自由講場

跳至

首頁
34567...10

尾頁

珍珠宮

環保接龍勳章

引用:感覺唐朝啲人比依家仲開放

原帖由 美味 於 15-06-03 發表
感覺唐朝啲人比依家仲開放
遲啲講simon lee個女同個和尚有路,直頭送頂green hat比附馬戴,全個皇宮都知,激死佢老豆。 所以唐朝好開放!!!

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

男爵府

回覆:今集武則天好好睇

確實好看

大宅

引用:回覆 marykk 的帖子我覺得似阮兆祥

原帖由 車仔人 於 15-06-03 發表
回覆 marykk 的帖子

我覺得似阮兆祥
give me 5

車仔人    發表於 15-6-3 17:42
;-)

珍珠宮

2018復活節勳章

係喎,魏王似黎耀祥。唔怪得熟口熟面又幾順眼

海味變臉幾好睇
估唔到咁大仇口要剎晒老豆同兄弟。

My Egg Egg Egg Egg Easter House

子爵府

睇完的JM可唔可以話我知:點解我睇唔到恪兒係點死? 同埋跟開李Simon Lee 個位公公點解轉左人?我係咪skip左呢!

我的婧婧係2004年9月10日出世啦! 重3.2kg

子爵府

thanks the link

子爵府

2024年龍年勳章

引用:個個都演得咁好魏王令人心寒周海媚演戲又昇

原帖由 yin-ting 於 15-06-03 發表
個個都演得咁好
魏王令人心寒
周海媚演戲又昇華,睇到佢另一面
之後D劇情有d唔明,武媚娘冇端端大肚,係李治的,故事有冇交代?

男爵府

引用:睇完的JM可唔可以話我知:點解我睇唔到恪兒

原帖由 mokchingyin0910 於 15-06-03 發表
睇完的JM可唔可以話我知:點解我睇唔到恪兒係點死? 同埋跟開李Simon Lee 個位公公點解轉左人?我係咪skip ...
我都miss 左呢兩点,兼冇留意到武則天家姐出場

媽媽最愛大小b

男爵府

引用:Quote:原帖由 yin-ting 於 15-06-03 發表個

原帖由 Bb14312 於 15-06-03 發表
之後D劇情有d唔明,武媚娘冇端端大肚,係李治的,故事有冇交代?
係李治,simon死左,佢地喺承隆宮度

媽媽最愛大小b

大宅

回覆:celiaho 的帖子

李治廷都演得吾差、佢演釋到李治嘅內心感情、特別係對媚娘嗰份深情

珍珠宮

引用:Quote:ipodbaby_123 發表於 15-6-3 16:18

原帖由 loolooloo 於 15-06-03 發表
為咗安定前朝嘅民臣
咁就咪鬼俾啲前呢啲妃子生仔啦,搞到啲仔為左個帝位殺老豆

這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

男爵府

引用:Quote:原帖由+Phoebe_snufkin+於+15-06-03+

原帖由 itdididi 於 15-06-03 發表
Simon lee 20年前已經有中學生會咁稱呼佢咖啦~
我地讀書時已經咁叫喇…oops 暴露左年紀添

子爵府

引用:Quote:原帖由+itdididi+於+15-06-03+發表Si

原帖由 momoballs 於 15-06-03 發表
我地讀書時已經咁叫喇…oops 暴露左年紀添
呵呵~

我妳話我知的,當時我手抱咁大咖咋

侯爵府

引用:Quote:原帖由 Rita 於 15-06-03 發表魏王今

原帖由 木土土 於 15-06-03 發表
魏王成個款都好似黎耀祥,我幾like佢!
佢做part由接聖旨,流哂口水,到知道無太子失望樣,做得好好

nieualma    發表於 15-6-4 09:52

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

mokchingyin0910 發表於 15-6-3 18:07
睇完的JM可唔可以話我知:點解我睇唔到恪兒係點死? 同埋跟開李Simon Lee 個位公公點解轉左人?我係咪skip ...

因為廣電的關係,吳王謀反變成了高陽謀反,在感業寺內李治、媚娘、吳王三人愛恨交織的撕殺大戲,王德為救李治身亡,李治與吳王的拼死搏殺,媚娘割下吳王頭顱的決絕,李治當眾宣佈武昭儀護駕有功,立為皇后的震撼,媚娘站在感業寺內遙望李治的場景都被刪除了

nieualma    發表於 15-6-4 09:53
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

珍珠宮

唔好意思,我有一問題想請各位jm,我係千尋揾“武媚娘未刪除版”共8x集, 第一集開塲有d唔同。
我老公用iphone睇係倒序嘅!即是開始就講武媚娘已好老,佢個仔亦逼佢讓位;
而我用andriod睇就係由武媚娘14歲入宮開始講。有冇jm用andriod可以揾到/睇到倒序版本?又有冇邊個版本可以睇到冇封胸版?請指教。謝謝!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Bb14312 發表於 15-6-3 18:21
故事原實為李世民之遺腹子,但因內地廣電總局認為會令觀眾對史實混淆故改為李治之子
唵嘛呢叭咪吽      

男爵府

引用:Quote:mokchingyin0910 發表於 15-6-3 18:0

原帖由 wong2323 於 15-06-03 發表
因為廣電的關係,吳王謀反變成了高陽謀反,在感業寺內李治、媚娘、吳王三人愛恨交織的撕殺大戲,王德為救李 ...
好刺激呀,點解要cut

媽媽最愛大小b

超級版主

celiaho 發表於 15-6-3 22:16
好刺激呀,點解要cut
因與歷史不符
唵嘛呢叭咪吽      

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 momoballs 於 15-06-03 發表

原帖由 itdididi 於 15-06-03 發表
呵呵~

我妳話我知的,當時我手抱咁大咖咋
我都係呢度先識simon.lee

首頁
34567...10

尾頁

跳至