影視娛樂

跳至

首頁
34567...30

尾頁

禁止訪問

回覆:始源好正!我們相愛吧!

男爵府

靚寶 發表於 15-7-26 21:11
我翻睇又翻睇,始源初時都當普通綜藝咁拍,但漸漸被劉雯的愛溶化,我直頭覺得劉雯每次攬佢都好冧最 ...
http://www.tudou.com/programs/view/Gs0tdsKt7k8/
呢個視頻有劉雯封信既內容架.

男爵府

回覆:靚寶 的帖子

Thank you, i see

http://i92.photobucket.com/albums/l29/chrisyam/Christmas/160711198.gif

水晶宮

引用:始源唔正就冇人正架喇

原帖由 polly666 於 15-07-27 發表
始源唔正就冇人正架喇
佢笑時真係好靚仔,我覺得佢超靚仔,唔笑就麻麻地,我睇報導話其實始源一早中劉雯,拍呢套揀人已指定要劉雯做拍擋,仲好在意劉雯like唔like佢,中途佢地吵架時,其實傾左半個鐘,但冇拍,係後尾只有幾分鐘播佢地冰釋前嫌,唔知果半個鐘佢地講左乜,只係覺得劉雯成個唔同哂,到後期未埋位時佢地仲sweet, 埋位拍反而冇咁sweet, 唔知係咪真,十塊錢在首映禮周圍介紹比人知劉雯係佢女友,我真係覺得佢好上心劉雯,如果真係普通拍,唔會做到咁的程度,所以我覺得佢地係假戲真做,專業演員都拍到比人覺得假,何況劉雯唔係演戲之人,所有反應都真情流露,真唔真我覺得大家感受得到,不過好似傳已散左。。。。

大宅

ronnieieong 發表於 15-7-27 12:14
http://www.tudou.com/programs/view/r2Q2AU3w59U/
條link有花絮睇
一次過睇晒, 唔洗分開一段段睇 .

男爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 shingmama 的帖子

有冇始源其他訪問及節目??

大宅

引用:Quote:ronnieieong 發表於 15-7-27 12:14 h

原帖由 shingmama 於 15-07-27 發表
一次過睇晒, 唔洗分開一段段睇 .
始源真係好細心,冧死女呀

水晶宮

引用:Quote:原帖由 shingmama 於 15-07-27 發表

原帖由 dorishsl 於 15-07-27 發表
始源真係好細心,冧死女呀
我都好鍾意始源

大宅

回覆 midcocc 的帖子

佢有在韓國都有拍過電視劇, 近年都數到 2010 - oh ! my lady / 2012 - 電視劇帝王, 角色都是做番明星 ,好多人都話 oh! my lady 好睇, 但係我一套都沒有睇過. 聽聞今年都會有一套做, 不過未有確實消息.韓國的訪問同綜藝節目其實做得不多 , 可能佢的目標都係海外市場 , 佢做上國內綜藝仲多過韓國
近期佢有左幾集韓國的 " 無限挑戰 " , 對佢的反感都好好 . 不過我都係未睇

佢都有做過 RUNNING MAN, 我記得上過兩次。

SJ 都是鍾意玩隱影攝影機 , 黎個我覺得都笑中有淚 , 片長成8分鍾,去到起碼 5 分鐘覺到戲肉.

東海好鐘意扮佢

09年 東海巳扮佢

近期的訪問 , 不過我覺得內容是交行貨訪問

" last star " - Just for you , you know -- 唔留心, 都五知佢講左

水晶宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:回覆 midcocc 的帖子佢有在韓國都有拍過電

原帖由 shingmama 於 15-07-28 發表
回覆 midcocc 的帖子

佢有在韓國都有拍過電視劇, 近年都數到 2010 - oh ! my lady / 2012 - 電視劇帝王, ...
你頭號唔係佢都有甘多sj,正。我同呀女近排成日睇佢地

大宅

回覆 kiu1112 的帖子

係呀, 我的頭號是 CN BLUE 啊 !我唔係 ELF .其實覺得佢地 D 歌都是大路K-POP 跳舞歌. 不過SJ 中的個人SOLO黎講 圭賢 , 藝聲唱歌真好好聽 . 而且 SJ D 舞,好似主力係 銀赫, 神童負責排舞 , 黎樣我都好欣賞
SJ 我覺得佢地好搞笑 , 佢地一玩埋一堆就顛晒. 佢地D 演唱會都好好睇 , 好識搞氣氛. 自己都玩到盡.

佢地的故事好好聽 . 之前令我感動是睇左 圭賢 黎個視頻

水晶宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:回覆 kiu1112 的帖子 係呀, 我的頭號是 CN

原帖由 shingmama 於 15-07-28 發表
回覆 kiu1112 的帖子

係呀, 我的頭號是 CN BLUE 啊 !我唔係 ELF .其實覺得佢地 D 歌都是大路K-PO ...
睇完你分享呢個視頻覺得好驚,韓國只係藝人都真係聽過唔少車禍,真係好幸運無事

我最近睇佢地既綜藝節目都覺得佢地講野好好笑,成日互爆,我特別鐘意希澈同東海

大宅

Siwon left with Liu Wen in his Audi R8 after their shooting...

男爵府

回覆:始源好正!我們相愛吧!

上you tube看劉雯,和初看她對比,在天橋。真有魅力

http://i92.photobucket.com/albums/l29/chrisyam/Christmas/160711198.gif

大宅

回覆:心朗小B 的帖子

yes, 佢走 T 台好型格,不愧係超模。

水晶宮

引用:yes, 佢走 T 台好型格,不愧係超模。

原帖由 shingmama 於 15-07-30 發表
yes, 佢走 T 台好型格,不愧係超模。
佢係第一眼唔覺靚,但越睇越靚,越有味道

tsung    發表於 15-9-18 14:05

大宅

回覆:靚寶 的帖子

我覺得她係好典型國際模特兒的樣子,係外國人眼中的中國人樣子。我都鐘意佢個性格。一個17,18歲的女仔可以由國內一步步踏上國際T 台 真不是容易事。

大宅

回覆:kiu1112 的帖子

原來你鐘意 希澈同東海啊! 你知唔知 希澈好錫東海架 ? 錫到比強仁話佢寵到東海冇大冇細 不過東海都對希澈好好架

水晶宮

引用:原來你鐘意 希澈同東海啊! 你知唔知 希澈

原帖由 shingmama 於 15-07-30 發表
原來你鐘意 希澈同東海啊! 你知唔知 希澈好錫東海架 ? 錫到比強仁話佢寵到東海冇大冇細 不過東 ...
你係唔係覆我呀,下次用引用好嗎?你都好清楚佢地既野,講多d比我知吖

大宅

引用:Quote:原帖由 shingmama 於 15-07-30 發表

原帖由 kiu1112 於 15-07-30 發表
你係唔係覆我呀,下次用引用好嗎?你都好清楚佢地既野,講多d比我知吖

...
你唔講我唔知自己矇盛盛冇用引用啊!真不好意思!
我又未至于好熟SJ 個D 資料 。其實係網上或YouTube 都好容易搵到佢地D 資料。佢地上好多綜藝,主持同電台,真有排睇. 佢地人多.每個人都有唔同的經歷,引起我關注多D .又因為 始源,劉雯 的關係 又再一次翻多一點來看。
我有時間就搵D 我覺得好睇嘅比你睇吖。因為夜晚我都係用手機上網 而手機好似唔可以copy D link 上黎。所以明天再續

首頁
34567...30

尾頁

跳至