自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

引用:我星期一book昨天去落訂已經話小廚師full左

原帖由 鋒人院 於 15-12-11 發表
我星期一book昨天去落訂已經話小廚師full左
我book時已講左要小廚師嫁,死啦,驚驚地添

大宅

回覆:book左聖誕自助餐未

自助山full左所以booked 左25號晚灣仔薈景$888一位,$已比,唔知好唔好食

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大力大力 發表於 15-12-11 00:18
貴平時一倍,從無食過~

agree..我都一向好少大時大節同人迫..

情人節我都係去食中菜O既~

伯爵府

book 咗 YAMM $990/位, 我地仲要14人,呢餐飯認真乸利 >.< 但我地有BB,我想大家食得舒服D,貴少少就貴少少啦~

複式洋房

樓上咁岩啊!我都book左24/12同女朋友去Yamm喎!我地之後要去北海道,所以我係12月月頭book定,果陣已經好full。
只計buffet既話,我本身以前dinner都食過半島Verandah、洲際Harbourside、Sheraton既The Cafe、Mira既Yamm, etc.
食\"食物\"既話,我今次會簡番Yamm,即開生蠔、海膽、鵝肝、龍蝦山⋯⋯ 我都好滿意!最重要既係,超多款精緻又好味既聖誕甜品,哄女朋友一流&#128077;&#127995;&#128077;&#127995;&#128077;&#127995;

大宅

一個月前已book荃灣帝景。。上年都係食呢間。幾好。。有聖誕氣氛。。食物又多種類同埋都幾好食

男爵府

引用:Quote:原帖由 wingtam91 於 15-12-11 發表

原帖由 yuensiu 於 15-12-11 發表
這間,不過係lunch buffet囉,最正係26/12可以食成5個鐘,攪完d細路仲可以自己有時間慢慢嘆
Tst嗰間有無架?

大宅

食唔起

公爵府

引用:我都唔明D+聖誕BUFFET點解可以年年加價,仲

原帖由 sharonyeahyeah 於 15-12-11 發表
我都唔明D 聖誕BUFFET點解可以年年加價,仲要貴到很!
仲要夜晚都要分拆2段時間劏人$,我6299好鍾意食BUFFET, ...
我更加唔明點解咁多人心甘情願出去比人劏....

首頁

尾頁

跳至