自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆:Celine楊鎧凝讀邊間小學?

知黎做咩

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+99dogdog+於+15-07-13+發表讀

原帖由 littlemelody 於 15-07-13 發表
佢口齒伶俐,又靚女醒目,所以我以為喺女拔生
身邊有朋友女讀緊女拔成績要很標青!

公爵府

引用:知黎做咩

原帖由 MrsSingSing 於 15-07-16 發表
知黎做咩
佢自信滿滿,我估佢讀女拔,想知有無估錯啫。
女拔d女仔通常都醒醒目目,自信淡定咁㗎嘛

珍珠宮

BK Milk勳章

阿女有個同學又係童星,有次拍完TBB一條片,返學校同大家分享,比老師話佢唔好出咁多鏡,其實呢,可能大部分學校都唔鍾意學生拍廣告或出鏡

大宅

引用:原來她是基督教,是否全家都是基督徒,真的

原帖由 MariaTsui 於 15-07-16 發表
原來她是基督教,是否全家都是基督徒,真的要多返教會
而家好多變左質因為好多人為左5分而信教,我女幼稚園時大把呢d人,又做埋家長義工,好多基督徒變到粗口爛舌,同當年我自己認識嘅基督徒唔同晒

珍珠宮

叻叻勳章 畀面勳章

有啲似陳生之前馬面女友後塵

子爵府

引用:童星,我諗起夢夢 +

原帖由 細芝麻 於 15-07-16 發表
童星,我諗起夢夢
X2

伯爵府

引用:Quote:原帖由 chingcging 於 15-07-13 發表

原帖由 waiyumama 於 15-07-13 發表
佢媽話佢女對讀書唔大興趣,仲話帶佢見多啲世面仲實際,學到多啲野。母親節果期做嘅訪問,佢咁講,所以我印 ...
某情度上係講得冇錯嘅,不過小朋友讀好書,打底,大個先有較多選擇。
不過算啦,呢個世界,一係就靚,一係就要叻。 又靚又叻嘅有幾多個丫

子爵府

引用:Quote:原帖由+MrsSingSing+於+15-07-16+發

原帖由 littlemelody 於 15-07-16 發表
No way係女拔啦!
女拔d女的淡定和自信不是覺得自己靚女或人地覺得佢識講大人老積說話,覺得佢可愛囉
佢地係自立有主見,唔需要你捧佢讚佢,我身邊就識一個

男爵府

讀咩都慘啦,6歲女就著住底褲打開對脾比人出寫真..
返學點見人呀陰公

子爵府

玫瑰崗?

公爵府

引用:佢之前讀Rosaryhill幼稚園,宜家讀九龍塘基

原帖由 bookwormsx2 於 15-07-16 發表
佢之前讀Rosaryhill幼稚園,宜家讀九龍塘基華。
間學校有機會被訪問,校長老師學生真係多得佢唔少囉

公爵府

引用:Quote:原帖由 MariaTsui 於 15-07-16 發表

原帖由 karilau 於 15-07-17 發表
而家好多變左質因為好多人為左5分而信教,我女幼稚園時大把呢d人,又做埋家長義工,好多基督徒變到粗口爛舌 ...
最憎這種為求利益,連神都要利用和欺騙的人一定會被懲罰的

伯爵府

環保接龍勳章

引用:唔好咁話人啦。佢媽媽日日管接管送、 係好

原帖由 林嬌嬌 於 15-07-16 發表
唔好咁話人啦。佢媽媽日日管接管送、 係好媽媽來架。 寫真集 係easter 假期去拍, 唔影響学業、 只是太多用 ...
easter後考試,唔影響???我哋學校都講唔好玩得太癲,影響大考。

大宅

回覆:Jane1983 的帖子

小一己經知唔係讀書材料!即是最好唔好讀書,即刻出來做嘢,咩人呢架?所做的\"野都係搵籍口令自己過的去,著底底又話以前己經拍過內衣廣告,又話阿女好鐘意表演…拍咩都無問題…咩理論!

[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid81/pe539b2f4d66bae008f6a54c99cf57173/faf3420b.jpg[/img][img align=right]http://www.imagestation.com/picture/sraid81/p75b46f90ca53348e019f5a3930cd11b0/faf340b3.jpg[/img][img align=right]http://lilypie.com/cache5/4/020104013.png[/img]

珍珠宮

好媽媽勳章

我希望學校的老師能主動關心一下小妹妹, 影埋這些相, 我怕小朋友暑期後回校會被人取笑, 影響心智!

伯爵府

環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 MrsSingSing 於 15-07-16 發

原帖由 littlemelody 於 15-07-16 發表
女拔係唔會收呢類風頭躉的。

翡翠宮

2018復活節勳章

總之都係出名ge學校

子爵府

引用:Quote:原帖由 Maybcity 於 15-07-12 發表好

原帖由 11B 於 15-07-16 發表
佢就想。九龍塘基華。
呢間是否名校?

水晶宮

引用:Quote:原帖由+11B+於+15-07-16+發表佢就想

原帖由 babygirl2004 於 15-07-17 發表
呢間是否名校?
開始係架喇,出咗個6歲寫真𡃁妹模

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

首頁

尾頁

跳至