆 o黎嘛,冇理由淨係錫 二奶 o既,哈哈 ! ...

影雪地記得暴光補嘗加大兩三級.......

大宅

原文章由 KaHeiBaBa 於 08-1-18 01:07 發表

唔好恨喇,一於叫 何先生 同妳一齊去啦,話哂妳都係 大婆 o黎嘛,冇理由淨係錫 二奶 o既,哈哈 ! ...

HAAAA預咗你們班男人偏心啦.....講起最恨, 我們2個最恨是去馬爾代夫, 學你們咁, 我們想結婚5週年or10週年去馬爾代夫慶祝

首頁

尾頁

跳至