跳至

首頁
34567...54

尾頁

別墅

係呀, 我都請o左幾日假, 諗住第一個星期管接管送, 同埋同佢星期五上Kindermusik Our times. 不過之後就工人姐姐接送啦. 我
剩係擔心到時逢星期五人o地有爸爸or媽媽陪上Kindermusik, 但係Zoie無, 佢會唔開心.

原文章由 kylieman 於 08-8-22 21:17 發表
I MEAN 送佢返學

男爵府

陪月勳章

HI~我囡囡都係kids Corner Pre-School上午班

不過9月1 日我返新工,全程都係姐姐陪啦
我家有毛豆,毛毛家姐長長的,豆豆妹妹圓圓的,我愛毛豆。

大宅

原文章由 <i>queeniechung</i> 於 08-8-27 11:49 發表
HI~我囡囡都係kids Corner Pre-School上午班
不過9月1 日我返新工,全程都係姐姐陪啦

queeniechung,歡迎你呀!
你囡囡叫咩名呀?開學果日幫你留意下囡囡同姐姐表現返黎話過你聽吓......

大宅

原文章由 <i>reginay</i> 於 08-8-27 11:32 發表
係呀, 我都請o左幾日假, 諗住第一個星期管接管送, 同埋同佢星期五上Kindermusik Our times. 不過之後就工人姐姐接送啦. 我<br />
剩係擔心到時逢星期五人o地有爸爸or媽媽陪上Kindermusik, 但係Zoie無, 佢會唔開心.
...

唔驚啦!我都係陪昊昊一日咋!之後都係姐姐接送,其實都好ga,如果我送昊昊返學,我諗佢都會扭計唔比我走ga,但姐姐就唔會喎!星期五Kindermusik陪唔到都冇辦法啦!唯有多D同king哥哥聯絡,了解下佢地返學情況咁o羅.......
仲有.....我地呢樹D媽咪希望都繼續保持聯絡丫!

別墅

咁都係. 希望個個小朋友都返得開心啦. 講吓講吓, 仲有5日就係啦. 唔知點解, 我自己都興奮埋一份.

係呢, 你o地有無打算同bb報D音樂課程呀? 我而家留意緊, 唔知元朗有無好course...

原文章由 HoManYu 於 08-8-27 12:13 發表

唔驚啦!我都係陪昊昊一日咋!之後都係姐姐接送,其實都好ga,如果我送昊昊返學,我諗佢都會扭計唔比我走ga,但姐姐就唔會喎!星期五Kindermusik陪唔到都冇辦法啦!唯有多D同king哥哥聯絡,了解下佢地返學情況咁o羅.......
仲有.....我 ...

大宅

唔好意思, 打斷你哋對話.

我係0711媽咪, 想問Kindermusik 同 Kids-corner 係咪指同一間學校.

另外, 如果上囡囡出年讀pre-school, 咁我應該最遲幾時報名呢?

Thank you.

大宅

原文章由 <i>Mybb-TinaKwong</i> 於 08-8-27 15:23 發表
唔好意思, 打斷你哋對話.
我係0711媽咪, 想問Kindermusik 同 Kids-corner 係咪指同一間學校.
另外, 如果上囡囡出年讀pre-school, 咁我應該最遲幾時報名呢?

Thank you. ...

Kindermusik係一個音樂課程名,Kids-corner係校名。
就算唔係pre-school班都可以join Kindermusik個課程。
至於pre-school班,我諗都係視乎多唔多人報名。你可報左先
你可打電話去問,tel.:2474-7303

男爵府

我呢2日比個新印印激到我死呀, 第一日見佢就知我今次一定死硬, 中, 英文唔識, 出動埋身體語言同手語都冇法同佢溝通到。重諗住好完美剛剛係樂樂返學前有工人用, 炒就一定炒o架啦, 你o地話我係唔係好唔好彩呀, 返o左一個星期都唔夠重要賠一個月人工佢走,依家都唔知點算

原文章由 HoManYu 於 08-8-27 15:45 發表

Kindermusik係一個音樂課程名,Kids-corner係校名。
就算唔係pre-school班都可以join Kindermusik個課程。
至於pre-school班,我諗都係視乎多唔多人報名。你可報左先
你可打電話去問,tel.:2474-7303 ...

大宅

How much for pre-school course ah? Thanks!

