自由講場

跳至

首頁
34567...11

尾頁

禁止訪問

回覆:跟團去兩日仲有食助餐都係199元

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

blee427 發表於 15-8-2 13:08
去旅行社報團,跟蛇齋餅糉有咩串聯。。唔好咩都陰謀輪先,放鬆D啦。。匯景及美食之旅係旅遊社。。你可以去 ...

你真唔知定假唔知?! 可能真係有人自己報呢D團,但係亦真係有呢種蛇齋餅糭團體主辦既呢D平價團的。至於阿爺有冇濕時Dee落呢D團就你懂的
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

禁止訪問

男爵府

引用:Quote:blee427 發表於 15-8-2 13:08 去旅行

原帖由 fungwongphie 於 15-08-03 發表
你真唔知定假唔知?! 可能真係有人自己報呢D團,但係亦真係有呢種蛇齋餅糭團體主辦既呢D平價團的。至於阿爺 ...
哈哈哈,我幫我阿媽報過好多次,老人家喜歡平日去,平平地,有得食,有得買, 有的hea, 好多退休人士,平平地玩, 仲有要去旺角排隊報名,係要排成個鐘。 我自己跟過一次,就係好似永安康泰咁。 唔好咁敏感,平就阿爺濕士帶啦。放鬆D,自己去研究下。 而家好多呢D旅行社,大航,美食之旅,油麻地, 匯景。。。。就算永安團購都做呢D價。放鬆D啦,香港人

小小bb    發表於 15-8-3 16:01

大宅

回覆 blee427 的帖子

匯景糸埋講緊糸藍田匯景個間.咩位置呀.謝謝

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

blee427 發表於 15-8-3 10:08
哈哈哈,我幫我阿媽報過好多次,老人家喜歡平日去,平平地,有得食,有得買, 有的hea, 好多退休人士,平平 ...

咁失覺哂,原來真有人自己去排

有D(即我所知既蛇糉團)係唔駛自己去排架
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:回覆+blee427+的帖子匯景糸埋講緊糸藍田匯

原帖由 Lzzlife 於 15-08-03 發表
回覆 blee427 的帖子

匯景糸埋講緊糸藍田匯景個間.咩位置呀.謝謝
好似得沙田,旺角,荃灣3間

珍珠宮

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 我係女仔 於 15-08-02 發表去

原帖由 yung0415 於 15-08-02 發表
係唔係呢個呀?
呢個buffet我知係羅湖區有
揾到

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆:跟團去兩日仲有食助餐都係199元

我都啱跟兩天團返黎,139,要求吾高都0k既

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

禁止訪問

男爵府

回覆:Lzzlife 的帖子

我去旺角, 在信和過D既舊商業大廈內

珍珠宮

引用:咁抵

原帖由 yvonneeee 於 15-08-03 發表
咁抵?? 有冇要求你地買野先
咁過咁多次都無

水晶宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁平

珍珠宮

引用:我都啱跟兩天團返黎,139,要求吾高都0k既

原帖由 yanyan-mummy 於 15-08-03 發表
平平地一家大細去玩下,離開下香港,又食返佢4餐,又有自助,唔錯架

sonet    發表於 15-8-3 18:21

子爵府

BB防敏心得分享勳章

幾抵喎

雲母殿

引用:Quote:原帖由+yanyan-mummy+於+15-08-03+發

原帖由 我係女仔 於 15-08-03 發表
平平地一家大細去玩下,離開下香港,又食返佢4餐,又有自助,唔錯架
我第一次跟滙景,之前美食大航果d都試過,ok啦

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 15-8-3 11:52
呢個仲平

王國會長

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章 王國會長 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:平平地可以同仔仔,婆婆玩返兩日,食埋稻香

原帖由 我係女仔 於 15-08-01 發表
平平地可以同仔仔,婆婆玩返兩日,食埋稻香集團既自助餐,好期待呀
香港太貴自助餐,真係唔捨得食 ...
我一家人參加呢間旅行社好多次,有平,有貴,整體感覺好好。呢間食既餐多個美食之旅,我試過三天團食左十二餐,因有下午茶,宵夜,份份大件頭。美食之旅住既酒店比較靚同外資。

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 我係女仔 於 15-08-01 發表平

原帖由 selina1109 於 15-08-03 發表
我一家人參加呢間旅行社好多次,有平,有貴,整體感覺好好。呢間食既餐多個美食之旅,我試過三天團食左十二 ...
我喜歡兩天食八餐,試過食十餐

首頁
34567...11

尾頁

跳至