跳至

首頁

尾頁

複式洋房

昨日真係玩得好開心啊.好似我哋啲大人仲開心啲bb.哈哈/

複式洋房

原文章由 yennie 於 08-5-15 09:43 AM 發表

SzeChit ,
你條LINK 去咗INBOX到...
唔係相簿
你可唔可以再SEND過條LINK 呀?
唔該晒!

Copy 錯左. Sorry... Enjoy!

http://www.facebook.com/p.php?i=1037438038&k=X2FT4X53Q2XM51A1UF35VQ

大宅

其實我都想去嫁, 不過我要返工呀, 你地睇下下次可唔可以攪星期六日
憲泓出世6磅 2歲10個月29磅

男爵府

大廚勳章

係咪就咁stick條link就睇到架啦?

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 SzeChit 於 08-5-15 12:27 發表

Copy 錯左. Sorry... Enjoy!

http://www.facebook.com/p.php?i=1037438038&k=X2FT4X53Q2XM51A1UF35VQ

SzeChit,
都係唔得呀...
要入去本ALBUM度,最底個到有寫...
Show people this album by sending them this public link:
http://www.facebook.com/album.php?aid=38916&l=3704b&id=654084318

呢個網址先啱GA

係喎,我好似無你facebook 喎!
我個EMAIL係[email protected]
唔該ADD返我呀!

複式洋房

原文章由 yennie 於 08-5-15 02:09 PM 發表

SzeChit,
都係唔得呀...
要入去本ALBUM度,最底個到有寫...
Show people this album by sending them this public link:
http://www.facebook.com/album.php?aid=38916&l=3704b&id=654084318

呢個網址先啱GA

...

The link is work, but you have to click on the photo to enter the album. May be you can try this link again.

http://www.facebook.com/album.php?aid=2003678&l=834f5&id=1037438038

別墅

5月小茶聚

琴日真係好開心!不過唔係影到好多相,因為我個BB唔合作,當大家standby好佢就爬咗去,又成日食地下D餅仔(係人哋跌咗過D)及szechit個玩具,真係俾佢激死!佢攰到死,上車嘈咗一陣就瞓咗。下次再玩過啦!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 SzeChit 於 08-5-15 22:04 發表

The link is work, but you have to click on the photo to enter the album. May be you can try this link again.

http://www.facebook.com/album.php?aid=2003678&l=834f5&id=1037438038

可能係我部腦既問題啦...
我而睇到啦!
唔該晒!
你真係影咗好多相喎!!!
SZECHIT個樣好鬼馬!!!

大宅

HI SzeChit,

THANK YOU! 昨天好好玩.

男爵府

大廚勳章

其實我都唔係好知邊個媽咪係邊個既login name....
下次真係要搵張紙筆寫低.

大宅

Hi VPHY,
I remember u lar.... still remember that I said u are so familiar that I should met u before? Our babies were born in the same hospital & only of 1 day different... I remember that I met u in the feeding room & u sat next to me. Why I remember u? Because I felt u look very young ma!

原文章由 VPHY 於 08-5-15 22:19 發表
琴日真係好開心!不過唔係影到好多相,因為我個BB唔合作,當大家standby好佢就爬咗去,又成日食地下D餅仔(係人哋跌咗過D)及szechit個玩具,真係俾佢激死!佢攰到死,上車嘈咗一陣就瞓咗。下次再玩過啦! ...

別墅

Hello!我都覺得你熟口面,原來噤橋。你個囡囡好cute呀!下次再出嚟玩啦!

原文章由 JV2003 於 08-5-16 16:15 發表
Hi VPHY,
I remember u lar.... still remember that I said u are so familiar that I should met u before? Our babies were born in the same hospital & only of 1 day different... I remember that I met u i ...

複式洋房

回覆 #4 violetbb 的文章

呵呵.我都玩得好開心啊.你哋有冇啲相見到思

哲噶,可唔可send比我啊.

thx

複式洋房

哈哈哈 好搞笑啊.今日又睇返果日啲相.勁搞笑.因為之前見過竇兒啲相.好就想見到.同埋大家又係10日打風果日出世既肥人喔.仲以為2個b會好啱玩.點知2位勁唔妥.竇兒媽:你睇真啲相.2位全程無眼神接觸.仲要你邊位啊.果啲表情同眼神.超搞笑:;pppp:

大宅

HI SZE CHIT,

有的,我整了給你.謝謝!

首頁

尾頁

跳至