自由報料

跳至

首頁
34567...20

尾頁

大宅

回覆:CSL 續約價錢

我2月份約滿,Sales剛打來 出平均每月$292 6GB,24個月合約太貴啦~~~~本身都系用緊$250 10GB

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:我2月份約滿,Sales剛打來+出平均每月$292+

原帖由 JOJO0813 於 15-11-09 發表
我2月份約滿,Sales剛打來 出平均每月$292 6GB,24個月合約太貴啦~~~~本身都系用緊$250 10GB
:n ...
我都係2月到期,仲未收到電話,不過如果$279/10G送200蚊coupon應該會續

大宅

引用:Quote:原帖由+JOJO0813+於+15-11-09+發表我

原帖由 yanyan-mummy 於 15-11-09 發表
我都係2月到期,仲未收到電話,不過如果$279/10G送200蚊coupon應該會續
Haha 系,如果系呢個Offer的確吾錯

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由+yanyan-mummy+於+15-11-09+發

原帖由 JOJO0813 於 15-11-09 發表
Haha 系,如果系呢個Offer的確吾錯
之前有jm話有架,我地耐心等待

大宅

CCphone 發表於 15-11-6 21:35
我上月轉台去csl,出左部iPhone,$440全包3張卡,6GB個月
請問係門市續定搵sales

男爵府

$357/6GB plus free 4GB plus free $100 IDD+$18 行政費

大宅

今日Sales再打黎續約,$298 頭3個月回贈$130 平均每月$292 8GB,感覺好似未系最抵 再等下先

伯爵府

垃圾台

雲母殿

引用:今日Sales再打黎續約,$298+頭3個月回贈$13

原帖由 JOJO0813 於 15-11-18 發表
今日Sales再打黎續約,$298 頭3個月回贈$130 平均每月$292 8GB,感覺好似未系最抵 再等下先

...
我早2日收電話簽2年,298蚊6G冇回贈,我話吾考慮,橫掂我2月先到期,應該仲有d平d plan ge

大宅

引用:Quote:原帖由+JOJO0813+於+15-11-18+發表今

原帖由 yanyan-mummy 於 15-11-18 發表
我早2日收電話簽2年,298蚊6G冇回贈,我話吾考慮,橫掂我2月先到期,應該仲有d平d plan ge

...
應該過多排會打比你嫁啦我第一次Offen都系咁

男爵府

引用:Quote:原帖由 JOJO0813 於 15-11-18 發表今

原帖由 yanyan-mummy 於 15-11-18 發表

...
好快降價,我每次都話諗下先,遲幾日打黎,
每次再打黎,唔駛同佢講價,就自動再講平d既plan

雲母殿

引用:Quote:原帖由+yanyan-mummy+於+15-11-18+發

原帖由 JOJO0813 於 15-11-18 發表
應該過多排會打比你嫁啦我第一次Offen都系咁
如果offer我279 10G送200coupon我續架啦

雲母殿

引用:Quote:原帖由+yanyan-mummy+於+15-11-18+發

原帖由 Lyllianlo 於 15-11-18 發表
好快降價,我每次都話諗下先,遲幾日打黎,
每次再打黎,唔駛同佢講價,就自動再講平d既plan
咁即係仲有排玩,我2月先到期

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+JOJO0813+於+15-11-18+發表應

如果offer我279 10G送200coupon我續架啦
剛續了

雲母殿

ccvvko 發表於 15-11-18 19:23
剛續了
就係呢個?佢提出既?

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:ccvvko+發表於+15-11-18+19:23+剛續

就係呢個?佢提出既?

大宅

咁有無人新上台有優惠呀?打上去問只有$298+18 6Gb....

侯爵府

大廚勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我$137,500送500,免兩個月,抵唔抵?

雲母殿

引用:我$137,500送500,免兩個月,抵唔抵?

原帖由 細BB 於 15-11-18 發表
我$137,500送500,免兩個月,抵唔抵?
1G?之前見過1G好似88乍

大宅

引用:新客戶+,+$298++$18+x+24+months,6GB,+fre

原帖由 mingming926 於 15-10-30 發表
新客戶 , $298 +$18 x 24 months,6GB, free 3個月, 送煲&尿袋
請問係shop定打電話去hotline ?

首頁
34567...20

尾頁

跳至