夫婦情感

跳至

首頁
34567...9

尾頁

複式洋房

回覆:一個變左心的c6究竟可以有幾恐怖

好好諗清楚,一次不忠,百次不用!

大宅

你C6真係衰到冇朋友!!!! 讓俾人啦,呢D男人,搵個另一個女人接收佢。打埋俾個小3同佢講曬老公D衰嘢,同埋祝佢好運唔好話大家女人一場唔提你

大宅

引用:回覆+2015PY+的帖子2015PY:看完了你c6對你

原帖由 全為愛 於 15-04-12 發表
回覆 2015PY 的帖子

2015PY:
全為愛,
看到你的文章,可以指點下我嘛?

瑪瑙宮

2015PY 發表於 15-4-12 12:48
我話“請你為阿囡設想下,5好親手拆散頭家”
佢話“你要我諗阿囡多D,米即係要我犧牲幸福,乜你咁自私” ...

其實我同意佢咁講. 為您諗就唔自私, 點解您唔為佢諗.

您係用責任綁住佢, 屬於自私係無錯, 人人有求, 您的要求係完整咁佢要配合您就放棄佢想追求的生活方式.

我覺得我 ex 提分手去追求佢鐘意的生活, 表面我會話佢衰, 話佢賤, 但心裏我覺得佢做得無錯.

我係一個唔想變 ge 人, 但佢為佢理想可以將以往抺左佢, 我做唔到, 佢做到, 我幾配服佢添.

翡翠宮

引用:我話“請你為阿囡設想下,5好親手拆散頭家

原帖由 2015PY 於 15-04-12 發表
佢話“你要我諗阿囡多D,米即係要我犧牲幸福,乜你咁自私” ...
咁,如果佢當真咁諗,確實無人可以擋佢去路

翡翠宮

引用:Quote:2015PY 發表於 15-4-12 12:48 我話“

原帖由 Nancy20090615 於 15-04-12 發表
其實我同意佢咁講. 為您諗就唔自私, 點解您唔為佢諗.

您係用責任綁住佢, 屬於自私係無錯, 人人有求, ...
係架,當面對失去(死亡/分手)嗰陣,我地都係哀悼自己既失去,無乜人會係對方角度睇。
所以面對死亡或分手,抽離以第三身角度去睇,會有得著

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

2015PY 發表於 15-4-12 01:41
c6欠債,叫我先拎$出黎還俾銀行,再儲$還返俾我,
佢話“你借$俾我,我會講聲多謝,不過你5好以為我地可以 ...
千祈唔好借俾佢!

大宅

引用:阿囡感冒發燒,依然c左出去會小三

原帖由 2015PY 於 15-04-11 發表
阿囡感冒發燒,依然c左出去會小三
樓主,
放低個衰人,還您心靈上的自由吧!
唔好講話系您或個女生病,個衰人的心不在,您呢面不論發生任何事,佢都唔會理,明無 ?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢話“你借$俾我,我會講聲多謝,不過你5好以為我地可以 ...
你愛佢太深, 定佢自我感覺良好
係佢白痴, 定痴左線
咁都講得出

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:我話“請你為阿囡設想下,5好親手拆散頭家

原帖由 2015PY 於 15-04-12 發表
呢句佢又無錯喎。妳要佢配合你繼續同你一齊照顧女兒,如果照顧女兒不是他的意願,你要求佢以你意願行先,其實係自私喎。

咁佢咁絕,你都可以絕啲要佢無錢去旅行,告到佢破產。

子爵府

樓主你c6係賤
但你同佢糾纏落去折磨自己都係蠢
為咗個女
應該更加乾脆堅強,拋低呢條賤佬,同個女開心生活落去

男爵府

2024年龍年勳章

c6話“我冇為你諗,如果我有為你設想,我根本就5會外遇”

大宅

引用:復活節假期,明目張膽拖小三去外遊,仲買埋

原帖由 2015PY 於 15-04-11 發表
復活節假期,明目張膽拖小三去外遊,仲買埋手信帶返黎
世紀賤男...

瑪瑙宮

2015PY 發表於 15-4-12 21:54
c6話“我冇為你諗,如果我有為你設想,我根本就5會外遇”

唉, 佢講乜都唔係重要, 佢意思都係同您一齊唔開心, 唔想再係咁. 不停 LOOP 住佢講乜您幫唔到自己架. 總之, 緣份已盡, 反轉豬肚, 各行各路, 就係咁意思囉. 加油, 堅強 d, 面對現實喇.

大宅

回覆:2015PY 的帖子

吾係掛!算拉,除左當提款機,你當佢死左吧拉!

大宅

回覆:2015PY 的帖子

叫佢食C!

大宅

去死啦,d咁的賤佬點解信主的人可以有d咁的思想

大宅

點解仲要忍?

子爵府

除左想個女好似有完整家庭外…佢仲有咩值得留戀?心沒了,人也沒了,連最現實講金都無!你宜家既情緒仲會影響埋女既成長,為一個無情無義既人值得嗎?

男爵府

2015PY 發表於 15-4-11 17:28
復活節假期,明目張膽拖小三去外遊,仲買埋手信帶返黎

有手信咁好, 偷偷地去咪仲衰.

首頁
34567...9

尾頁

跳至