自由報料

跳至

首頁
34567...10

尾頁

男爵府

牛年勳章

回覆:7仔利是封抵呀!

我買唔到Sanrio...

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

引用:Quote:原帖由 瑤瑤~ 於 16-02-12 發表我都

原帖由 家文 於 16-02-12 發表
上年有出twins star款,今年無見過

其實我之前仲買左好多$3包嘅利是封,車仔,兔仔,熊貓咁…下圖 ...
我都有上年3.8
仲要今年末用

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

引用:Quote:sasa0208 發表於 16-2-12 22:58 我目

原帖由 瑤瑤~ 於 16-02-12 發表
想要sanrio就要快手, 見到好多間都賣晒, 剩返tsum tsum同minions多貨
上年都有買

仲記得上年係路過就入7-11

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

今日收獲,終於買到twins star利是封
仲買到大張貼紙,佢貨架本身標$19.9
所以無人買,因我記得有jm話已減到$5
即刻叫佢過機,收銀都嚇一嚇咁平,即刻撕走價錢牌
我買完1張仲剩返2張(剛才5點),住上水jm要就快手,石湖墟匯豐隔離間7仔

wcpcelia    發表於 16-2-16 10:44
NATCHENG    發表於 16-2-14 17:00

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由 瑤瑤~ 於 16-02-13 發表咁唔

原帖由 家文 於 16-02-13 發表
係,我c6係個麻甩中佬,咁cute嘅款佢真係唔想用,但因為我地無咁多親戚小朋友,佢唔用黎派同事我啲利是封真 ...
男人派公仔利是封怕被人笑,佢地覺得派俾同事用免費利是封就算

男爵府

引用:Quote:原帖由+家文+於+16-02-12+發表出年仲

唔知呀,但下年都照用
多謝報料,我都買著好多包立體利是封留返出年用。

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

依家$5/包都好多間無貨了,我吾等$3⋯⋯

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 瑤瑤~ 於 16-02-13 發表你買

原帖由 lihoma1869 於 16-02-13 發表
我買咗$63嘢
似係食左你的印花

伯爵府

已買

wcpcelia    發表於 16-2-16 10:44
NATCHENG    發表於 16-2-14 17:02

珍珠宮

引用:Quote:瑤瑤~ 發表於 16-2-13 01:19 咁唔怪

原帖由 Tabo63 於 16-02-13 發表
我本來想俾d Frozen 利是封俾我c6, 派俾同事d 女,但佢一見到就話死都吾要。。好la, 之後咪返黎問我攞! ...
同事d小朋友緊係鍾意有公仔

珍珠宮

引用:我買唔到Sanrio...

原帖由 lai_tat 於 16-02-13 發表
我買唔到Sanrio...
好多分店都無晒sanrio啦
所以現在$5都買左先,唔等$3.8喇,反正唔差太遠

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 瑤瑤~ 於 16-02-12 發表想要s

原帖由 sasa0208 於 16-02-13 發表
上年都有買

仲記得上年係路過就入7-11
行開街經過必入

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 瑤瑤~ 於 16-02-12 發表唔知

原帖由 germainehui 於 16-02-13 發表
多謝報料,我都買著好多包立體利是封留返出年用。
唔使客氣,著數緊係要share

珍珠宮

引用:依家$5/包都好多間無貨了,我吾等$3⋯⋯

原帖由 shirleyleung15 於 16-02-13 發表
依家$5/包都好多間無貨了,我吾等$3⋯⋯
完全同意,我上年等到$3.8, 一包都買唔到
今次$5買左先廢事煩

珍珠宮

引用:已買

原帖由 ANN222 於 16-02-13 發表
已買
你好齊呀,我仲爭keroppi先齊

男爵府

我淨係買到雞蛋哥,見唔到有sanrio。我行左大角咀道4間7仔

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

引用:根據往年報料,再過一排會再平d,+好似$3.x

根據往年報料,再過一排會再平d, 好似$3.x
但減到$3.x時我次次都買唔到,所以今日見到$5都殺住先,起碼仲有 ...
我都買咗 但買唔到貼紙

珍珠宮

悅甜mama 發表於 16-2-13 20:43
我淨係買到雞蛋哥,見唔到有sanrio。我行左大角咀道4間7仔

奧海城2期近唔近你?
昨晚有jm話0係奧海城買到好多sanrio, 佢話買完仲有的, 你近既不妨去睇睇

男爵府

引用:+本帖最後由+瑤瑤~+於+16-2-13+22:10+編輯+

原帖由 瑤瑤~ 於 16-02-13 發表
謝謝你,明天去看看

珍珠宮

占妹 發表於 16-2-13 21:18
我都買咗 但買唔到貼紙

貼紙我本來都買唔到(呢2日行左10間), 係突然見到有一間標錯價($19.9), 太貴無人買
咁我先買到咋, $5真係抵到爆又靚

首頁
34567...10

尾頁

跳至