潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

別墅

引用:Quote:原帖由+cma1cma+於+15-03-13+發表請

原帖由 camistry 於 15-03-13 發表
你問呢個?sales話17cm 1620 euro(無記錯)
真係比香港平好多、又多款揀D
係BK呢到見到JM係歐洲買D CC 諗住去專門店look look⋯
原來好多款香港都未有㗎想睇都無得睇

男爵府

回覆:camistry 的帖子

你post第二款個張相耳環。

伯爵府

回覆:巴黎一個cc, 羅馬一個cc

cc香港真係唔\'低買\' !

公爵府

有冇boy woc呀?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

公爵府

複式洋房

引用:有冇boy woc呀?

原帖由 pp_pp1021 於 15-03-13 發表
有冇boy woc呀?
有呀 1600 euro

複式洋房

引用:你post第二款個張相耳環。

原帖由 mimiqq1010 於 15-03-13 發表
你post第二款個張相耳環。
220 euro

複式洋房

model number未知呀
因為全部袋代買
要等包包主人拆左先有model number

複式洋房

引用:Quote:原帖由 camistry 於 15-03-13 發表偷

原帖由 shasha040707 於 15-03-13 發表
樓主好好share歐洲新cc

請問樓主右上角黑色cc袋幾錢?有冇其他色?thx
2700 euro冇記錯

男爵府

Thx
似我尼款ma? 我buy$2500

複式洋房

回覆:mimiqq1010 的帖子

似呀 但睇相睇唔到size

男爵府

大宅

我都就黎去英國,想買個all black WOC!希望俾我遇到啦!

複式洋房

呢個尋日唔見 2650 euro 25cm

v sharp medium size 25 cm all black 3350 euro

大宅

我今日都係羅馬,我3-9係Paris, 羅馬d sales 態度好唔得,等左9個字無SA served 我地,

複式洋房

引用:我今日都係羅馬,我3-9係Paris, 羅馬d sale

原帖由 sppangel 於 15-03-14 發表
我今日都係羅馬,我3-9係Paris, 羅馬d sales 態度好唔得,等左9個字無SA served 我地, ...
下 咁慘 因為我尋日hold左袋 所以今日唔洗排隊
排隊等俾錢我地都等左差不多30分鐘

我地可能係羅馬shop有遇上

複式洋房

終於準備番香港拿
最update既cc行程
可能要靠係歐洲既JM了
以下係我和幫其他人買既cc戰利品details
希望幫到你地作參考

<1> bb粉紅色mini 17cm (已跟sales確應是17cm)
model number: A65050Y0814099791
euro 1620

<2> cocoboy black medium size camera bag (lamb skin)
model number: A92655Y0463894305
euro 2200

<3> model number: A63057Y0200323502
euro250

<4> model number: A88429Y0200323502
euro220

<5> coin bag / cardholder pink (cow skin)
model number: A50169Y252810A756
euro 280

<6> boy 2015 seasonal 25cm black
model number: A92881Y1081094305
euro 3100

<7> navy blue mini 17
model number: A65050Y0814099797
euro 1620

Happy Shopping

子爵府

首頁

尾頁

跳至