美容扮靚

跳至

首頁
34567...9

尾頁

公爵府

引用:回覆 Cambyyungcc 的帖子其實我系一個好坦

原帖由 KWOKPHOEBE 於 16-04-04 發表
回覆 Cambyyungcc 的帖子

其實我系一個好坦白的人 你信我啦 斑 如果你唔系去醫生度打激光劃著做D 醫美行為 ...
點樣可以防止標白頭髮?

男爵府

回覆 littlemelody 的帖子

染頭髮 啊哈哈 我都生緊啊 吃過黑豆 吃過黑色食品 一樣生 最直接 染 唉 死癥

男爵府

回覆 fathippo 的帖子

系擼 要買夠12000 個套白金冬天用好好用 記得叫佢地送支dry oil比你試用 咁樣你冬天極干日子就混合一下 擦臉就好OK啦

子爵府

引用:回覆+fathippo+的帖子系擼+要買夠12000+個

系擼 要買夠12000 個套白金冬天用好好用 記得叫佢地送支dry oil比你試用 咁樣你冬 ...
其實我最想收緊

男爵府

如果你30頭 又覺得lp貴 同埋迷茫 可以試試這兩個左邊系lp 基本精華 屬於最早一代 重點打斑 不過其實效果就。。。。。 la mer 呢 就保水 都系經典產品 這兩個價錢都系1800左右 反正屬於唔算好貴 但係都系幾OK 如果你系在意斑就去打激光實在好多 如果只系保養 就買高濃度保水會好D 反正我基本上都用過 不過最後我會選擇LP 因為針對年齡 佢地系做得非常足夠

男爵府

只魚子精華咪收緊羅 佢地D 產品基本只只都含收緊 其實講到白就基本都含魚子

係咪中間個支 個支就系收緊

大宅

回覆:KWOKPHOEBE 的帖子

其實我都好想去打斑,之前join過,又係一d效都無,而家仲物色緊去邊度打。護膚品都係未揾至心水嘅,因為我好怕笠,好多都笠至痴晒d頭髮,我最怕咁

子爵府

引用:回覆+fathippo+的帖子只魚子精華咪收緊羅++

只魚子精華咪收緊羅 佢地D 產品基本只只都含收緊 其實講到白就基本都含魚子
但真係好貴

子爵府

回覆:有冇人用過La Prairie?係咪真係咁正?

其實我覺得斑係最易攪,認認真真去醫生到打斑,清咗去再認真保養番

大宅

引用:其實我覺得斑係最易攪,認認真真去醫生到打

原帖由 fathippo 於 16-04-04 發表
其實我覺得斑係最易攪,認認真真去醫生到打斑,清咗去再認真保養番
之前join lumiere, 打左十幾次,少少淡都無,心都灰埋

男爵府

收緊啊 我而家玩緊一支 幾得意 不過系因為送 所以我就用 如果要我比錢我 唔會 支野一擦就立馬緊 之但係一洗就無嗮 如果你想知道 我打埋個BOSS 去穩影張相比你 幾好玩 但係長期效果就見唔到 只系馬上見效 如果你唔洗都可以keep半日掛

男爵府

要體系咩斑 如果系荷爾蒙斑 好麻煩 要打C8劃著Q1 重要唔一定100%搞乾淨

大宅

引用:回覆+Cambyyungcc+的帖子要體系咩斑+如果系

要體系咩斑 如果系荷爾蒙斑 好麻煩 要打C8劃著Q1 重要唔一定100%搞乾淨 ...
係荷爾蒙斑,生左個女之後出得好勁

子爵府

引用:回覆+fathippo+的帖子收緊啊+我而家玩緊一

收緊啊 我而家玩緊一支 幾得意 不過系因為送 所以我就用 如果要我比錢我 唔會 支野 ...
好有興趣喎,支嘢會唔會好貴?

男爵府

咁就算啦 荷爾蒙斑好難搞 好深 仲系會越來越深 放棄啦 又無乜野 擦D 粉底咪見唔到啦 做女人系咁樣啦 犧牲好大 反正我幾時都覺得 臉色黃 黑 有斑 毛孔大 都唔系問題 因為擦粉可以修補嗮 之但係唔好比佢咁快出皺紋 因為個D 擦好多粉都會現出黎

男爵府

唔知道啊 送嫁 我買滿左5000 送我玩一下 無問幾錢 不過其實日本我試過一支 去虎紋 真系馬上唔見左虎紋 只不過系覺得好似有膠水連住 所以我無買到 不過黎支 就唔系咁樣 我晚上擦 都幾好 反正一擦就覺得拉住D皮膚咁樣 都幾滑 但係我知道一洗就無效果羅

大宅

引用:回覆+Cambyyungcc+的帖子咁就算啦+荷爾蒙斑

咁就算啦 荷爾蒙斑好難搞 好深 仲系會越來越深 放棄啦 又無乜野 擦D 粉底咪見唔 ...
我d斑,搽左粉都遮唔到的

男爵府

男爵府

官網寫680lu 你自己衡量啦 反正就用就有感覺 洗乾淨就無感覺

男爵府

如果你而家響銅鑼灣 你行前D 皇室堡就有里間野專賣店啦 你去試試羅 反正試又唔使錢

首頁
34567...9

尾頁

跳至