大宅

原文章由 <i>betsia</i> 於 08-8-27 17:48 發表
KIDS CORNER ~ NO GOOD ~! Chirsty .......~

大宅

原文章由 <i>小比豬仔</i> 於 08-8-27 17:37 發表
第一日見佢就知我今次一定死硬, 中, 英文唔識, 出動埋身體語言同手語都冇法同佢溝通到。重諗住好完美剛剛係樂樂返學前有工人用, 炒就一定炒o架啦, 你o地話我係唔係好唔好彩 ...

同我之前個姐姐一樣呀!但我都好有奈性教(其實係忍)左3個月,之後同去上agent樹要佢簽份一個月前通知信,話比埋最后機會佢,再唔改善就炒.......

大宅

原文章由 <i>kat1021</i> 於 08-8-27 17:51 發表

How much for pre-school course ah?  Thanks!

Kids Corner
http://www.kids-corner.com.hk/KidsCorner/AboutKidsCorner/About_Us.htm
tel.:2474-7303

男爵府

唔明你講咩...........no good...........邊方面先

原文章由 betsia 於 08-8-27 17:48 發表
KIDS CORNER ~ NO GOOD ~! Chirsty .......~

大宅

原文章由 小比豬仔 於 08-8-27 18:03 發表
唔明你講咩...........no good...........邊方面先

條友比版主delete左呀.......哈哈!
http://forum.baby-kingdom.com/viewpro.php?uid=220686
佢擺明係同行,踩低人地抬高自己啦!

大宅

hello...路過,傾兩句得嘛?
係呀,kid's corner係暫時元朗唯一有得上kindermusik課程,我剛試左1堂village,好ok呀,不過session開始左4堂,報左淨低4堂,睇定d女女鍾吾鍾意至決定報名下一個session (8堂)
係呢,請問大家比bb返pre-school係咪代替n1 class咖? 全英語教學嘛?

大宅

原文章由 <i>peanutmama</i> 於 08-8-28 00:00 發表
hello...路過,傾兩句得嘛?
係呀,kid's corner係暫時元朗唯一有得上kindermusik課程,我剛試左1堂village,好ok呀,不過session開始左4堂,報左淨低4堂,睇定d女女鍾吾鍾意至決定報名下一個session (8堂)
係呢,請問大家比b ...

我自己就當係n1,但時間短D(2-3hr) 同埋唔洗校服什費咁。
主要係全英文上課,但每星期有普通話堂,平時普通話導師都係同小朋友講普通話既,其實我知既都係得咁多,因昊昊9月先正式返學.....

男爵府

陪月勳章

原文章由 HoManYu 於 8/27/08 12:03 PM 發表

queeniechung,歡迎你呀!
你囡囡叫咩名呀?開學果日幫你留意下囡囡同姐姐表現返黎話過你聽吓......

我囡囡叫momo呀,佢都有返開kindermusic,不過係平日的二及三,都係King 哥哥FANS黎
我家有毛豆,毛毛家姐長長的,豆豆妹妹圓圓的,我愛毛豆。

大宅

頭先打過電話返kids-corner問下今日會收幾點,諗住叫姐姐帶昊昊上去玩,好在打個電話先ja,Chirsty話今個weeks學校休息唔會有堂上,會大清潔準備定下星期pre-school班開學呀!
我越黎越鍾意呢間學校呀.....

大宅

好媽媽勳章

各位,
我想問下kindermusic呢個課程好嗎? 我想幫我囡囡報名, 佢就黎3歲, 呢個課程適合3歲小朋友嗎? 我本來都想報pre-school呢個, 但我囡囡唔肯一個人上堂, 所以諗住報kindermusic比佢玩下, 同埋聽你地講 kids-corner好似幾好,

原文章由 queeniechung 於 08-8-28 13:36 發表

我囡囡叫momo呀,佢都有返開kindermusic,不過係平日的二及三,都係King 哥哥FANS黎

大宅

原文章由 <i>琛琛</i> 於 08-8-29 09:21 發表
各位,
我想問下kindermusic呢個課程好嗎? 我想幫我囡囡報名, 佢就黎3歲, 呢個課程適合3歲小朋友嗎? 我本來都想報pre-school呢個, 但我囡囡唔肯一個人上堂, 所以諗住報kindermusic比佢玩下, 同埋聽你地講 kids-corner ...

你去呢樹睇吓丫,有我半年前既comment,睇完應該有D頭緒........
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1273181&extra=&page=1
都係果句,個個家長要求唔同,個個小朋友性格又唔同,試一堂先決定o羅.......

首頁
34567...54

尾頁

跳至