自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

我會檢記自己之餘,亦會考慮離婚.

公爵府

引用:Quote:jesswu+發表於+16-3-28+16:05+朋友呻

原帖由 good_pig 於 16-03-28 發表
答佢...

你咪一樣禿頭大肚腩
哈哈,肚腩都算,禿頭真係死穴 即刻KO返佢

我仲有一個答法:我咁正你就大獲喇

大宅

引用:skincare 幫助唔到個身形樣就無方法啦, 唔

原帖由 0o千雪o0 於 16-03-28 發表
skincare 幫助唔到個身形
樣就無方法啦, 唔通去整容咩 。
系囉!skin care 同身形吾系好熟嘛

大宅

回覆:聽到c6呢句會有幾hurt?

所以話,女人無論幾多歲都要keep,老公真係開到口,除左hurt之餘,亦應該檢討下自己

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章

引用:朋友呻……c6同佢講:你個樣同身型都好唔店

原帖由 jesswu 於 16-03-28 發表
朋友呻……
c6同佢講:你個樣同身型都好唔店……搞搞佢啦……
我會答佢6個字:好呀,攞錢嚟丫

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

lazywife 發表於 16-3-28 16:45
我當年生完。。我老公講左句:你背肌好厚。。就呢一句,我三個月三十磅減曬。。唔好話個男人有幾衰。。後生 ...
非常同意

贏左啖氣, 但蝕底都只係自己。。唔會係個男人。。。

大事化小, 小事化毛.........

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

vivibabyvivi 發表於 16-3-28 16:50
Same here

BTW, 有d女人真係好污wear

有D 無可否認係真係因為懶
其實KEEP 唔係話為邊個, 為自己都開心啦~

男爵府

引用:Quote:原帖由+monsterparentss+於+16-03-28

原帖由 docomo 於 16-03-28 發表
「 尤其同小朋友出街,佢哋會留意邊個媽咪靚啲!」~~你呢句真呀,話說我有a,b兩個朋友,a朋友係靚女,亦會打扮 ...
其實係架,講真,雖然咁係好衰,但大家都細路過,就係細路先鐘意威鐘意比較,佢地未識諗亦未識欣賞人既內在美,有時去接放學,自己爸媽型啲好玩啲,啲小朋友都會覺得威啲,我知咁睇外表唔岩架,但小朋友就係小朋友,你只可以解釋俾佢聽,但佢地幾大先領悟到又係另一件事。雖然我唔係啲大生麗質既人,但生完我都會打扮,跟下潮流咁架!

禁止訪問

水晶宮

如果唔係講笑,應該要自我檢討。
坦白不代表嫌棄,有人話離婚誇張左d喎
大把人要返工要湊細路冇工人,唔代表要放棄自己外表身材,家庭主婦不是自我放棄嘅藉口

男爵府

一定係自我檢討先!
連自己c6都出到聲,即係好多人都覺得自己好唔掂!
其實執靚自己個殻,個人又自信啲,得益既都係自己!
呢度淨係識得鬧番人、叫人比$而唔會先行檢討既 jm,多多藉口,個殻都唔方好得去邊!

男爵府

引用:如果唔係講笑,應該要自我檢討。坦白不代表

原帖由 Elenalan 於 16-03-29 發表
如果唔係講笑,應該要自我檢討。
坦白不代表嫌棄,有人話離婚誇張左d喎
大把人要返工要湊細路冇工人 ...
Exactly!!!

男爵府

引用:好多女人覺得我為左頭家先攪成咁.+又話你想

原帖由 cmw1010 於 16-03-29 發表
好多女人覺得我為左頭家先攪成咁. 又話你想我靚就俾錢.

樣衰都算, 格都賤埋, 真係冇得救 ...
Haha!你講得好好!

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

jesswu 發表於 16-3-28 16:05
朋友呻……
睇下自己係咪真係好唔掂, 係既搞洗佢錢搞返掂, 順便搵過第二件
你若盛開, 蝴蝶便來!

珊瑚宮

環保接龍勳章

hurt就一定hurt。
不過自己要反省下,諗下自己想唔想又靚又fit,想就keep下囉。老實講我份人性格唔係太賢淑,即係唔係綿羊果類太太,我如果被hurt而我又keep返好,佢hurt過我,等幫我挽鞋吧
我當年焦慮症,肥左好多,我份人都係點我老公的,若佢hurt過我,無好日子佢過

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

珍珠宮

jesswu 發表於 16-3-28 16:05
朋友呻……
咁佢c6個樣 & 身型掂唔掂?
大家一齊搞搞佢

公爵府

有時見到啲朋友, 呢句話去到咀唇邊架啦..... 坦白都好需要勇氣...

首頁

尾頁

跳至