自由講場

跳至

首頁
34567...13

尾頁

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆:各位jm會唔會同c6打交嫁?

打交?唔係卦

我自小學2、3年級已經冇打過交,細個就有同姊妹搶野打交。咁大個成年人仲打交,真係幼稚

男爵府

開心吸收勳章 熱血金章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋

never

仲係細路咩,最多咪大家都唔出聲,冷靜過後就冇事。

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔會, 佢旭手我一定比佢打c
玩吓拍吓就會, 但大力啲我都會

水晶宮

hashtag影視迷勳章

回覆:elisa7271990 的帖子

唔會

禁止訪問

珍珠宮

elisa7271990 發表於 14-10-20 13:38
一齊咁奈,總會有嗌交既時候,但會唔會有時激動到打交嫁? 最誇張係點呢? 真係好唔明白依家啲男人點諗,讓 ...
打交定打女人先,比人打係家暴要報警
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

引用:更唔會,如果真係打,我諗距一拳已BOOM 死我.

原帖由 BIGPAT 於 14-10-20 發表
更唔會,如果真係打,
我諗距一拳已BOOM 死我.
你又講得啱喎!我點會夠佢打吖!咁佢應該每次都係讓我!

伯爵府

點會打交架

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:elisa7271990 的帖子

never never

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

唔會

子爵府

牛年勳章 畀面勳章

點會打交架,我老公吾會打我

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

of course not!!

大宅

吾會打,只會口角

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由 elisa7271990 於 14-10-20 發

原帖由 超級特務 於 14-10-20 發表
接受唔到,一係報警,一係我會立老牛
立完老牛仲要用返呢個表情 ------>

嚇鬼死佢

唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

打交?即互有交手?

如果女人打男人先,我唔認同男人一定要忍.

我同c6從無打交,拍下都無,無咩好拍.

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

未試過,亦相信唔會有機會

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

子爵府

更係唔會,男人最差係郁手打女人,所以如果會郁手嘅男人我一定唔會同佢一齊

珍珠宮

2018復活節勳章

動口都什少,有都唔會講粗口, 入房冷靜下之後慢慢傾。
打交更加冇可能, 佢打我只會離婚,我亦都唔會打佢。
婚姻係要互相尊重,自己脾氣唔好就要學識控制而唔係動手發洩。

falalala    發表於 14-10-20 15:27

My Egg Egg Egg Egg Easter House

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章 DHA勳章

主 賜 平 安

大宅

引用:一齊咁奈,總會有嗌交既時候,但會唔會有時

原帖由 elisa7271990 於 14-10-20 發表
一齊咁奈,總會有嗌交既時候,但會唔會有時激動到打交嫁? 最誇張係點呢? 真係好唔明白依家啲男人點諗,讓 ...
打交???

首頁
34567...13

尾頁

跳至