自由報料

跳至

首頁
34567...43

尾頁

大宅

我都想知呀

原文章由 qoo_pooh 於 08-4-29 14:27 發表
有沒有賣小童波鞋的店舖介紹 ?

男爵府

你要install繁體版咪ok.

另,剛看到呢間d衫仔幾平, 介紹下先 :
http://shop35231276.taobao.com/?pageNum=2&queryType=all&catId=null&categoryName=null&searchWord=null&order=null&browseType=table#pagebar

原文章由 monkey05 於 08-4-29 19:19 發表
我install 左旺旺, 但好多怪字係睇唔到的, 你地會唔會咁 ? 有咩方法可以令d 字正常番 ??
[

男爵府

我想搵番我地企圖團購個張抬個link呀。
我唔係係度集體訂購,唔好delete我地個topic呀!

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

可唔可以將d shops 分類呀, 而家好難find

大宅

醒目開學勳章

睇完各位介紹, 幫襯左呢間, 剛收左貨. 沒有貨不對辦, 料都唔錯.

http://store.taobao.com/shop/view_shop-de7a2cc7403ed46734124fe1dc604e87.htm

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 Win0501 於 08-4-30 14:59 發表
你要install繁體版咪ok.

另,剛看到呢間d衫仔幾平, 介紹下先 :
http://shop35231276.taobao.com/?pageNum=2&queryType=all&catId=null&categoryName=null&searchWord=null&order=null&browseType=table#pagebar

...

呢間D衫係平, 但賣家信用得15,
暫時唔敢搏, 都係搵D高信譽既隱陣D!
但求順利  

男爵府

有對小童水鞋好靚!

原文章由 seec 於 08-4-27 11:01 發表
有冇人打算在這間買雨靴或童裝?
http://store.taobao.com/shop/view_shop-5b9a0b62a9e289181e651c11fe0aa798.htm

子爵府

唔知有無媽咪玩十字繡?

呢間我買過野,唔錯,店主好有耐性同責任心~D 野店主包得好整齊清楚,D圖又清楚,線係DMC線~~買左唔明又好耐心咁教~暇重要比香港平好多!.........

http://store.taobao.com/shop/view_shop-62f47a334e8e5c7ab7fc172908a5a962.htm

男爵府

唔明點解,唔比人集體買野,其他web好似uwant都有, 人地幾受歡迎, 親子都係幾個媽咪甲份買野庶!bk愈來愈無人氣.

原文章由 余魚媽 於 08-5-1 08:12 發表
我想搵番我地企圖團購個張抬個link呀。
我唔係係度集體訂購,唔好delete我地個topic呀!

大宅

原文章由 ShatinMaMa 於 08-5-3 15:17 發表
可唔可以將d shops 分類呀, 而家好難find

禁止訪問

好媽媽勳章

公爵府

畀面勳章

辛苦晒

原文章由 sweetcouple 於 08-5-6 12:11 發表
已做好分類, 各位請查看首頁!
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

香港有人代增值支付宝,手續費$10蚊,兌換率都OK喎,上星期我用港幣575 增值咗人民幣500。

你哋覺得抵唔抵?
www.bfmoms.com.hk
~哺乳衣、儲奶袋、Baby Sling 揹帶、Baby Pouch 育兒袋~

男爵府

HI HinHinMa (BF Moms)
點樣申請到"支付寶"呀?..係咪"支付寶"有錢先買到野KA...

tHX.

子爵府

原文章由 HinHinMa 於 08-5-6 13:47 發表
香港有人代增值支付宝,手續費$10蚊,兌換率都OK喎,上星期我用港幣575 增值咗人民幣500。

你哋覺得抵唔抵?

hinhinma~~
邊到有人代增值呀~信唔信得過?會唔會偷左我地要增值GE錢袋落袋~
有無資料呀?可唔可以PM我?
而家用VISA 都幾煩~~~如可以有人幫我增值埋就方便啦~

大宅

其實 yahoo拍賣都有幾個,你哋可以打"支付寶"search吓

我上次就幫襯呢個: http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1115723257
好快手,2個鐘到就充咗。
~哺乳衣、儲奶袋、Baby Sling 揹帶、Baby Pouch 育兒袋~

大宅

其實 yahoo拍賣都有幾個,你哋可以打"支付寶"search吓

我上次就幫襯呢個: http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1115723257
好快手,2個鐘到就充咗。

超級版主

超級版主

原文章由 jlmaz 於 08-5-6 15:08 發表

hinhinma~~
邊到有人代增值呀~信唔信得過?會唔會偷左我地要增值GE錢袋落袋~
有無資料呀?可唔可以PM我?
而家用VISA 都幾煩~~~如可以有人幫我增值埋就方便啦~ ...

緊係制唔過,支付寶既用意係保障買賣雙方,e+又要搵人代充值,咪多一重手續,多一重風險,即係搵自己笨

首頁
34567...43

尾頁

跳至