夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:定係正常生理現象?

原帖由 chemlo0920 於 14-12-24 發表
定係正常生理現象?
男人可以夢遺ga wor, there is no need for u to be so suspicious

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 OliCash 於 15-01-09 發表我

原帖由 chemlo0920 於 15-01-09 發表
佢條褲無屎味,但肯定你個臭口有屎味,我都頂你唔順。
咁最後有無搞清楚?

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 mulan1985 於 14-12-24 發表

洋房

我支持樓主。因為我都有咁做。我在新加坡住。老公有時要去大陸做工4天,我就check唔到啦。因為佢會自己洗左至返。除咗最後2天。咁我都有check,有煙味。因佢本身唔食煙,所以我知佢一定有去嗰啲地方。兼且我會check佢手機因佢同人一齊去,睇message就知。

佢係呢到我都有check.why?因為有時佢好夜回來,懷疑佢,因有煙味。我試過有一次因為我洗衫我見到成pat白色係底到。之後我問佢,佢答我唔知點解會有。佢仲話係咪尿印。之後有一次返來底褲清香無比,香味同屋企洗完唔同。仲要返完一日工點會連汗味到冇。

之後我同佢講清楚。佢無言。

唔好話我哋變態。有時係啲男人令到我哋要做啲咁嘅事。有時自己都要聞吓自己分泌物有冇味先知有冇病。

BIGPAT    發表於 15-1-26 16:33

大宅

唉,我係男人都忍唔住要login回你

其實男人同女人一樣,當有生理反應時,都會有分泌流出。男人黎講,呢D叫前列腺液,裡面係有精子在內。

而家你發現你c6底褲有精液,只可以係證明你c6曾經有一段時間有生理反應,俗D講句就係有扯過旗。而男人有咩時間會有生理反應呢?包括朝早起身、綺夢 (not夢遺)、夢遺、睇咸野(AV、咸相)、o係街見到性感女子、甚至去"健康談性"行番轉,都可以令男人產生生理反應而分泌前列腺液。當然亦有可能好似樓上咁講去滾之後(射精後)既分泌。

但而家個問題係,你發現c6底褲有精液,其實係有千千萬萬既可能性,同埋我可以同你講,99.9%既男人每日都會有唔同理由而有生理反應,剩底既0.1%,就係身體機能有問題。

所以,如果話因為底褲有精液而去判定你c6對你不忠既話,我覺得樓主未免疑心太重。當然你話女人既第六感既話,我無說話好講...

珍珠宮

引用:點解你咁變態去嗅你老公條底褲

原帖由 snoopy0 於 14-12-24 發表
點解你咁變態去嗅你老公條底褲

Sorry, 笑左

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

faith_khy 發表於 15-1-21 09:44
我支持樓主。因為我都有咁做。我在新加坡住。老公有時要去大陸做工4天,我就check唔到啦。因為佢會自己洗左 ...
你老公認左有野?之後點解決?
其實佢會去大陸公幹丶新加坡又有紅燈區,
看唔住喎⋯⋯

複式洋房

回覆:發現老公底褲有精液,係咪一定有去滾?

樓主太多慮了,反而你要擔心下佢嘅前列腺了

禁止訪問

洋房

soso1227 發表於 15-1-26 02:19
你老公認左有野?之後點解決?
其實佢會去大陸公幹丶新加坡又有紅燈區,
看唔住喎⋯⋯
佢又冇認,但冇出聲即係默認啦!之後佢好似改緊。觀察中...
佢最憎食死貓。所以即係認身有屎。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

faith_khy 發表於 15-1-27 04:23
佢又冇認,但冇出聲即係默認啦!之後佢好似改緊。觀察中...
佢最憎食死貓。所以即係認身有屎。
...
去得大陸就好危。講下大陸掃黃的新聞,
大陸叫G俾人捉到會拘禁,
大陸看守所,怕未?!

翡翠宮

單憑lee一點不可以證明佢有叫G………………
你再留意下有冇其他蛛絲馬跡
不過明白樓主太擔心先咁早

別墅

嫁得俾距就一定要信距。

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:嫁得俾距就一定要信距。

原帖由 TERRY2009394 於 15-01-28 發表
嫁得俾距就一定要信距。
都係架,成日check唔代表佢會乖,佢只會玩得更小心。自己疑神疑鬼好辛苦。

首頁

尾頁

跳至