影視娛樂

跳至

首頁
34567...9

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:回覆 vivian6108 的帖子

原帖由 Koala_Chu 於 15-06-21 發表
回覆 vivian6108 的帖子
好靚仔

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

Queenie_0012 發表於 15-6-22 09:24
音樂劇

QQ 你又中左毒呀, post 咁多架 ~~~~~
[img=500,400][/img]

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

miu~miu 發表於 15-6-22 10:29
無呀無呀~ 順手咋~我好輕CAN~ CHRISWONG 中毒多D, 佢去埋FM. 係咪呀 CHRIS?

不過池仔幾可愛就真. FM 設計都見好有心,
我鍾意佢把聲多D. 致蝴蝶好好聽~

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

miu~miu 發表於 15-6-22 10:29
你仲咩講個~~又~~~~字啫~!!!
好衰架~!

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

Queenie_0012 發表於 15-6-22 10:53
無呀無呀~ 順手咋~我好輕CAN~ CHRISWONG 中毒多D, 佢去埋FM. 係咪呀 CHRIS?

不過池仔 ...

順手 ? ~~~~ 查實我有D 後悔無去睇

翡翠宮

miu~miu 發表於 15-6-22 11:04
順手 ? ~~~~ 查實我有D 後悔無去睇
哦哦~!!
你都有飛~~~!! KAKA~~~

好話我~ 我呢D 齋熒幕飯黎架咋~

珍珠宮

Queenie_0012 發表於 15-6-22 11:07
哦哦~!!
你都有飛~~~!! KAKA~~~

無買呀, 諗住未必得閒去, 不過見到D 相同 video 後悔姐~~~
實在~~~~ 又真係巧 sweet, 巧靚仔~~~~

翡翠宮

引用:Quote:Queenie_0012+發表於+15-6-22+11:07+

原帖由 miu~miu 於 15-06-22 發表
無買呀, 諗住未必得閒去, 不過見到D 相同 video 後悔姐~~~
實在~~~~ 又真係巧 sweet, 巧靚仔~~~~
...
d 相同video 都幾毒下架!

大宅

回覆:池昌旭呀

我都好後悔冇去到FM

翡翠宮

有得HI5, D 貴飛好抵............

複式洋房

睇完fm真係超加分!又靚仔,又唱得,仲要好識攪氣氛!

複式洋房

希望可以快D再見到佢

複式洋房

複式洋房

❤️❤️❤️

複式洋房

小池笑起真係好好睇,好可愛

翡翠宮

toyin 發表於 15-6-22 11:53
❤️❤️❤️
好清好靚喎~
你都好前下喎~

唱歌, 佢唱歌好好~

HEALER 好 CUTIE~
好講, 有個好人係咁話HEALER 好好睇囉~ 攪到我去左睇囉~

複式洋房

引用:Quote:toyin+發表於+15-6-22+11:53+❤️❤

原帖由 Queenie_0012 於 15-06-22 發表
好清好靚喎~
你都好前下喎~
我坐第2排!近鋼琴附近~開始時覺得位置有D側,但後來小池成日走過去鋼琴嗰邊,即時覺得位置好給力😂😂

Queenie_0012    發表於 15-6-22 12:03

珍珠宮

Queenie_0012 發表於 15-6-22 11:36
有得HI5, D 貴飛好抵............

所以咪後悔囉, 不過我驚我由擊掌變抓掌

珍珠宮

toyin 發表於 15-6-22 11:53

咁你都幾近喎, 好靚仔呀~~~~~~

珍珠宮

引用:Quote:miu~miu 發表於 15-6-22 10:29 QQ 你

原帖由 Queenie_0012 於 15-06-22 發表

不過池仔 ...
你知我鍾意去靚仔架啦 到宜家仲記得我嘅左手hi到小池手掌仔嘅感覺

問吓miu~miu 就知我果日有幾high,我都有即時send D 相同埋講吓FM入面既環節比miu~miu 佢哋知 之前我知miu~miu 都鍾意小池,但估吾到原來佢D小池毒都幾深吓,早知問埋miu~miu 去吾去睇啦~

首頁
34567...9

尾頁

跳至