自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

男爵府

回覆:真心想cy下台

我仲好記得當日邊個未上任已經出口話雙非來港產子要零配額!當時正苦無打算停,係佢當選後上任前出聲,否則無咁快停!

@日落@  Agree  發表於 14-10-14 06:39
ngannatalie    發表於 14-10-14 04:04

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:我知cy下台係解決唔到問題,我知cy下台搵邊

原帖由 piv 於 14-10-13 發表
我知cy下台係解決唔到問題,
我知cy下台搵邊個上都係問題。
但我真心希望佢走啦!自佢上台後香港真係未靜過 ...
我都真,心同亞梁特首講聲,請你做下好心下台吧

順順利利 大吉大利       

別墅

mankiki041005 發表於 14-10-13 23:02
我覺得係都係班搞屎棍議員落台先

禁止訪問

大宅

lokjoan 發表於 14-10-13 23:31
我仲好記得當日邊個未上任已經出口話雙非來港產子要零配額!當時正苦無打算停,係佢當選後上任前出聲,否則 ...
所以我都支持CY, 希望佢繼續做. 唔好下台
:-?

複式洋房

The UGL case is still to be investigated so he could go down. Although he definitely has no intention to step down unless the central government forces him to. Its a good interim solution to alleviate the tension, I think the students will take this as a good gesture from mainland and at least go home for the moment....who wants to stay out on the streets indefinitely? Everyone is looking for a mutually acceptable solution.

Carrie Lam would be a good replacement, at least she has much more credibility. It seems that both sides respect her in some regards, since she has the capacity and seems more genuine.

子爵府

落台 同太太遠走高fay二人世界
香港人無得救啦
輸左個港,win返個女呀!

男爵府

toffeechoco 發表於 14-10-13 23:18
貪曾衰到無倫,但都冇人鬧佢鬧到CY咁慘烈

原因係貪曾平衡到兩邊利益,大家有著數,點會攪到佢落台...

CY 係太硬,硬到有一邊搵唔到食,結果咪一拍兩散...

為香港好,唯一就係無政治,但點樣可能令到香港無政治真係唔識。。。

大宅

最近都係因為佔中問題
而影響左大家既生活
請大家試諗下 大陸人/水貨客已經佔領左上水好幾年
政府又做過d? 可能有
但效果未見到
點解北區被佔領 政府都吾做下野
上水粉嶺先係確實影響民生

大宅

依家邊個做,d人都反架啦!

大宅

仲要冇擔呢下無恥

珍珠宮

換轉第2個會搵地起公屋,會重建嗎? 我見嘅貪曾就唔會啦。 我只見貪曾只賣地比地產佬。 珍惜現在擁有嘅。 特首係中央眼中邊個都一樣。 但有冇心去改善唔係比你換就換到。

子爵府

畀面勳章

其實邊個做親衣個位都會死

子爵府

引用:我之前冇所謂,依家撐硬佢,唔好係呢個時侯

原帖由 nama 於 14-10-13 發表
我之前冇所謂,依家撐硬佢,唔好係呢個時侯下台,向班搞事分子示弱

...
依家落台
即係話靠惡靠癲靠犯法大晒

向惡勢力低頭之喎

伯爵府

育兒性格勳章 DHA勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

邊個上場咪一樣

男爵府

剛剛澳洲又有野爆啊

子爵府

X2

禁止訪問

大宅

回覆:sweetcandychan 的帖子

Yes!成班賣港賊無個好,支持cy +佢地一齊下台!

男爵府

我唔like cy,亦唔like 唐唐。

無可否認撐唐唐陣營係強勢過cy,大部份人都唔鍾意cy,不過cy識做野,唐唐唔識。cy識玩手段,唐唐唔識。二者取其一,我都係揀cy。

首頁
34567...8

尾頁

跳至