親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

CYNL 發表於 16-3-14 21:14
你行5mins咁快,我推b車同行李要15mins。不過真係多野行同食。雜就唔覺,係小行太多乜乜無料😂&#128 ...

咩係日日都有人執房咩,可以叫佢唔執嫁?

男爵府

回覆:開心share我嘅東京旅程...小小感想

酒店的巴士是否到西囗京王坐機埸巴士?

男爵府

回覆:CYNL 的帖子

請問有無第2間比較方便?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

ioi 發表於 16-3-17 13:18
我想問吓你哋唔駛人打掃, 咁毛巾牙膏嗰啲酒店點幫你refill? 定係唔駛refill?

我想佢refill啲用品和倒垃圾 ...

佢會掛一袋補充物品去你門口, 但我果次住左三晚, 我第三晚返酒店先見補充用品掛係門口, 如果想每日都要補給, 我諗要去前台講聲, 或CHECK IN時講明.
我自己就無乜所謂, 牙膏我帶自己用開果款, 毛巾掛一晚就乾, 去旅行我都帶定幾個垃圾膠袋, 放酒店用幾日, 仲有我記得哥C拉個垃圾筒超細

ioi    發表於 16-3-18 21:07

BK の 會員
Merry X'mas!!!

大宅

我想問bb車可以上機前先交比空姐定要寄倉呢?

子爵府

引用:我想問bb車可以上機前先交比空姐定要寄倉呢

原帖由 yanng013 於 16-03-18 發表
我想問bb車可以上機前先交比空姐定要寄倉呢?
我今次無帶bb車。
但之前睇過好似係上機前俾空姐,但落機後都係同行李一齊喺迴轉位攞。

別墅

我次次去東京都住新宿,住過太子,太陽道,京王,Granbell, 哥C9。最唔方便係Granbell,其餘都差唔多,都方便吖。離開房間我會執喼鎖好,touch wood未試過唔見野

大宅

引用:Quote:原帖由 yanng013 於 16-03-18 發表我

原帖由 sandypink 於 16-03-19 發表
我今次無帶bb車。
但之前睇過好似係上機前俾空姐,但落機後都係同行李一齊喺迴轉位攞。
唔該曬

首頁

尾頁

跳至