自由講場

跳至

首頁
34567...45

尾頁

男爵府

回覆:離譜!珍妮曲奇笑顧客傷殘!

如果係真,樓主應該將你所見去投訴一下

伯爵府

伯爵府

呢間野真係不知所謂

別墅

回覆:Glossimar 的帖子

完全對呢間餅店無好感!亦無幫襯過!只可以講:花無百日紅!

男爵府

太過份啦一定推上報

子爵府

這間野我真係一次幫襯之後,冇第二次喇!味道覺普道,服務九流,價錢又唔係平喎,都唔知點解D亞姐重衰過觀塘街市買緊五蚊斤、七蚊兩斤菜心既亞姐。唉……
我們的房子愈來愈大  但家庭成員愈來愈少     
生活愈來愈方便  時間卻愈來愈少
更多的學位   但常識更貧乏     更多的知識 判斷力更少
愈多的專家   但愈多的問題     愈多的藥 但健康愈差
我們登陸月球又回到地球  卻難跟鄰居打個招呼
我們的科技愈來愈發達  但溝通卻愈來愈少    我們變得太重視量  而忽略了質    深厚的利益但淺薄的人際關係

水晶宮

畀面勳章

梗係啦!再衰再串 都咁多人排隊!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

引用:很憤怒!以下是我今天1800在上環珍妮曲奇看

原帖由 Glossimar 於 16-01-03 發表
很憤怒!以下是我今天1800在上環珍妮曲奇看見的一幕。當時店舖只有兩位顧客,在我前面的,是個穿T恤短褲, ...

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

正賤人!
識有個auntie幫老細去買,
見前面個蝗國人買到4盒,
就話佢都要4盒,
個賤咀店員鬧佢「兩盒!要就要唔要就走!」
Auntie話人地買4盒就得!?
賤人「人地老豆係李嘉誠你係咪呀!?」

乜得啲人把口賤得咁緊要
Auntie因為要交差迫住都要買兩盒,
但真係嬲到著火

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

咁賤格?佢地咁叻就唔好做囉!搵客黎出氣,變態!免費派都唔攞呀,食左又唔會識飛,有錢怕無好野食?

大宅

回覆:Glossimar 的帖子

好賤呀店員,好乞人憎,好想幫個女仔鬧返佢

公爵府

親子王國15週年勳章

回覆 究竟我是誰 的帖子

可能老闆下旨要D員工咁樣對D客呢!

伯爵府

引用:很憤怒!以下是我今天1800在上環珍妮曲奇看

原帖由 Glossimar 於 16-01-03 發表
很憤怒!以下是我今天1800在上環珍妮曲奇看見的一幕。當時店舖只有兩位顧客,在我前面的,是個穿T恤短褲, ...
假如我在場, 我會出聲投訴嗰兩個阿姐

珊瑚宮

畀面勳章

引用:我會小爆佢!!要佢道歉!!呢d八婆係欺善

原帖由 PinPin 於 16-01-03 發表
我會小爆佢!!要佢道歉!!呢d八婆係欺善怕惡!!!!
同意!

伯爵府

好媽媽勳章

憎你曲奇d大嬸售貨出名賤嘴,但蝦弱勢人仕就太可恥了。

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

呢間我無幫襯過, 但係已聽過唔少人比佢地店員鬧, 所以我永不幫襯

宜家比錢重要比人鬧, 佢D曲奇含金咩

伯爵府

推到上報,抄左佢地

珊瑚宮

我好耐之前已見隔離舖有人貼紙話Jenny Cookie 話人傷殘喎!樓主你會唔會係

男爵府

咪再買佢地D嘢.乞人憎

珍珠宮

引用:我會出聲鬧佢,問佢知唔知已經犯咗歧視條例

原帖由 浩霆豬豬 於 16-01-03 發表
我會出聲鬧佢,問佢知唔知已經犯咗歧視條例,唔同個女仔道歉我就報警

...
俾我會去幫個女仔睇清楚,話俾個女仔聽。
嗰度現請咗兩個阿叉維持秩序,啲人咁衰,唔知鬧翻他們會否惡過我。

首頁
34567...45

尾頁

跳至